Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

12 dagen busreis Rondreis Polen

8.2
Halfpension
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
12 dagen
halfpension
739
p.p.
Prijzen & boeken
 • Incl. data met vertrekgarantie
 • Merengebied van Mazurië
 • Mooiste steden van Polen
 • Bezoek Auschwitz
 • Prijzen en boeken
 • Programma
 • Accommodatie
 • Reisinformatie
 • Bestemming
 • Klantreacties
Prijzen & boeken
12 dagen busreis Rondreis Polen
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
(vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(2 t/m 11 jaar)
Reisgezelschap kinderen
De leeftijd waarvoor kinderprijzen van toepassing zijn verschilt per arrangement. Voor de prijs is de leeftijd op de datum van vertrek bepalend. De definitieve kinderkorting wordt na invulling van de exacte geboortedatum bij stap 1 van de boeking berekend.
Aantal baby's
(0 t/m 1 jaar)
Reisgezelschap babies
Reist u met kinderen onder de 2 jaar, houdt er dan rekening mee dat in principe voor de kinderen geen eigen stoel in bus of vliegtuig wordt gereserveerd. Het kind moet op schoot gehouden worden. Vanwege de veiligheidsvoorschriften mag een volwassene met maximaal 1 baby reizen. Vanaf 2 jaar moet voor kinderen een eigen stoel gereserveerd worden.
Vervoer
Bus
Verzorging
Halfpension
Klik op een prijs voor een prijsberekening. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het kopje EXCLUSIEF onder de prijstabel. Hier vindt u ook de toelichting op de eventueel verschillende weergaves van de prijzen.
12 dagen
ma 27 juli 789
ma 24 augustus 799
ma 7 september 799
ma 5 oktober 739
Let op
 • De getoonde prijzen zijn in € per persoon
 • Evt. kinderkorting/babyprijzen zijn nog niet in deze prijzen verwerkt.
Legenda
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Inclusief
 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
 • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
 • Comfortabele overnachting op de heen- en terugreis op basis van halfpension
 • Verblijf in diverse hotels op basis van halfpension
 • Kamer met bad en/of douche en toilet
 • Koffie met gebak op de heenreis
 • Afscheidsbuffet in Nederland
 • Alle genoemde excursies
Lees meer
Exclusief
 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Entreegelden
Lees meer
Optioneel
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.
Lees meer
Programma

Algemeen

Tijdens deze busreis naar Polen laten we u kennis maken met de hoogtepunten van dit prachtige land. Naast de schitterende natuur zijn vooral steden als Gdansk, Krakau en de hoofdstad Warschau zeer de moeite waard. Bovendien nemen we u mee naar de oude zoutmijnen nabij Krakau, zullen we het indrukwekkende Auschwitz bezoeken en gaan we naar het Wolvennest, het oude hoofdkwartier van Hitler. Deze schitterende reis is perfect om kennis te maken met het bijzondere Polen. Highlights volgen elkaar op en indrukwekkende excursies worden tijdens deze Polen reis afgewisseld met mooie natuur en cultuur.

Dagprogramma


Maandag - Heenreis
De servicelijnen halen u op van uw opstappunt en brengen u naar ons verzamelpunt. Na een kopje koffie met gebak gaan we op weg richting ons overnachtingshotel.

Dinsdag - Poznan
Na het ontbijt vertrekken we richting Polen. We brengen een bezoek aan Poznan, één van de oudste steden van het land dat aan de rivier de Warta ligt. In het centrum van Poznan kunt u op eigen gelegenheid o.a. de St. Peter en St. Paul basiliek en het raadhuis bewonderen. Aan het eind van de middag gaan we naar ons hotel net buiten de stad.

Woensdag - Gdynia en Sopot
Vandaag reizen we noordwaarts richting de Oostzeekust. We bezoeken de plaatsen Gdynia en Sopot. Twee kustplaatsen die samen met Gdansk de agglomeratie ‘Dreistadt’ vormen. Vooral Sopot is een gezellig stadje en tevens kuuroord met de langste houten pier van Europa (ruim 500 meter!) en één van de oudste casino’s van Europa. De komende twee nachten verblijven we in Reda of omgeving.

