Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Stap in het vliegtuig!

Europa, Vietnam, Thailand en Cambodja

Waar wilt u heen?
Periode
Kies één van onze mooie vliegreizen!

Stap in het vliegtuig!

Vliegreizen Europa & Azië

Boek één van onze mooie vliegreizen in combinatie met een rondreis. U reist snel en comfortabel vanuit Amsterdam Schiphol naar de bestemming. Ter plaatse zijn de hotels, excursies en transfer grotendeels voor u geregeld zodat u optimaal en zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Ideaal...!

Vlieg-busreizen
Vanuit Nederland vliegt u - afhankelijk van de bestemming - doorgaans met KLM, Transavia of Lufthansa. Nadat u door de douane bent, wordt u bij de meeste reizen opgewacht door een vertegenwoordiger ter plaatse die u zal begeleiden voor de transfer naar het hotel (tenzij anders vermeld bij de reis). Boekt u een vlieg-busreis, dan kunt u vervolgens relaxt gaan genieten van een heerlijke busreis door één van deze prachtige vakantielanden. Bij de uitgebreide reisbeschrijvingen kunt u exact lezen welke excursies zijn inbegrepen en wat de routes van de rondreizen zijn. Heeft u vragen, dan kunt u vanzelfsprekend te allen tijde contact opnemen met één van onze reisinformatrices. Hou onze website in de gaten voor het aanbod van onze vlieg-busreizen voor komend jaar! 

Individuele rondreizen inclusief vlucht
Kiest u voor een individuele vliegreis inclusief vlucht? Bekijk dan onze rondreizen naar bijvoorbeeld Ierland

Naast deze mooie bestemmingen in Europa bieden wij u ook een aantal verre reizen! Vlieg naar Thailand en ontdek het Land van de Glimlach! U vliegt vanuit Amsterdam naar Bangkok, waar een lokale vertegenwoordiger u zal opwachten en u van alle benodigde informatie en vouchers zal voorzien voor een prachtige rondreis. Laat u verrassen door de geuren en kleuren van de hoofdstad Bangkok tijdens een verrassende fietstocht, geniet van de gezellige avondmarkt en bezienswaardigheden in Chiang Mai, maak kennis met diverse hill tribes en bewonder de vele prachtige tempels. Maak een keuze uit het aanbod en verwen uzelf met een prachtige verre reis! Naast de reizen naar Thailand bieden wij u ook verrassend mooie rondreizen naar Cambodja en Vietnam. Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie!  
Bekijk alle Vliegvakantie reizen