Bel ons: +31(0)172-468800
Polen - Krakau - Rynek en St Mary's Church

12 dagen busreis Rondreis Polen

Bestemming: Polen - Polen
 • Vertrekgarantie: 30 juli, 3 september
 • Mooiste steden van Polen
 • Bezoek Auschwitz
vanaf €689 p.p.
Prijs op basis van:
12 dagen | halfpension
laden
laden

Accommodatie

Tijdens deze rondreis Polen verblijft u in diverse middenklasse hotels. We overnachten één nacht nabij Poznan, twee nachten in een dorpje nabij de Oostzeekust, één nacht in Mazurië, twee nachten nabij Warschau, twee nachten nabij Krakau en één nacht in Wroclaw. Alle hotels tijdens uw rondreis Polen beschikken over een restaurant en bar en vaak zijn er meer faciliteiten aanwezig. De kamers zijn voorzien van tv, telefoon en badkamer met douche en toilet. U verblijft hier op basis van halfpension.

vanaf €689 p.p.
Prijs op basis van:
12 dagen | halfpension
Polen - Krakau - Rynek en St Mary's Church Polen - Krakau - Wawel - bloemen Polen - Krakau - Wawel Polen - Krakau - koets - Rynek Kerst Krakau - Lebkuchen Polen - Wroclaw - St. John Kathedraal Polen - Gdansk - Abbots Palace

Algemeen

Tijdens deze busreis naar Polen laten we u kennis maken met de hoogtepunten van dit prachtige land. Naast de schitterende natuur zijn vooral steden als Gdansk, Krakau en de hoofdstad Warschau zeer de moeite waard. Bovendien nemen we u mee naar de oude zoutmijnen nabij Krakau, zullen we het indrukwekkende Auschwitz bezoeken en gaan we naar het Wolvennest, het oude hoofdkwartier van Hitler. Deze schitterende reis is perfect om kennis te maken met het bijzondere Polen. Highlights volgen elkaar op en indrukwekkende excursies worden tijdens deze Polen reis afgewisseld met mooie natuur en cultuur.

Dagprogramma


Maandag - Heenreis
De servicelijnen halen u op van uw opstappunt en brengen u naar ons verzamelpunt. Na een kopje koffie met gebak gaan we op weg richting ons overnachtingshotel.

Dinsdag - Poznan
Na het ontbijt vertrekken we richting Polen. We brengen een bezoek aan Poznan, één van de oudste steden van het land dat aan de rivier de Warta ligt. In het centrum van Poznan kunt u op eigen gelegenheid o.a. de St. Peter en St. Paul basiliek en het raadhuis bewonderen. Aan het eind van de middag gaan we naar ons hotel net buiten de stad.

Woensdag - Gdynia en Sopot
Vandaag reizen we noordwaarts richting de Oostzeekust. We bezoeken de plaatsen Gdynia en Sopot. Twee kustplaatsen die samen met Gdansk de agglomeratie ‘Dreistadt’ vormen. Vooral Sopot is een gezellig stadje en tevens kuuroord met de langste houten pier van Europa (ruim 500 meter!) en één van de oudste casino’s van Europa. De komende twee nachten verblijven we in Reda of omgeving.

Donderdag - Gdansk
Tijdens deze dag van onze rondreis Polen bezoeken we Gdansk, een stad met een rijke historie. De stad heeft afwisselend tot Duitsland en Polen behoord. In de 16e en 17e eeuw kende Danzig (Gdansk) zijn gouden eeuw. Het was de rijkste havenstad aan de Oostzee. Tijdens een stadstour door de historische binnenstad waant u zich in het Amsterdam van vroeger met vele prachtige geveltjes. Verder bevindt zich hier de vroegere Lenin-werf, waar Lech Walesa bekend werd als stakingsleider. De middag is ter vrije besteding in Gdansk.

Vrijdag - Mazurië
Vandaag een afwisellende dag in het programma van deze Polen busreis. Het is tijd voor natuur. We vertrekken na het ontbijt richting Mazurië in het noordoosten van Polen. Het gebied staat bekend om zijn mooie landschap met vele bossen en meer dan 2000 meren. Indrukwekkende Poolse natuur. Later op de dag bezoeken we het dorpje Gierloz, nabij Ketrzyn, waar het Wolfsschanze (Wolvennest) zich bevindt, een oud hoofdkwartier van Hitler. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft hij hier lange tijd gezeten. Aan het eind van de oorlog is het complex grotendeels door de Duitsers zelf opgeblazen. Nog altijd is het een interessant excursiedoel.