Donderdag - Gdansk
Tijdens deze dag van onze rondreis Polen bezoeken we Gdansk, een stad met een rijke historie. De stad heeft afwisselend tot Duitsland en Polen behoord. In de 16e en 17e eeuw kende Danzig (Gdansk) zijn gouden eeuw. Het was de rijkste havenstad aan de Oostzee. Tijdens een stadstour door de historische binnenstad waant u zich in het Amsterdam van vroeger met vele prachtige geveltjes. Verder bevindt zich hier de vroegere Lenin-werf, waar Lech Walesa bekend werd als stakingsleider. De middag is ter vrije besteding in Gdansk.

Vrijdag - Mazurië
Vandaag een afwisellende dag in het programma van deze Polen busreis. Het is tijd voor natuur. We vertrekken na het ontbijt richting Mazurië in het noordoosten van Polen. Het gebied staat bekend om zijn mooie landschap met vele bossen en meer dan 2000 meren. Indrukwekkende Poolse natuur. Later op de dag bezoeken we het dorpje Gierloz, nabij Ketrzyn, waar het Wolfsschanze (Wolvennest) zich bevindt, een oud hoofdkwartier van Hitler. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft hij hier lange tijd gezeten. Aan het eind van de oorlog is het complex grotendeels door de Duitsers zelf opgeblazen. Nog altijd is het een interessant excursiedoel (entree excl.).

Zaterdag - Mazurië
Via nog een mooie route door het merengebied van Mazurië rijden we richting de Poolse hoofdstad Warschau. We maken vandaag nog diverse stops in de schitterende natuur.

Zondag - Warschau
Onder leiding van een gids maken we een stadstour door Warschau. U wordt meegenomen naar bekende bezienswaardigheden zoals het Lazienkipark met het Chopin monument. Uiteraard nemen we ook een kijkje bij het Koningsslot, symbool van de staat Polen. We gaan tevens naar de Nowy Swiatstraat, waar u vele klassieke gevels en cafés aantreft. U heeft de hele dag de tijd om de stad te bezichtigen. Een aanrader is om een leuk ritje met één van de karakteristieke paardenkoetsjes te maken.

Maandag - Wieliczka
Vandaag rijden we naar het zuiden van Polen en vervolgen we de busreis naar Krakau. Voordat we naar ons hotel nabij Krakau gaan, nemen we u mee naar Wieliczka, waar we een bezoek brengen aan één van de oudste zoutmijnen (entree excl.) ter wereld. Al in de 11e eeuw werd uit deze mijn zout gewonnen. Onder leiding van een deskundige gids wordt u rondgeleid. U zult versteld staan van de prachtige zoutsculpturen.

Dinsdag - Krakau
Krakau, één van de mooiste steden van Europa, staat deze donderdag op het programma. Het staat dan ook op de UNESCO lijst van belangrijkste culturele steden ter wereld. In het middeleeuwse centrum vindt u musea, kerken en huizen vanaf de barok tot aan de romantiek periode. De kathedraal wordt als meesterwerk van de Poolse bouwkunst beschouwd. De in Renaissancestijl gebouwde Lakenhal ligt aan het plein Rynek Glowny. In Krakau krijgen we eerst een interessante rondleiding van een gids, en daarna bent u vrij om zelf de stad te bezichtigen.

Woensdag - Auschwitz
Vandaag reizen we richting ons hotel nabij Wroclaw. Onderweg brengen we een indrukwekkend bezoek aan het voormalige concentratiekamp Auschwitz. Dit kamp was het grootste vernietigingskamp van Europa. Miljoenen mensen hebben hier in de oorlogsjaren de dood gevonden. In de barakken herdenken vele landen, waaronder ook Nederland, in tentoonstellingen de slachtoffers van het kamp. Het is een zeer indrukwekkende en bijzondere excursie.

Donderdag - Wroclaw
Op deze dag van onze Polen busreis bezoeken de stad Wroclaw, in het Duits Breslau genaamd. In deze mooie stad aan de rivier de Oder wacht onze gids ons op voor een interessante rondleiding door de stad. Natuurlijk laten we u tijdens de stadstour het marktplein, de Magdalenakerk en het prachtige raadhuis zien. ’s Middags verlaten we Polen en rijden we weer richting ons overnachtingshotel in Duitsland.

