Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Ga naar één van de pretparken

Auto- en busreizen

Waar wilt u heen?
Periode
Leuke auto- en busreizen naar Disneyland, Europa-Park, Movie Park, Phanttasialand en meer...

Pretparken

De leukste pretparken voor een scherpe prijs: goedkoop naar Disneyland Paris, Europa-Park (het grootste pretpark van Europa en winnaar van vele prijzen!), Kalkar Wunderland of bijvoorbeeld Phantasialand. Bekijk het scherpe aanbod van pretpark-arrangementen met één of meerdere dagen entree. 

Bij alle pretparken zijn één of meerdere overnachtingen inbegrepen. Zo kunt u op uw gemak richting het pretpark rijden en heeft u vervolgens volop de tijd om van de parken te genieten. Uitzondering is de Disneyland Paris dagtocht, waarbij u 's nachts met de bus naar Parijs rijdt, zodat u 's morgens rond 10.00 uur in het park bent. U heeft dan een volle dag om te genieten van de magie van Disneyland Paris. Aan het begin van de avond stapt u weer in de bus en rijdt u weer naar huis. Een lange dag, maar u komt voldaan en nog nagenietend weer thuis!

Naar Disneyland Paris bieden wij veel busreizen aan, al dan niet in combinatie met een bezoek aan Parijs. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit autoreizen naar Disneyland Parijs met 1, 2 of alle dagen entree. 

Naast Disneyland is bij de autoreizen ook Europa-Park populair. En niet voor niets! Pretpark Europa-Park heeft de afgelopen jaren tal van prijzen gewonnen en is zelfs al meerdere malen uitgeroepen tot het beste pretpark ter wereld. Een bezoek waard dus!

En wist u dat...
  • Disneyland Parijs veruit de populairste bestemming bij Peter Langhout Reizen is?
  • Phantasialand attracties heeft voor jong en oud?
  • In Wunderland Kalkar alles inclusief is? Onbeperkt eten en drinken in het park, handig met kinderen!
  • Er ongelofelijk veel achtbanen zijn in de verschillende parken? Wilt u weten wat de hoogste, leukste en snelste achtbanen zijn, kijk dan op onze speciale inspiratiepagina.


Goed verzekerd op reis
U denkt er misschien niet zo snel aan bij een kort tripje. Maar ook dan is het belangrijk goed verzekerd te zijn! Een 'aflopende' reis- en/of annuleringsverzekering (voor de duur van uw reis) kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis. Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens de doorlopende verzekeringen. Lees hier alles over de doorlopende verzekeringen.
Bekijk alle Pretpark reizen