Zaterdag - Mazurië
Via nog een mooie route door het merengebied van Mazurië rijden we richting de Poolse hoofdstad Warschau. We maken vandaag nog diverse stops in de schitterende natuur.

Zondag - Warschau
Onder leiding van een gids maken we een stadstour door Warschau. U wordt meegenomen naar bekende bezienswaardigheden zoals het Lazienkipark met het Chopin monument. Uiteraard nemen we ook een kijkje bij het Koningsslot, symbool van de staat Polen. We gaan tevens naar de Nowy Swiatstraat, waar u vele klassieke gevels en cafés aantreft. U heeft de hele dag de tijd om de stad te bezichtigen. Een aanrader is om een leuk ritje met één van de karakteristieke paardenkoetsjes te maken.

Maandag - Wieliczka
Vandaag rijden we naar het zuiden van Polen en vervolgen we de busreis naar Krakau. Voordat we naar ons hotel nabij Krakau gaan, nemen we u mee naar Wieliczka, waar we een bezoek brengen aan één van de oudste zoutmijnen (entree excl.) ter wereld. Al in de 11e eeuw werd uit deze mijn zout gewonnen. Onder leiding van een deskundige gids wordt u rondgeleid. U zult versteld staan van de prachtige zoutsculpturen.

Dinsdag - Krakau
Krakau, één van de mooiste steden van Europa, staat deze donderdag op het programma. Het staat dan ook op de UNESCO lijst van belangrijkste culturele steden ter wereld. In het middeleeuwse centrum vindt u musea, kerken en huizen vanaf de barok tot aan de romantiek periode. De kathedraal wordt als meesterwerk van de Poolse bouwkunst beschouwd. De in Renaissancestijl gebouwde Lakenhal ligt aan het plein Rynek Glowny. In Krakau krijgen we eerst een interessante rondleiding van een gids, en daarna bent u vrij om zelf de stad te bezichtigen.

Woensdag - Auschwitz
Vandaag reizen we richting ons hotel nabij Wroclaw. Onderweg brengen we een indrukwekkend bezoek aan het voormalige concentratiekamp Auschwitz. Dit kamp was het grootste vernietigingskamp van Europa. Miljoenen mensen hebben hier in de oorlogsjaren de dood gevonden. In de barakken herdenken vele landen, waaronder ook Nederland, in tentoonstellingen de slachtoffers van het kamp. Het is een zeer indrukwekkende en bijzondere excursie.

Donderdag - Wroclaw
Op deze dag van onze Polen busreis bezoeken de stad Wroclaw, in het Duits Breslau genaamd. In deze mooie stad aan de rivier de Oder wacht onze gids ons op voor een interessante rondleiding door de stad. Natuurlijk laten we u tijdens de stadstour het marktplein, de Magdalenakerk en het prachtige raadhuis zien. ’s Middags verlaten we Polen en rijden we weer richting ons overnachtingshotel in Duitsland.

Vrijdag - Terugreis
Na een goede nachtrust rijden we verder naar Nederland waar we tegen de avond aankomen. Na een afscheidsbuffet met uw reisgenoten wordt u door onze servicelijnen weer terug naar uw opstapplaats gebracht. We hopen dat u heeft genoten van uw vakantie in Polen en dat u terug kijkt op een bijzondere vakantie.

Bekijk ook eens onze andere busreizen Polen.

Excursie & Extra

 • Bezoek aan Poznan
 • Bezoek aan Gdynia en Sopot
 • Stadstour Gdansk o.l.v. een gids
 • Bezoek aan het Wolvennest
 • Bustour door het merengebied van Mazurië
 • Stadstour Warschau o.l.v. een gids
 • Bezoek aan de zoutmijnen in Wieliczka (entree excl.)
 • Stadstour Krakau o.l.v. een gids
 • Bezoek aan Auschwitz
 • Bezoek aan Wroclaw o.l.v. een gids

Algemeen

Boek een overnachting bij het verzamelpunt
Voor onze busreizen maken wij gebruik van een centraal verzamelpunt. Hier komen alle bussen samen voordat u op reis gaat. Ons verzamelpunt is het Van der Valk Hotel in Nuland. Wanneer u verder weg woont en graag uitgerust aan uw vakantie wil beginnen, kunt u een overnachting bijboeken aan het begin (of einde) van de reis.