Vrijdag - Terugreis
Na een goede nachtrust rijden we verder naar Nederland waar we tegen de avond aankomen. Na een afscheidsbuffet met uw reisgenoten wordt u door onze servicelijnen weer terug naar uw opstapplaats gebracht. We hopen dat u heeft genoten van uw vakantie in Polen en dat u terug kijkt op een bijzondere vakantie.

Bekijk ook eens onze andere busreizen Polen.

Excursie & Extra

 • Bezoek aan Poznan
 • Bezoek aan Gdynia en Sopot
 • Stadstour Gdansk met gids
 • Bezoek aan het Wolvennest (entree excl.)
 • Bustour door het merengebied van Mazurië
 • Stadstour Warschau met gids
 • Bezoek aan de zoutmijnen in Wieliczka (entree excl.)
 • Stadstour Krakau met gids
 • Bezoek aan Auschwitz (incl.)
 • Bezoek aan Wroclaw met gids

Algemeen

Boek een overnachting bij Hotel van der Valk Nuland
Voor onze busreizen maken wij gebruik van een centraal verzamelpunt. Hier komen alle bussen samen voordat u op reis gaat. Ons verzamelpunt is Stadion de Vliert in Den Bosch. Wanneer u verder weg woont en graag uitgerust aan uw vakantie wil beginnen, is het prettig om in de buurt van het verzamelpunt te overnachten voorafgaand en/of na afloop van uw reis. Wilt u graag van die mogelijkheid gebruik maken, dan kunt u overnachten bij Hotel Van der Valk in Nuland, gelegen op slechts 10 minuten rijden van het verzamelpunt. Hotel Van der Valk Nuland is al jarenlang een goede partner van Peter Langhout Reizen. Op de dag van vertrek gaat u met eigen auto vanuit Nuland naar Stadion de Vliert (ca. 8 km). Daar kunt u voor de duur van de reis uw auto gratis parkeren. Geïnteresseerd? Bekijk dan de mogelijkheden en boek een overnachting in Nuland.

Polen - Gdansk - skyline Polen - Krakau - Wawel - bloemen Polen - Warschau Warschau - Myslewicki palace - Lazienki park Polen - Gdansk 2 Polen - Gdansk - Abbots Palace Polen - Mazurië - merengebied
12 dagen busreis Rondreis Polen
Halfpension
Accommodatie

Accommodatie

Tijdens deze rondreis Polen verblijft u in diverse middenklasse hotels. We overnachten één nacht nabij Poznan, twee nachten in een dorpje nabij de Oostzeekust, één nacht in Mazurië, twee nachten nabij Warschau, twee nachten nabij Krakau en één nacht in Wroclaw. Alle hotels tijdens uw rondreis Polen beschikken over een restaurant en bar en vaak zijn er meer faciliteiten aanwezig. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon en badkamer met bad en/of douche en toilet. U verblijft hier op basis van halfpension.

12 dagen busreis Rondreis Polen
Halfpension
Reisinformatie

Inclusief

 • Vervoer per luxe Comfort Class bus met airco en toilet
 • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
 • Comfortabele overnachting op de heen- en terugreis op basis van halfpension
 • Verblijf in diverse hotels op basis van halfpension
 • Kamer met bad en/of douche en toilet
 • Koffie met gebak op de heenreis
 • Afscheidsbuffet in Nederland
 • Alle genoemde excursies

Exclusief

 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Entreegelden

Optioneel

 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.

