Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Algemene reisvoorwaarden

Op alle afgesloten en nog af te sluiten overeenkomsten zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • ANVR-voorwaarden
  • Aanvullende voorwaarden van Peter Langhout Reizen
  • Voorwaarden van de vervoerder (indien van toepassing)

  • Indien u een reis reserveert of anderszins contact heeft met onze organisatie gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de voorwaarden en onze privacy policy en dat u hiermee akkoord gaat. Leest u daarom de voorwaarden goed door en kijk hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan via ons privacy statement
     
    Voor de vervoersvoorwaarden van airlines en andere vervoerders, verwijzen wij u graag naar de website van de ANVR: www.anvr.travel. Op deze site staan links naar de vervoersvoorwaarden van de belangrijkste airlines en de voorwaarden van veel verkochte ferry- bus- en treinmaatschappijen. Gaat u een cruise maken met MSC Cruises, bekijk dan de speciale MSC Cruise boekingsvoorwaarden. En gaat u een riviercruise maken, bekijk dan ook de voorwaarden van Feenstra of Friendship Cruises (al naar gelang de uitvoerende rederij van uw reis). Voor Stena Line, DFDS Seaways en P&O Ferries kunt u de voorwaarden bekijken door op de naam van de rederij te klikken. 

    Houdt u er rekening mee, dat op grond van de ANVR-voorwaarden ook afwijkende regels voor onder meer cruises, lijndienstreizen, reizen buiten Europa en het Middellandse Zeegebied en en eigen vervoerreizen kunnen gelden ten aanzien van de betaling van de reissom, annuleringskosten en de herroepingstermijn. Bij cruises geldt dat direct een definitieve boeking tot stand komt. Indien direct sprake is van een definitieve boeking bij andere reizen, zal dit expliciet bij het aanbod worden vermeld. Bij twijfel kunt u te allen tijde contact opnemen met één van onze reisinformatrices via 0172-468800.