Menu
Santa Susanna een bekende badplaats aan de Costa Brava. Santa Susanna is een prima uitgangspunt voor zowel zonliefhebbers als diegene die zon willen combineren met excursies. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Santa Susanna
Santa Susanna - Bon Repos appartementen
  • Direct aan het strand
  • Appartementen tot 8 personen
  • Op loopafstand van het centrum
  • Extra voordelig
Vanaf
Prijs op basis van:
8 personen
10, 17 dagen
Logies
159
Bekijk

Santa Susanna

Santa Susanna is een geliefde en populaire badplaats aan de Costa Brava, Het is als vakantiebestemming ’s zomers erg in trek bij jongeren en gezinnen, die het heerlijk vinden om hier één of meerdere weken te genieten van zon, zee en strand. Het strand wordt geflankeerd door een prachtige wandelboulevard; volgens velen de mooiste van alle Spaanse Costa’s. De sfeervolle verlichting, de schaduw van de fraaie inheemse bomen, uitnodigende terrassen, gezellige barretjes en vele ijskraampjes hebben dagelijks een grote aantrekkingskracht op de vele toeristen. Over de boulevard kunt u naar Malgrat wandelen, waardoor u tijdens uw verblijf eenvoudig van de faciliteiten van beide badplaatsen kunt genieten.

Veelzijdige badplaats voor jong en oud…
Veel jongeren waarderen de nabijheid van Malgrat de Mar extra. In Malgrat zijn namelijk tal van goede uitgaansgelegenheden en speciaal voor de Nederlanders zelfs een typisch Hollands straatje met diverse cafés en kroegen.

Santa Susanna is echter geen typische jongerenbestemming. Jong en oud zal zich hier uitstekend vermaken. Vanuit Santa Susanna zijn er namelijk ook tal van excursiemogelijkheden voor een geslaagde dag uit. Wilt u dus meer dan zon, zee, strand en uitgaan? Ook dan bent u in Santa Susanna op het juiste adres. Ga met de trein één of meerdere dagen naar Barcelona, bezoek Blanes met de prachtige botanische tuinen of ontdek de gezellige sfeer in het nabijgelegen Calella. Hier kunt u ook uitgebreid winkelen.

Houdt u van winkelen? Dan mag ook een bezoekje aan de wekelijkse markt niet ontbreken. Elke dinsdagochtend is er een uitgebreide markt langs de boulevard. Deze begint voor de deur van Aparthotel Maritim in Santa Susanna en loopt door tot aan Malgrat de Mar.

Ontdek Barcelona
En natuurlijk is voor shopliefhebbers ook Barcelona the place to be… Barcelona is een heerlijke stad, waar u dagen achtereen kunt rondslenteren. Geniet van de gezellige sfeer op de Ramblas, neem een kijkje bij de Sagrada Familia of één van de vele andere kunstwerken van Gaudi en wandel door de Gotische wijk, het oudste gedeelte van de stad met nauwe schaduwrijke straatjes en onder meer het bisschoppelijke paleis. Voor een prachtig uitzicht over de stad kunnen wij u aanraden naar Parc Güell te gaan. Of richting Montjuich, waar zich ook het aantrekkelijke Spaanse dorp bevindt, waar alle bouwstijlen van Spanje zijn verenigd in een soort openluchtmuseum. Leuk voor jong en oud!

Sun & Fun
Voor jongeren en gezinnen met kinderen is ook een bezoek aan Marineland leuk, evenals het enorme waterpretpark “Waterworld” nabij Lloret de Mar. Beiden zijn met het openbaar vervoer te bereiken.