Op alle afgesloten en nog af te sluiten overeenkomsten zijn de ANVR-voorwaarden, de aanvullende voorwaarden van Peter Langhout Reizen en - indien van toepassing - de voorwaarden van de vervoerder van toepassing. Indien u een reis reserveert of anderszins contact heeft met onze organisatie gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van de voorwaarden en onze privacy policy en dat u hiermee akkoord gaat. Leest u daarom de voorwaarden goed door en kijk hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan via ons privacy statement
 
Peter Langhout Reizen gaat er vanuit, dat u ten tijde van de boeking op de hoogte bent van het privacy statement, de voorwaarden, de aanvullende reisinformatie op onze website. Voor de vervoersvoorwaarden van airlines en andere vervoerders, verwijzen wij u graag naar de website van de ANVR: www.anvr.travel. Op deze site staan links naar de vervoersvoorwaarden van de belangrijkste airlines en de voorwaarden van veel verkochte ferry- bus- en treinmaatschappijen. De boekingsvoorwaarden van MSC Cruises en Feenstra Riviercruises staan hier mogelijk niet bij. Hiervoor verwijzen wij u graag naar onze FAQ Cruises.

Houdt u er rekening mee, dat op grond van de ANVR-voorwaarden afwijkende regels voor onder meer cruises, lijndienstreizen, reizen buiten Europa en het Middellandse Zeegebied en en eigen vervoerreizen kunnen gelden ten aanzien van de betaling van de reissom en annuleringskosten. 
 
ANVR-voorwaarden die van toepassing zijn op uw boeking
Op uw boeking zijn tevens de ANVR-voorwaarden van toepassing. We raden u aan de ANVR-voorwaarden goed door te lezen.
 


Op alle boekingen gemaakt vanaf 1 juli 2018 zijn de nieuwe ANVR-voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met de nieuwe Europese Wet op de Reisovereenkomst en tot stand gekomen na intensief overleg met de Consumentenbond. Boekt u een reis vanaf 1 juli 2018 of heeft u anderszins contact met onze organisatie, leest u dan vooraf de onderstaande ANVR-reizigersvoorwaarden goed door.

ANVR-Reizigersvoorwaarden vanaf 1 juli 2018
Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.