Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Disclaimer

Algemene voorwaarden
Op alle via deze website door Peter Langhout Reizen aangeboden vakanties zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing, alsmede de aanvullende voorwaarden van Peter Langhout Reizen voor het online boeken van reizen.

Zorgvuldigheid
Peter Langhout Reizen heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de geboden informatie onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Voor kennelijke fouten, type- of invoerfouten kan Peter Langhout Reizen nimmer aansprakelijk gesteld worden. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

Wijzigen voorbehouden
Peter Langhout Reizen behoudt zich het recht voor om zonder toestemming van de bezoeker prijzen en arrangementen te wijzigen, alsmede wijzigingen aan te brengen in de website indien de situatie daarom vraagt. Alle reisinformatie is derhalve onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Peter Langhout Reizen is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van (verouderde) gegevens van onze website.

Hyperlinks
Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Verwijzingen of verbindingen naar andere websites of bronnen die niet eigendom zijn van Peter Langhout Reizen zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. De informatie op websites van derden waarnaar wordt gelinkt maakt geen deel uit van de door Peter Langhout Reizen ter beschikking gestelde informatie voor het boeken van een reis bij Peter Langhout Reizen. De informatie op websites van derden waarnaar wordt gelinkt, is dan ook geen onderdeel van enige overeenkomst tussen afnemers en Peter Langhout Reizen.

Peter Langhout Reizen is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van websites of bronnen waarnaar wordt gelinkt. Tevens aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op sites van derden. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van sites die geen eigendom zijn van Peter Langhout Reizen.

Publicatie
De bij de accommodaties getoonde foto's dienen uitsluitend ter indicatie. Omdat niet ieder appartement of iedere hotelkamer gelijk is, kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie afwijkt van de foto’s op onze site.

Voor kennelijke zetfouten kan Peter Langhout Reizen nooit aansprakelijk worden gesteld. Eventuele fouten in een brochure, advertentie of enige andere publicatie zullen op de website van Peter Langhout Reizen hersteld worden, zodat u altijd de meest actuele en juiste informatie kunt terugvinden.