Op- en afstapplaatsen

 • Op- en afstapplaatsen in periode 27-07-2020 tm 05-10-2020
 • A'dam/Sloterdijk-Piarcoplein1-achter htl Meininger
 • Alkmaar / CS busplatform aan voorzijde,Stationsweg
 • Almelo / Stationsplein 5 bij tourbushalte
 • Alphen a/d Rijn/NS,nieuwe busstation Stationsplein
 • Amersfoort / Achter Argonautgebouw bij Tourbushalt
 • Amsterdam / Duivendrecht NS, grote parkeerterrein
 • Apeldoorn Zuid/Carpool oprit A1 einde Kayersdijk
 • Arnhem / Rijnhal Olympus, parkeerterrein
 • Bergen op Zoom / NS Station, Stationsplein
 • Beverwijk / NS busstation bij uitgang bioscoop
 • Breda / NS Prinsenbeek, parkeerterrein Elleboog
 • Delft / Ikea
 • Den Bosch, Stadion De Vliert, Victorialaan 21
 • Den Haag /touringcarhalte Prinsessegracht thv nr4
 • Deventer/busparking McDonalds De Scheg
 • Dordrecht / Weeskinderendijk, hoek Dokweg
 • Eindhoven, P+R Meerhoven/Transferium
 • Enschede / FC Twente, Colosseum 85, parkeerterrein
 • Geleen /Busstation Rijksweg tegenover Albert Heijn
 • Goes / NS Station, aan de kant van de bussen
 • Gouda / NS Station, nieuwe zijde Bloemendaal
 • Groningen / CS, tourbushalte bij rondvaartboot
 • Haarlem / NS Station Spaarnwoude, Woudplein 4
 • Heerenveen / CS, voorzijde
 • Heerlen / Van der Valk Hotel
 • Leiderdorp, McDonalds, Persant Snoepweg 10
 • Maastricht / MVV Stadion, voorzijde bij McDonald's
 • Meppel / NS Station, voorzijde
 • Nijmegen/Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985 Wijchen
 • Nuland / Van der Valk hotel, Hoofdingang
 • Rijswijk / Sporthal de Schilp, Schaapweg
 • Roermond / NS Station, busstation
 • Rotterdam / Metrostation Capelse brug
 • Rotterdam / Zuidplein, tourbushalte
 • Schiedam / NS Station, boven bij de bushaltes
 • Tilburg / Zwembad Stappegoor, parkeerterrein
 • Utrecht / P&R Westraven, Griffioenlaan 1 bis
 • Vlaardingen / NS Station-Oost
 • Weert / NS Station, busstation
 • Zaandam, Station Kogerveld Veldbloemenweg
 • Zoetermeer / Sprinterstation West naast Stadshart
 • Zwolle / NS Station, zuidzijde Hanzelaan
12 dagen busreis Rondreis Polen
Halfpension
Bestemming

Bestemming Rondreis Polen

Geen enkel land in Europa kan zich beroemen op zo'n verscheidenheid aan landschappen als Polen. Aan de Oostzee vindt u gouden stranden, in het noorden de Grote Meren en in het zuiden de rotsige toppen van het Tatra gebergte. Zelden komt men zulke uitgestrekte bosgebieden tegen als het Bialowieska Woud, dat vermeld staat op de UNESCO-lijst van het werelderfgoed.

Naast een prachtige natuur vindt u in Polen interessante steden en bezienswaardigheden. Het meest bekend zijn ongetwijfeld Warschau en Auschwitz. In de hoofdstad Warschau vindt u onder meer het Lazienkipark met het bijzondere Chopin monument, het Koningsslot - dat symbool staat voor de staat Polen – en de Sigismundzuil, het oudste gedenkteken van de stad Warschau.
12 dagen busreis Rondreis Polen
Halfpension
Klantreacties

Klantwaardering:

8.2
114 klanten gaven hun reactie
H. de Vries
Polen is verrassend mooi met prachtige steden en geweldige natuur. We hebben echt genoten! 
 • Waardering: 9,0
J. Bus
Het was gewoon fantastisch.
 • Waardering: 9,0
Erik van Praag
Vond het een hele goede reis. Prettig reisgezelschap, vriendelijke chauffeur die veel informatie gaf, goede gidsen, afwisselend, goede hotels (maaltijd in het laatste hotel was minder)
 • Waardering: 9,0
Mevr. J.T. Meinster
 • Waardering: 8,0
Mevr. E. van Praag
Interessant, goede prijs-kwaliteit verhouding. Onvermijdelijk wel vermoeiend, maar het was de moeite zeker waard!
 • Waardering: 9,0
Piet Benk
Interessant, goed georganiseerd.
 • Waardering: 9,0
H. Dekker
Mooie reis, geweldige chauffeur/reisleider.
 • Waardering: 8,0
Mentz
Geslaagde vakantie! Goede hotels, prettige chauffeuse, leuke groep en goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • Waardering: 9,0
Lubbert Pot

Ligging vaak langs snelwegen, waaronder de nachtrust word verstoord.

Veel gezien in Polen, leuke excursies met goed informerende gidsen, eten was uitstekend.
 

