Menu

Stap in het vliegtuig!

Europa, Vietnam, Thailand en Cambodja

Waar wilt u heen?
Periode
Kies één van onze mooie vliegreizen!

Stap in het vliegtuig!

Vliegreizen Europa & Azië

Wilt u graag een rondreis naar bijvoorbeeld Roemenië of Griekenland maken, maar vindt u het te ver om met de bus of auto te gaan...? Vlieg dan naar de bestemming en boek één van onze mooie vliegreizen in combinatie met een rondreis. U reist dan snel en comfortabel naar de bestemming, al waar de bus klaarstaat voor de rest van de rondreis of waar wij het lokaal vervoer voor u regelen voor de rondreis ter plaatse. Ideaal...!

Vlieg-busreizen
Vanuit Nederland vliegt u - afhankelijk van de bestemming - doorgaans met KLM, Transavia of Lufthansa naar de bestemming. Nadat u door de douane bent, wordt u bij de meeste reizen opgewacht door een vertegenwoordiger ter plaatse die u zal begeleiden voor de transfer naar het hotel (tenzij anders vermeld bij de reis). Boekt u een vlieg-busreis, dan kunt u vervolgens relaxt gaan genieten van een heerlijke busreis door één van deze prachtige vakantielanden. Bij de uitgebreide reisbeschrijvingen kunt u exact lezen welke excursies zijn inbegrepen en wat de routes van de rondreizen zijn. Heeft u vragen, dan kunt u vanzelfsprekend te allen tijde contact opnemen met één van onze reisinformatrices. Laat u verrassen en bekijk één van de mooie vlieg-busreizen.

Individuele rondreizen inclusief vlucht
Kiest u voor een individuele vliegreis inclusief vlucht? Bekijk dan onze rondreizen naar bijvoorbeeld Noorwegen of Ierland

Naast deze mooie bestemmingen in Europa bieden wij u ook een aantal verre reizen! Vlieg naar Thailand en ontdek het Land van de Glimlach! U vliegt vanuit Amsterdam naar Bangkok, waar een lokale vertegenwoordiger u zal opwachten en u van alle benodigde informatie en vouchers zal voorzien voor een prachtige rondreis. Laat u verrassen door de geuren en kleuren van de hoofdstad Bangkok tijdens een verrassende fietstocht, geniet van de gezellige avondmarkt en bezienswaardigheden in Chiang Mai, maak kennis met diverse hill tribes en bewonder de vele prachtige tempels. Maak een keuze uit het aanbod en verwen uzelf met een prachtige verre reis! Naast de reizen naar Thailand bieden wij u ook verrassend mooie rondreizen naar Cambodja en Vietnam. Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!  
Bekijk alle Vliegvakantie reizen