Menu
Zweden heeft haar bezoekers enorm veel te bieden, zowel op het culturele vlak als qua natuurschoon. Het verschil tussen noord en zuid Zweden is daarbij groot. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Zweden
11 dagen Autorondreis Hoogtepunten van Zweden
  • Schitterend Zweden!
  • Ontdek o.a. Göteborg, Stockholm, Mora en Karlstad
  • Verblijf in goede 3- en 4-sterrenhotels en incl. overtochten
  • Uitgebreide reisinformatie en veel vrijheid in het programma
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
11 dagen
Logies en ontbijt
855
Bekijk

Zweden

Het jaar 2014 was een bijzonder jaar voor Nederland en Zweden. In 2014 vierden Zweden en Nederland namelijk 400 jaar diplomatieke betrekkingen en vriendschap. Bent u vorig jaar niet naar Zweden geweest, dan is 2015 wellicht uw kans om dit prachtige land te bezoeken!

Zweden heeft haar bezoekers enorm veel te bieden, zowel op het culturele vlak als qua natuurschoon. Het verschil tussen noord en zuid Zweden is daarbij groot. In het noorden vindt u nog veel gebieden met een zeer ongerepte natuur. Het zuiden is minder ruig, maar zeker niet minder mooi. Het landschap is vriendelijk glooiend met eindeloze bossen en een gematigder klimaat dan het noorden. Mede om deze redenen heeft zo’n 80% van de bevolking zich in het zuiden gevestigd. Hier vindt u dan ook de meeste dorpen, steden en bezienswaardigheden. De uitgestrekte kustlijn langs de zuidpunt van Zweden biedt een constant veranderend schouwspel en de vele vissersdorpen, havenstadjes en vakantieoorden zijn een bezoek meer dan waard.