 • Waardering: 8,0
T.J. Lokhorst
Alles was heel goed geregeld.
 • Waardering: 9,0
L.Pot
Veel gezien, goede gidsen.
 • Waardering: 8,0
Sniekers
 • Waardering: 8,0
Ayons Gooseen
We hadden een zeer goede vrouwelijke chauffeur die ons heel goed inlichtingen gaf.
 • Waardering: 8,0
J. Voncken

Hotels te afgelegen . Bars na maaltijd gesloten. Dus verplicht 20.00 al te gaan slapen. Daar hebben we geen vakantie voor geboekt.

Algemeen was de reis goed.
 

 • Waardering: 8,0
R van der Harst
Alles prima, ook door het prachtige weer.
 • Waardering: 9,0
Everts
Goed georganiseerd met super vriendelijk vak bekwaam chauffeur/reisleider.
 • Waardering: 10,0
Els Solimans
 • Waardering: 9,0
N.C.J. Sniekers

De maaltijden in het hotel te Warschau waren ver onder de maat! De kamers in het hotel te Krakau waren ronduit slecht! (Douche defect + niet schoon)

Over het geheel genomen prima reis!
 

 • Waardering: 8,0
F. Khirandish
 • Waardering: 9,0
L. de Haan- Wever

Varkensvlees paste. Geluid snelweg. Voor de rest goed.
 

