Menu
Vietnam is een land vol natuurschoon, waar u tijdens een rondreis van de ene verbazing in de andere valt. Maak kennis met de highlights van Vietnam tijdens een individuele rondreis Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over rondreis Vietnam
13 dagen Individuele Rondreis Hoogtepunten van Vietnam
  • Bezoek o.a. Hanoi en Saigon
  • Verken de mooie Vietnamese steden Hué en Hoi An
  • Vaar mee met een jonk door het gebied van Halong Bay
  • Ontdek de Mekong Delta met een Engelssprekende gids
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
13 dagen
Logies en ontbijt
Bekijk
16 dagen Individuele Rondreis ontdek veelzijdig Vietnam
  • Bezoek o.a. Hanoi en Saigon
  • Ontdek het leven van de bergvolkeren en de prachtige natuur
  • Bewonder het prachtige Halong Bay en de Muong Hoa Vallei
  • Verken de mooie Vietnamese steden Hué en Hoi An
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
16 dagen
Logies en ontbijt
Bekijk

rondreis Vietnam

Vietnam is een land vol natuurschoon, waar u tijdens een rondreis van de ene verbazing in de andere valt. Maak kennis met de roerige geschiedenis van Vietnam, die u op veel plaatsen in het land tegenkomt. Zoals bijvoorbeeld in Hué, de voormalige keizerstad met schitterende bezienswaardigheden! Maak aan de andere kant kennis met het moderne Vietnam in de hoofdstad Hanoi en ontdek de groene kant van Vietnam tijdens een rondreis richting de prachtige rijstvelden en fraaie Halong Bay.

Hanoi is een stad die gekenmerkt wordt door talrijke meren. Het culturele centrum van de stad bevindt zich rond het Hoan Kiem meer. Hier vindt u ook de meeste bezienswaardigheden, waaronder het beroemde marionettentheater van Hanoi. Hanoi heeft circa 4 miljoen inwoners, maar desondanks is de sfeer vrij relaxt.

Niet ver van Hanoi bevindt zich de populaire Halong Bay; misschien wel het mooiste stukje van Vietnam. De schitterende rotsen en eilanden in de baai zijn werkelijk sprookjesachtig, evenals de dorpen die op het water zijn gebouwd. Ontdek ook de diverse grotten of geniet met een kano van de prachtige omgeving.

Wilt u kennismaken met een stukje authentiek Vietnam? Ga dan richting Sapa, gelegen in het ruige, bergachtige noorden van Vietnam. Hier leven - te midden van de prachtige natuur - tal van bergstammen die elk hun eigen tradities en gebruiken in ere houden. Leuk is een bezoek aan één van de dagelijkse markten die bezocht worden door mensen uit de regio. De kans is groot dat u hier mensen van onder meer de Dzao stam tegenkomt.

Meer centraal gelegen is Hué, de hoofdstad van Vietnam tussen 1802 en 1945. Het is een stad met een rijke geschiedenis, die tot leven komt tijdens een bezoek aan de Citadel van Hué.

Tot slot noemen wij Ho Chi Minh en de Mekong Delta in het zuiden van Vietnam. Eveneens niet te missen highlights tijdens een rondreis Vietnam. Ho Chi Minh City is een echte Aziatische metropool, waar u kunt genieten van een bruisend uitgaansleven en tal van bezienswaardigheden. Niet ver van Ho Chi Minch City bevindt zich de Mekong Delta; een fraai, waterrijk gebied vol dobberende dorpen die op het water zijn gebouwd en markten waar u kennis kunt maken met het echte Vietnamese leven.

Boek een rondreis Vietnam en ontdek Het Land van de Rijzende Draak...!