Peter Langhout Reizen is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten. Uw persoonlijke gegevens worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Peter Langhout Reizen houdt zich in dit kader in alle opzichten aan de eisen die de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen Commissie Bescherming Persoonsbescherming) stelt. Het meldingsnummer waarmee wij bekend zijn bij het Wbp is m1606818.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening leggen wij uw persoonlijke gegevens vast
  • Wanneer u een reis reserveert;
  • Betaling voor een reis van of verzekering via Peter Langhout Reizen doet;
  • Een brochure aanvraagt;
  • Gebruik maakt van onze (interactieve) diensten;
  • Of anderszins contact heeft met onze organisatie.

De gegevens naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres worden opgeslagen in ons bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie en aanbiedingen van bedrijf toe te sturen. Alleen voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden.

Voor een boeking hebben wij een aantal persoonsgegevens van u nodig. Dit zijn uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor zaken met betrekking tot uw reservering of aanvraag. Denk hierbij aan verzekeringen, facturen, tickets, of het bereiken van thuisblijvers in noodgevallen.

Bij het invullen van uw persoonsgegevens zijn deze beveiligd met een SSL certificaat. Met dit certificaat bent u er van verzekerd dat uw gegevens op een veilige manier verzonden worden.

Onderaan iedere nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om u af te melden voor de communicatie vanuit Peter Langhout Reizen. Ook om uw gegevens aan te passen vindt u een link onderin iedere e-mail.

In het geval dat u uw boeking niet definitief maakt door op de bevestigingsknop van het boekingsproces te klikken, registeren wij alsnog uw gegevens. Het kan voorkomen dat u dan een éénmalige handmatige e-mail van ons krijgt. Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren en kijken of u misschien nog vragen heeft of wellicht dat u problemen heeft met het maken van uw boeking. Deze gegevens zijn ook alleen voor intern gebruik en worden niet verstrekt aan derden. Wij benadrukken dat u door deze handeling niet automatisch de nieuwsbrief ontvangt.


Cookies en Privacy

Bekijk meteen het overzicht van de gebruikte cookies op PeterLanghout.nl.

Wat is een cookie?
Bovenstaande gegevens worden verzameld met behulp van een cookie. Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer staan niet beschadigen en zullen niet worden gebruikt om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Peter Langhout Reizen vraagt geen persoonlijke gegevens van u voor het surfen op onze website. Het klikgedrag van de gebruikers wordt wel geregistreerd. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld de pagina´s die bezocht worden, de muisklikken op de pagina’s, de bestemmingen die opgevraagd worden en vanaf welke pagina onze website weer verlaten wordt, geregistreerd worden. Deze informatie gebruiken wij alleen om de belangstelling voor bepaalde onderdelen van onze website te meten en om ons aanbod beter te kunnen toespitsen op de wensen van de bezoekers. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor eigen onderzoek. Om deze bezoekersstatistieken bij te houden maken we gebruik van Google Analytics. Het enige moment waarop cookies (noodzakelijk) persoonlijke gegevens opslaan, is als u gegevens invult om een reservering te maken, een nieuwsbrief of brochure aanvraagt, en vergelijkbare acties waarbij uw persoonsgegevens noodzakelijk zijn.

Wel of geen cookies?
U kunt zelf beslissen of u cookies wilt accepteren, weigeren of dat u wilt dat uw browser u op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Hiervoor dient u de instellingen in uw browser aan te passen. Aangezien iedere browser anders is, verwijzen wij u naar het "help'' menu van uw browser voor het instellen van uw cookie-voorkeuren.

Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Bekijk meer informatie over de gebruikte cookies.


Peter Langhout Reizen en andere websites
Op de website van Peter Langhout Reizen kunt u, onder andere in het kader van samenwerkingen met derden, een aantal links aantreffen naar andere websites. Peter Langhout Reizen kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het Privacy Statement van de site die u bezoekt.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over deze privacy statement of over ander privacy zaken, stelt u ze dan gerust via onderstaande gegevens:

Peter Langhout Reizen
Lemelerberg 27
2402 ZN Alphen aan den Rijn
0172-468800
klantenservice@peterlanghoutreizen.nl

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig ons privacy statement voor het privacybeleid van Peter Langhout Reizen.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 11 augustus 2016

Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.