 • Waardering: 8,0
Mw. C.I. Janus-Luten
De ligging van het hotel liever wat dichterbij de stad (centrum). Maaltijden niet zo best. De service matig in Krakau. Kamer niet schoon gemaakt en de bedden niet opgemaakt. De samenstelling van de reis was prima!
 • Waardering: 8,0
H. Dekker
Hotel in Warschau was het eten slecht. Hotel in Krakau was de kamer slecht en hele vieze douche en de kamer werd na de eerste nacht niet schoon gemaakt. Alles goed behalve Warchau en Krakau.
 • Waardering: 8,0
F.L. Baze
Prima reis, hier en daar een aantal details die wellicht beter zouden kunnen.
 • Waardering: 8,0
J. Mentz
Goede kwaliteit / prijsverhouding
 • Waardering: 8,0
F. Stam
In zijn totaal was het uitstekend.
 • Waardering: 8,0
Bontje
Alles was perfect.
 • Waardering: 9,0
M. Schuurmans
Mooie afwisselende reis, positief verrassend.
 • Waardering: 8,0
Maw van Zoggel
De vakantie was heel mooi veel gezien. Jammer dat we de Mazure met z'n meren niet konden bezoeken door problemen dat de bus te hoog was voor de brug/viaduct. .Verder een fijne chauffeur die voor iedereen in de weer was.
 • Waardering: 8,0
Ans van den Berg
Fijne vakantie gehad, met goede hotels en eten, maar wel erg veel reizen.
 • Waardering: 8,0
E van Veelen
Wat we hebben gezien was de moeite waard, hotels waren goed doch het eten was ver benden de maat.
 • Waardering: 7,0
Ramautarsing
De vakantie was boeiend en grandioos.
 • Waardering: 8,0
Anoniem
Mooie vakantie. Veel gezien en indrukwekkend.
 • Waardering: 8,0
Dhr. van Haaster
Hotels waren goed, Programma goed, gidsen goed, afscheidsmaaltijd goed. Helaas was de hotellijst deels onjuist, wat onnodige extra druk geeft bij de reizigers. (on het geval je de bus op de doorreis mocht missen). Over de chauffeur gemengd oordeel, een veilige reisleider, maar schiet te kort als reisleider, wat helaas nogal afbreuk doet aan het vakantiegevoel. Jammer ook dat de chauffeur 17 jaar geleden voor het laatst in Polen was geweest (en te vaak de weg moest zoeken). Al zijn reisinformatie over Polen die hij ons versterkte was gebaseerd op zijn ervaring van toen en bleek neer dan eens gedateerd om het zacht uit te drukken.
 • Waardering: 7,0
J.Haans
Prima vakantie gehad en veel gezien.
 • Waardering: 8,0
Anoniem
Mooie reis veel gezien goede hotels prima chauffeur.
 • Waardering: 8,0
A.B.M. Remkes
Mooie indrukwekkende reis! 4000 km is wel vermoeiend maar je ziet ook veel. Leuk om een indruk van een onbekend land te ontdekken. Prima hotels en goed eten. Comfortabele nieuwe bus met een goed rijdende buschauffeur. Goedkoop vakantieland. P9oolse manden zijn redelijk tot vriendelijk.
 • Waardering: 8,0
Anoniem
Op een na goede hotels, prima chauffeur.
 • Waardering: 8,0
Hogenstijn
De reis was erg mooi. Veel gezien en gedaan. Hotel Argos was qua eten het slechtste hotel. De andere hotels was oké. Hotel Soyra was erg mooi.
 • Waardering: 8,0
Peter en Gerda
 Mooie reis. Zeer goede chauffeur (Thomas). Indrukwekkende ervaring in Auswitz en Birkenau. Mooie steden: Gdansk, Warschau, Krakau. Hotel in Slubice zeer matig., ook wat betreft het eten, verdere hotels goed. Enerverende excursies in de zoutmijnen van Wieliczka. Al met zeer geslaagd.
 • Waardering: 8,0
Anoniem
De steden die wel bezocht hebben waren prachtig. Ik had liever meer tijd gehad om zelf een stad te bekijken,. Dus minder info en dan dus meer tijd over.
 • Waardering: 8,0
Margriet van Buijtene
 Het was een lange, vermoeiende reis. Maar veel gezien. Goede gidsen in de steden. De rondrit door Mazurie viel erg tegen. Er zouden verschillende mooie stops worden gemaakt daar, maar dat is niet gebeurd. De chauffeur deed deze reis voor het eerst en dat kon je wel merken.
 • Waardering: 7,0
Anoniem
Lange reisdagen. Je zit verhoudingsgewijs heel veel in de bus en hebt te weinig tijd in de steden.
 • Waardering: 7,0
I.Altenstad
Gaat wel. I zou er niet nog eens voor kiezen.
 • Waardering: 7,0
anoniem
Excursie in Krakow vind ik te lang; geen vrije tijd (slechts 1uur) Extra compliment voor de chauffeuse. verder was het een prachtige reis.
 • Waardering: 8,3
mevr. M.C. Stoet - Bakker
Bouwina was een uitstekende chauffeuse en gids.
 • Waardering: 9,0
anoniem
Goed verzorgde reis. Leuke groep. Prima chauffeuse
 • Waardering: 8,3
anoniem
 Goede excursies maar soms te lang.
 • Waardering: 8,3
Fam. van der Hoven
We waren zeer verrast door de schoonheid van de prachtige steden en de geschiedenis van de mensen. Deskundige uitleg door de diverse gidsen.
 • Waardering: 8,0
mevr. E. Hellemons
Zeer indrukwekkend en extra's maar wel heel vermoeiend.
 • Waardering: 8,7
mevr. W. de Ridder - v. Pelt
Prima reis, prachtige steden.
 • Waardering: 8,0
anoniem
de hotel waren ver van de plaatsen waardoor we veel uren in de bus hebben gezeten.
 • Waardering: 6,7
Fam. Vermij
 • Waardering: 8,0
Dhr. A.P. Dolebout
Prima reisleider / chauffeur
 • Waardering: 8,3
Mv. L. Hulsink - Heitkam
Kan altijd beter
 • Waardering: 7,7
Fam. Verhulst
Kan deze reis aanbevelen
 • Waardering: 8,3
Anoniem
Mooie reis, maar lange afstanden. Een schat van een chauffeuse met veel kennis van alles
 • Waardering: 8,3
Dhr. G.M. van Heijenoort
Een mooie reis, met goede hotels.
 • Waardering: 8,3
Mv. A.M van Grimhuijzen
Mooie Reis
 • Waardering: 8,0
Mv. P.E. de Haan
 • Waardering: 7,0
P. Groot
 Prijs/kwaliteit goed
 • Waardering: 8,2
Anoniem
Een zeer goede en complete Polen reis.
 • Waardering: 8,0
J.A.M. Dijkman
Prijs/kwaliteit goed. eten en hotels voor de prijs zeer goed.
 • Waardering: 7,8
K. Verbanck

Ik heb gekregen en bezocht wat ik in gedachten had bij inschrijving van de reis. De chauffeur heeft ons het maximum van de tijd bezorgd om activiteiten te doen. Doe zo verder, bedankt!

