Menu
Malgrat de Mar is gelegen aan de Costa Brava met een goede verbinding naar de overige plaatsen aan de kust en naar de hoofdstad Barcelona. Lees meer
 • Reisaanbod
 • Lees meer over Malgrat de Mar
Malgrat de Mar - Hotel Reymar Malgrat
 • Geliefd bij Nederlanders
 • Met zwembad
 • Direct bij het strand
 • Inclusief ontbijt en diner
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
10, 17 dagen
Halfpension
249
Bekijk
10 dagen busreis All inclusive Spaanse kust
 • Diverse data met vertrekgarantie
 • Inclusief stadstour Barcelona met Nederlandstalige gids en boottocht
 • Drankjes en diverse snacks in hotel in Spanje inclusief tussen 10.00 en 23.00 uur
 • Excursies naar: Tordera, Barcelona, binnenland Catalonië, Rupit, Besalu, Montserrat en Tossa de Mar
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
10 dagen
All-Inclusive
569
Bekijk
Malgrat de Mar - Hotel Reymar Playa
 • Zeer populair hotel
 • Zwembad met apart kindergedeelte
 • Direct aan het strand
 • Inclusief ontbijt en diner
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
10, 17 dagen
Halfpension
249
Bekijk

Malgrat de Mar

Malgrat de Mar is één van de vele populaire vakantiebestemmingen aan de Costa Brava. Elk jaar weer trekken vakantiegangers vanuit heel Europa naar dit deel van Spanje om te genieten van zon, zee en strand. Malgrat de Mar is bij haar vakantiegangers met name geliefd vanwege de voordelige accommodaties, de goede verbinding naar de overige plaatsen aan de kust, alsmede naar de hoofdstad Barcelona en vanwege de bruisende uitgaansgelegenheden. Hierdoor is Malgrat de Mar een ideaal uitgangspunt voor iedereen die zon, zee en strand graag wilt combineren met uitstapjes in de omgeving.

Vanuit Malgrat de Mar kunt u lopend naar Santa Susanna, eveneens een geliefde en populaire badplaats. Geniet van de prachtige wandelboulevard, die volgens velen tot de mooiste boulevards van alle Spaanse Costa’s behoort. Geniet van de sfeervolle verlichting, de schaduw van de inheemse bomen, de vele uitnodigende terrassen, gezellige barretjes en lekkere ijskraampjes… Elke dag van de week hebben deze – zeker tijdens de zomermaanden - een grote aantrekkingskracht op de aanwezige toeristen.

Ontdek o.a. Barcelona & Blanes
Zowel Santa Susanna als Malgrat liggen aan de spoorlijn van Blanes naar Barcelona. Beide plaatsen zijn dan ook eenvoudig te bereiken.

Barcelona is als hoofdstad van Catalonië natuurlijk een stad waar u gerust meerdere dagen kunt verblijven. Het is een heerlijke stad met een zeer uitgebreid winkelaanbod, interessante musea en tal van bezienswaardigheden. Geniet van de gezellige sfeer op de Ramblas, neem een kijkje bij de Sagrada Familia of één van de vele andere kunstwerken van Gaudi of wandel door de fraaie Gotische wijk, het oudste gedeelte van de stad met nauwe schaduwrijke straatjes en onder meer het bisschoppelijke paleis. Voor het mooiste uitzicht over de stad kunnen wij u aanraden naar Parc Güell of Montjuic te gaan. Bij de Montjuic bevindt zich ook het aantrekkelijke Spaanse dorp, waar alle bouwstijlen van Spanje zijn verenigd in een soort openluchtmuseum. Leuk voor jong en oud! ’s Avonds kunt u op de Montjuic ook regelmatig genieten van een fantastisch showspel: Fontana Magica, oftewel de dansende fonteinen.

Mar i Murta & Pinya de Rosa
Gaat u met de trein naar Blanes, bezoek dan onder meer de botanische tuinen Mar i Murta en Pinya de Rosa. Mar i Murta is een wonderbaarlijke en zeer kleurrijke plantentuin van 15 hectare, waar u kunt genieten van ruim 4000 verschillende soorten planten. En in Pinya de Rosa van zelfs meer dan 7000 plantensoorten. Een uniek stukje natuur te midden van alle vakantiedrukte… Een plek waar u in alle rust kunt genieten.

Sun & Fun
Jongeren en gezinnen willen wellilcht op zoek gaan naar iets actiever vertier. Zij zullen zich uitstekend vermaken in het natuurpark Montnegre, waar onder meer het Outdoor avonturenpark Activ Naturama ligt. Het park biedt verschillende activiteiten aan, voor jong en oud. Mountainbiken, quad rijden, boogschieten, laser gamen… Het kan allemaal. Daarnaast heeft het park een bomencircuit waar u uitgebreid kunt klimmen en klauteren. Ook kunt u onder begeleiding van een gids een rit maken door het park op de rug van een paard of ezel. Wilt u het natuurpark liever te voet ontdekken? Maak dan gebruik van de door Activ Naturama ontwikkelde GPS routes.

Activiteiten van een hele andere orde zijn te vinden bij Marineland, een dolfinarium annex waterpretpark en het immens populaire Waterworld, niet ver van Lloret de Mar. Beide parken zijn met het openbaar vervoer te bereiken.

Stappen tot in de kleine uurtjes…
Naast alle activiteiten voor overdag zijn er ook tal van activiteiten voor de gezellige avonduren. In het centrum van Malgrat de Mar vindt u uitgaansgelegenheden voor alle leeftijden. En voor wie graag “dicht bij huis” wil blijven, is er zelfs een Hollands straatje. Daar vindt u cafés met welbekende namen, zoals “de Boemel” of “eetcafé Jerommeke”. Houdt u van dansen? Bezoek dan één van de vele discotheken, waaronder QK, Glass en onder meer Don Juan. Hier gaan de feesten vaak tot in de vroege uurtjes door….