Menu
Boek een unieke rondreis Europa en bezoek 10 verschillende landen! Ontdek Praag, Wenen, Barcelona, Venetië, Florence, Pisa, Antwerpen en Parijs. En nog veel meer... Lees meer

Rondreis Europa

Kunt u niet kiezen naar welk land u op vakantie wilt en lijken alle bestemmingen u even mooi? Kies dan voor een  unieke rondreis Europa. We nemen u mee naar maar liefst tien verschillende landen. Geniet van wereldsteden als Praag, Wenen, Barcelona, Venetië, Florence, Pisa, Antwerpen en Parijs. Om er maar eens enkele te noemen… Want ook het prachtige Dresden, het mondaine Monaco en onder meer Lucca en Montpellier staan op het programma.

Ontdek tevens de schoonheid van Toscane, het ministaatje Andorra, het Wienerwald, de Loire streek en het zonnige Kroatië, waar we onder meer de beroemde Plitvice meren bezoeken. Ook de grotten van Postojna in Slovenië staan op het programma! Cultuur en natuur worden prima afgewisseld tijdens onze rondreis Europa. Daarnaast is er voldoende vrije tijd in het programma opgenomen, zodat er een uitstekende balans is tussen reizen en ontspannen. Boek onze unieke rondreis Europa en geniet van de vele prachtige bezienswaardigheden!

Grensdocumenten

U dient te beschikken over een geldig Nederlands paspoort. Houdt u er rekening mee, dat u zich tegenwoordig in steeds meer landen op verzoek te alle tijden officieel moet kunnen identificeren. Zorg daarom dat u tijdens de reis uw paspoort altijd bij u heeft.

Indien u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, raden wij u aan navraag te doen bij de ambassade. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten. Peter Langhout Reizen kan niet aansprakelijk gesteld worden indien u tijdens de reis niet over de juiste grensdocumenten beschikt. Alle hieruit voortvloeiende kosten zijn voor eigen rekening.

Inentingen

Voor zover bekend zijn geen inentingen verplicht voor de landen die inbegrepen zijn in de rondreis Europa. Raadpleegt u echter tijdig de GG&GD.

Tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en de overige landen in Europa die wij bezoeken tijdens de rondreis Europa.

Bekijk alle reizen naar Rondreis Europa