 

 

 • Waardering: 9,8
Harry Meis
Fijne reis.
 • Waardering: 9,0
L. Nagy
Hotels en Prijs/kwaliteit scoren tussen 8 en 9.
 • Waardering: 8,2
Anoniem
Erg mooie reis.
 • Waardering: 8,0
Fam.Somers-Vanroy

1 hotel bij met bedenkelijke kwaliteit, Wolvennest meer tijd doorbrengen, Chauffeur soms eigenzinnig, voor de rest alles tip-top in orde.
 

 • Waardering: 8,2
Ludouicus Camp
Mooie reis, veel gezien. Interessante excursies.
 
 • Waardering: 8,2
Anoniem
Chauffeur spreekt duidelijk en is een goede tolk, heeft overwicht en rijdt goed.
 • Waardering: 8,2
J. van Meer
Voor de prijs van deze reis hadden we dit niet verwacht. Het was geweldig.
 • Waardering: 8,5
B.J.M. Agelink
Het kan altijd beter, maar voor ons was het uitstekend. Capenil hotel toetje (nagerecht) gemist.
 • Waardering: 8,0
F. Metsemakers
Goede prijskwaliteitverhouding
 • Waardering: 8,2
J.J. Leeuwesteijn

Mooi excursieprogramma

Goede verdeling.

 Chauffeur met heel veel kennis. 

 • Waardering: 9,5
Anoniem
Goed beeld van Polen gekregen. Goede chauffeur/reisleider.
 • Waardering: 8,0
A. Smit
Prachtige steden bezocht, lange eentonige afstanden. Leuke reis.
 • Waardering: 7,8
Anoniem
Polen was voor mij zeer onbekend, deze reis gaf mij een zeer goed beeld over dit mooie, grote, cultuurrijke land - zeer goede opbouw naar het sterkste en diepste ervaringsmoment: Auschwitz.
 • Waardering: 9,5
J.J. Ermers
Schitterende reis met veel informatie van de reisleider en gidsen.
 • Waardering: 9,0
Janny Eimers
Zeer mooi en goed verzorgd
 • Waardering: 9,5
Anoniem
Uitstekende bus (bijna nieuw) en chauffeur Peter. Hotels als het kan toch iets dichter bij de stadscentra en altijd alternatief voor vis laten aanbieden. Gidsen: Geen oordeel want ik heb zelf de steden bezocht.
 • Waardering: 7,5
W. Brunt
Goede verhouding reistijd versus excursies/vrij tijd. Zeer goede chauffeur. Wel graag betere invulling reisdag in natuurgebied met bijvoorbeeld een stop in een dorp.
 • Waardering: 8,2
H.A. Helmond-Rietveld

Prima vervoer, boeiende excursies, goede organisatie, prettig gezelschap, prima chauffeur en reisleider, nette hotels. Zeer gunstig weer.

Misschien iets meer vrije tijd (en rust) is mijn aanbeveling. 

 

 • Waardering: 8,5
Fam. Lunshof

Erg complete reis met erg goede Nederlandse gids in Wroclow. Graag alle gidsen Nederlandstalig.
 

 • Waardering: 8,0
D. de Bruijne
Onderweg van chauffeur weinig informatie gehad.
 • Waardering: 7,2
I. Nijkamp
Te ver van het centrum, s' avonds niet veel te doen.
 • Waardering: 7,8
Anoniem
Mooie reis, veel excursies en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goede gidsen!
 • Waardering: 8,0
C. Bloks
De reis was uitstekend, maar we hadden meer informatie over Polen verwacht van de chauffeur.
 • Waardering: 7,2
van Veen
 • Waardering: 8,0
T. van de Laar
Onderweg weinig bezienswaardigheden. Steden zijn mooi, alleen wel grote afstanden.
 • Waardering: 7,5
Anoniem
Goede indruk met prima gidsen.
 • Waardering: 8,5
M.W. Pogorzelski
Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Hotels goed tot zeer goed en de indeling van de dagen is goed. De chauffeur René heeft alle problemen accuraat en met humor opgelost -> super!
 • Waardering: 8,5
Anoniem
Prima, vrolijke chauffeur. Goede gidsen, die veel informatie gaven. Heel gevarieerd programma voor heel Polen.
 • Waardering: 8,5
Fam. Heinenberg
Mooie reis. Complimenten voor onze chauffeur René.
 • Waardering: 8,0
L.M. de Bruin-vd Graaff
Gewoon tevreden met alles. Dit was mijn 23e reis en ik door tot minstens 25 reizen!
 • Waardering: 7,8
Peter Rufi

Gelukkig niet zo'n bus met 45/50 personen. Fijne groep (TOPchauffeur, gezellig-precies goed) Hij heeft in principe de toon gezet. Veel gelachen, veel gezien.

