Menu

Ga naar één van de pretparken

Auto- en busreizen

Waar wilt u heen?
Periode
Leuke auto- en busreizen naar Disneyland, Europa-Park, Movie Park, Phanttasialand en meer...

Pretparken

De leukste pretparken voor een scherpe prijs: goedkoop naar Disneyland Paris, Europa-Park (het grootste pretpark van Europa en winnaar van vele prijzen!), Kalkar Wunderland of bijvoorbeeld Phantasialand. Bekijk het scherpe aanbod van pretpark-arrangementen met één of meerdere dagen entree. 

Bij alle pretparken zijn één of meerdere overnachtingen inbegrepen. Zo kunt u op uw gemak richting het pretpark rijden en heeft u vervolgens volop de tijd om van de parken te genieten. Uitzondering is de Disneyland Paris dagtocht, waarbij u 's nachts met de bus naar Parijs rijdt, zodat u 's morgens rond 10.00 uur in het park bent. U heeft dan een volle dag om te genieten van de magie van Disneyland Paris. Aan het begin van de avond stapt u weer in de bus en rijdt u weer naar huis. Een lange dag, maar u komt voldaan en nog nagenietend weer thuis!

Naar Disneyland Paris bieden wij veel busreizen aan, al dan niet in combinatie met een bezoek aan Parijs. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit autoreizen naar Disneyland Parijs met 1, 2 of alle dagen entree. 

Naast Disneyland is bij de autoreizen ook Europa-Park populair. En niet voor niets! Pretpark Europa-Park heeft de afgelopen jaren tal van prijzen gewonnen en is zelfs al meerdere malen uitgeroepen tot het beste pretpark ter wereld. Een bezoek waard dus!

En wist u dat...
  • Disneyland Parijs veruit de populairste bestemming bij Peter Langhout Reizen is?
  • Phantasialand attracties heeft voor jong en oud?
  • In Wunderland Kalkar alles inclusief is? Onbeperkt eten en drinken in het park, handig met kinderen!
  • Er ongelofelijk veel achtbanen zijn in de verschillende parken? Wilt u weten wat de hoogste, leukste en snelste achtbanen zijn, kijk dan op onze speciale inspiratiepagina.


Goed verzekerd op reis
U denkt er misschien niet zo snel aan bij een kort tripje. Maar ook dan is het belangrijk goed verzekerd te zijn! Een 'aflopende' reis- en/of annuleringsverzekering (voor de duur van uw reis) kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis. Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens de doorlopende verzekeringen. Lees hier alles over de doorlopende verzekeringen.
Bekijk alle Pretpark reizen