Kerst in Disneyland Parijs

|
Ho-Ho-Ho...! Het is bijna Kerst en dan kunnen wij iedereen aanraden om richting het meest sprookjesachtige themapark van Europa te gaan. Wij zijn al jaren een enorme fan van Disneyland Parijs. En zeker in de aanloop naar Kerst is het park meer dan sfeervol. Vorig jaar hebben wij de feestdagen in Disney gevierd en dat was echt een MAGISCHE Kerst! Je ontmoet immers niet elke dag de Kerstman in hoogst eigen persoon..! En waar anders als in Disneyland is een witte kerst gegarandeerd? Elke dag dwarrelt de sneeuw op Main Street U.S.A. naar beneden. Een echt mooi en "warm" winter-kerst gevoel, dat nog wordt versterkt door de duizenden lichtjes die ontstoken werden in de enorme kerstboom op Town Square zodra het donker werd.

Overal waren schitterende lichtjes en het het Kasteel van Doornroosje leek nog sprookjesachtiger als andere keren dat wij in Disneyland geweest zijn. Zeker aan het eind van de dag toen we bij het kasteel konden genieten van de spectaculaire avondshow Disney Dreams! Zoveel lichtjes, kleuren en special effects... Echt niet te geloven! Werkelijk fantastisch en echt één van de hoogtepunten van ons bezoek aan Disneyland.

Natuurlijk zijn we ook langs geweest bij het Kerstdorp van de Kerstman. Al was het maar om de kerstfoto te maken voor deze kerstdagen. Ook It's a Small World vonden de kinderen super leuk. Net als de parade en het meet & greet momentje met de verschillende Disney figuren. Wij hebben echt een TOP vakantie gehad en gaan zeker nog een keer terug om de Kerst of Oud & Nieuw in Disney te vieren.

Wilt u ook de feestdagen in Disneyland Paris vieren? Bekijk dan onze feestelijke Disney reizen!

  
Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.