Mazzel - Koning Willem Alexander en Koningin Maxima precies op die dag (en ongeveer de tijd, half uurtje gewacht bij het graf van de onbekende soldaat waren (kranslegging met militaire muziek, eer, etc.). Was toch apart.  

 

 • Waardering: 8,4
E. Hoetink
De schoonheid van het land en gidsen om hun uitleg
 
 • Waardering: 8,8
Anoniem
Prachtige rondreis. Weinig tijd zelf iets te doen. De lengte en hoogte van de bus gaf soms wel enige problemen. Een lagere bus voor de tunnels
 • Waardering: 8,8
Thieu Nielissen
Prachtige rondreis met goede hotels en heel veel mooie steden welke wij o.l.v. heel goede gidsen bezochten. Daarnaast hadden we voldoende tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Prima chauffeur/reisleider (Fred). Heel mooie natuur onderweg en ijskoude rillingen in Auschwitz en Birkenau. Kortom een geweldige reis. Het was onze eerste keer met P.Langhout en is goed bevallen.
 • Waardering: 7,2
J. v. Betuw
De reis was uitstekend. De gidsen waren ook uitstekend, ook het weer en Fred, onze chauffeur.
 • Waardering: 10,0
P. Schouwenberg
Prachtige rondreis we hebben enorm veel gezien van het prachtige Polen!
 • Waardering: 8,8
Anoniem
Prettige en deskundige chauffeur!
Mooie reis en een goed programma!
 • Waardering: 7,8
Anoniem
   
 • Waardering: 7,8
B. v. Ulden
Sommige hotels was het bedienend personeel wat stug. Diner mocht wel wat beter. Ook wel vriendelijkheid ontvangen. Wij zijn tevreden en het is een aanrader voor anderen en zeker met Fred als chauffeur!
 • Waardering: 8,0
Anoniem
Een mooie reis met excursies tegen een goede prijs!
 • Waardering: 8,0
Hoevenapel
Zeer goed verzorgd!
 • Waardering: 8,2
N.H. v. Wijk
Alles klopt goed volgens het programma!
 • Waardering: 8,2
T. Boots
De prijs/kwaliteits verhouding is goed!
Zeer mooie reis!
 • Waardering: 8,0
J.J. de Jong
 • Waardering: 7,8
W. de Ruijter
 • Waardering: 7,8
Boven
Mooi land! Dat had ik niet gedacht. Iets meer stoppen onderweg. Maar we zijn Nederlanders dus we moeten iets te klagen hebben. Het rijden met de bus was prima, een hele goede chauffeur
 • Waardering: 9,0
A. Buitendijk
Het was een geweldige reis met een prima chauffeur!
 • Waardering: 7,8
F. Oosterveer

We hebben een prima reis gehad met veel informatieve excursies!

 • Waardering: 7,8
Anneke Wijnrox
We hebben een heerlijke reis gehad. Hotels waren bijzonder goed en eten was prima. Onze verschillende gidsen waren duidelijk verstaanbaar en vertelden veel. Alle exursies klopten op de minuut. Kon niet beter. De chauffeur was een perfecte rijder en een hele goede gastheer.Heb nog niet zo'n goede chauffeur mee gemaakt! Peter Langhout bedankt voor deze reis. De indrukken die we op hebben gedaan zijn we nog aan het verwerken.
 • Waardering: 7,8
Joop Hoogendoorn
We hebben deze reis van Peter Langhout als zeer plezierig en interessant ervaren. Mooie routes en steden. Bijzondere ervaringen: het wolvennest (schuilplaats Hitler) en Auschwitz.
 • Waardering: 8,2
F schipper
Een vermoeiende, maar fijne reis gehad met een chauffeur / reisleider die onder alle omstandigheden positief bleef. Ik heb al veel reizen gemaakt met Peter Langhout, maar dit was wel de interessantste, vooral historisch gezien. Tevens een fijne groep mensen. En dat is ook belangrijk!
 • Waardering: 7,8
12 dagen busreis Rondreis Polen
Halfpension