Indien u een reis reserveert, betekent dit dat u akkoord gaat met de ANVR-voorwaarden, de voorwaarden van Peter Langhout Reizen en - indien van toepassing - de voorwaarden van de vervoerder. Het is daarom belangrijk dat u de voorwaarden goed doorleest alvorens een boeking te maken.
 
Peter Langhout Reizen gaat er vanuit, dat u ten tijde van de boeking op de hoogte bent van de voorwaarden en de aanvullende reisinformatie op onze website. Voor de vervoersvoorwaarden van airlines en andere vervoerders, verwijzen wij u graag naar de website van de ANVR: www.anvr.travel. Op deze site staan links naar de vervoersvoorwaarden van de belangrijkste airlines en de voorwaarden van veel verkochte ferry- bus- en treinmaatschappijen. De boekingsvoorwaarden van MSC Cruises en Feenstra Riviercruises staan hier mogelijk niet bij. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze FAQ Cruises.

Houdt u er rekening mee, dat op grond van de ANVR-voorwaarden afwijkende regels voor onder meer cruises, lijndienstreizen, reizen buiten Europa en het Middellandse Zeegebied en en eigen vervoerreizen kunnen gelden ten aanzien van de betaling van de reissom en annuleringskosten.
 
ANVR-voorwaarden die van toepassing zijn op uw boeking
Op uw boeking zijn tevens de ANVR-voorwaarden van toepassing. We raden u aan de ANVR-voorwaarden goed door te lezen.
 
Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.