Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Empuriabrava is een mondaine en waterrijke plaats aan de baai van Roses, gelegen aan de Costa Brava. Het is een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan o.a. Figueras, Girona en tal van andere highlights in dit deel van Spanje Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Empuriabrava
10 dagen busreis Catalonië en Languedoc-Roussillon
  • Incl. data met vertrekgarantie
  • Treed in de voetsporen van Dalí in Cadaques en tijdens het bezoek aan het Dali museum in Figueres
  • Dagtocht naar de prachtige middeleeuwse stad Carcassone
  • Excursies: Dali museum, Cadaques, Perpignan, Collioure, Girona, Meer van Banyoles, Carcassonne, La Bisbal en Peratallada
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
10 dagen
Halfpension
579
Bekijk

Empuriabrava

Empuriabrava maakt deel uit van de gemeente Castello d’Empúries, gelegen aan de Costa Brava op zo’n 40 km van de grens tussen Frankrijk en Spanje. Empuriabrava is een badplaats die bekend staat als één van de parels van de Middellandse Zee, mede vanwege de nabijheid van de prachtige baai van Rosas (of Roses in het Catalaans).

Door velen wordt Empuriabrava ook wel het “Venetië van Spanje” genoemd. Het is namelijk een hele waterrijke plaats met talloze kanalen, een uitstekende infrastructuur en een typisch mediterrane en mondaine sfeer. De meeste mensen komen naar Empuriabrava om te genieten van zon, zee, strand en de watersport. Daarnaast zijn er echter ook mogelijkheden om te golfen en is het nabijgelegen beschermde natuurgebied Aiguamills de l’Empordá bij uitstek geschikt voor het maken van prachtige wandelingen. Langs de strandpromenade vindt u talrijke restaurants, gezellige barretjes, winkeltjes en boetiekjes. En voor wie er graag op uittrekt liggen tal van leuke en interessante plaatsen binnen handbereik. Zo ligt bijvoorbeeld Figueras, bekend vanwege het Museum van Dalí op zo’n 15 km en is ook Girona prima te bereiken.