Vakantie Zuid-Thailand

Maak tijdens een van onze rondreizen kennis met de vele verschillende gezichten van Thailand. Thailand is een land dat haar bezoekers veel te bieden heeft, maar haar geheimen ook niet makkelijk prijsgeeft. Tijdens een bezoek aan Bangkok zult u ontdekken dat serene tempels pal naast moderne kantoorgebouwen staan en dat prachtige parken worden afgewisseld met winkelcentra en uitgaansgelegenheden. U maakt kennis met het boeddhistische kloosterleven en enkele van de meest beroemde Boeddha beelden die het land rijk is. U ziet de klongs en de traditionele wijze waarop de mensen hier nog leven.

Naast Bangkok kunt u tijdens onze rondreizen onder meer kennis maken met het zuiden van Thailand. Waar het noorden van Thailand een schatkamer is van cultuur, vindt u in het zuiden verbazingwekkend mooie natuur en prachtige, tropische eilanden met schitterende witte stranden die omgeven worden door wuivende palmbomen. Het zuiden van Thailand is gezegend met twee kuststroken, één aan de kant van Andaman en één aan de kant van de Golf van Thailand. Tijdens onze reizen naar zuid-Thailand kunt u kennismaken met de schoonheid en de geheimen van de Andaman en schitterende eilanden zoals Koh Phi Phi en Koh Lanta. Geniet er van het ruisen van de zee op een terrasje met een drankje bij de hand. Ga snorkelen op één van de prachtige plekken bij de koraalstranden en maak kennis met de vriendelijke Thaise bevolking.

De kust in de regio Andaman kent overigens een schat aan Nationale Parken, waaronder het Mu Lanta NP en het Khao Sok NP, dat bekend staat als één van de mooiste nationale parken van Thailand! Ontdek het zonnige zuiden met de tropische eilanden, wuivende palmbaaien en schitterende natuur!