Hotel Van der Valk Nuland
Hotel Van der Valk in Nuland is al jarenlang een goede partner van Peter Langhout Reizen en vele reizigers hebben hier al eens overnacht. U heeft een kamer met eigen badkamer en toilet. En wanneer u wilt, kunt u uw auto gratis parkeren bij het hotel gedurende de reis. Geïnteresseerd? Boek dan uw overnachting in Nuland.

vanaf €689 p.p.
Prijs op basis van:
12 dagen | halfpension
Maak uw keuze
Kies uw reisgezelschap wijzig
Kies uw vertrekperiode
Kies uw vervoer
Kies uw verzorging
Kies uw reisduur
Klik in de tabel op een prijs voor een prijsberekening. Hierna kunt u boeken.
12 dagen busreis Rondreis Polen

12 dagen busreis Rondreis Polen

Polen - Polen - Rondreis Polen
Kamertype:
Bezet met:

De getoonde prijs is per persoon. Klik op deze prijs voor een prijsberekening.

Vertrekdatum:
Terug op:
Aantal dagen:
Verzorging:
Vervoer:
 Prijzen

Er zijn helaas geen prijzen beschikbaar voor de gekozen periode.

- De getoonde prijzen zijn in € per persoon
- Evt. kinderkorting/babyprijzen zijn nog niet in deze prijzen verwerkt.
Legenda
 • Gegarandeerd vertrek
 • Beschikbaar
 • Op aanvraag
 • Aanbieding
 • Niet beschikbaar
Inclusief
 • Vervoer per luxe Comfort Class bus, die de gehele reis bij u blijft, voorzien van video, airco en toilet
 • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
 • Comfortabele overnachting op de heen- en terugreis op basis van halfpension
 • Verblijf in diverse hotels op basis van halfpension
 • Kamer met douche en toilet
 • Koffie met gebak op de heenreis
 • Afscheidsbuffet in Nederland
 • Alle genoemde excursies
Exclusief
 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Entreegelden
Optioneel
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstanding en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.
 

Inclusief

 • Vervoer per luxe Comfort Class bus, die de gehele reis bij u blijft, voorzien van video, airco en toilet
 • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider
 • Comfortabele overnachting op de heen- en terugreis op basis van halfpension
 • Verblijf in diverse hotels op basis van halfpension
 • Kamer met douche en toilet
 • Koffie met gebak op de heenreis
 • Afscheidsbuffet in Nederland
 • Alle genoemde excursies

Exclusief

 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Entreegelden

Optioneel

 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstanding en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.

Op- en afstapplaatsen

 • Op- en afstapplaatsen in periode 07-05-2018 tm 08-10-2018
A'dam/Sloterdijk-Piarcoplein1-achter htl Meininger Alkmaar / CS busplatform aan voorzijde,Stationsweg Almelo / Stationsplein 5 bij tourbushalte
Alphen a/d Rijn/NS,nieuwe busstation Stationsplein Amersfoort / Achter Argonautgebouw bij Tourbushalt Amsterdam / Duivendrecht NS, grote parkeerterrein
Apeldoorn Zuid / Carpool oprit A1 einde Kayersdijk Arnhem / Rijnhal Olympus, parkeerterrein Bergen op Zoom / NS Station, Stationsplein
Beverwijk / NS Station, stationsplein Breda / NS Prinsenbeek, parkeerterrein Elleboog Delft / Ikea
Den Bosch/Sportcomplex Sportiom t.h.v. hoofdingang Den Haag /touringcarhalte Prinsessegracht thv nr4 Deventer/Sportcomplex De Scheg, t.h.v. hoofdingang
Dordrecht / Weeskinderendijk, hoek Dokweg Eindhoven/Zwembad de Tongelreep, parkeerterrein Enschede / FC Twente, Colosseum 85, parkeerterrein
Geleen /Busstation Rijksweg tegenover Albert Heijn Goes / NS Station, aan de kant van de bussen Gouda / NS Station, nieuwe zijde Bloemendaal
Groningen / CS, tourbushalte bij rondvaartboot Haarlem / NS Station Spaarnwoude, Woudplein 4 Heerenveen / CS, voorzijde
Heerlen / Van der Valk Hotel Leiden / Transferium A44, bij McDonald's Maastricht / MVV Stadion, voorzijde bij McDonald's
Meppel / NS Station, voorzijde Nijmegen/Cafe de Teersdijk, Graafseweg 985 Wijchen Nuland / Van der Valk hotel, Hoofdingang
Rijswijk / Sporthal de Schilp, Schaapweg Roermond / NS Station, busstation Rotterdam / Metrostation Capelse brug
Rotterdam / Zuidplein, tourbushalte Schiedam / NS Station, boven bij de bushaltes Tilburg / Zwembad Stappegoor, parkeerterrein
Utrecht / P&R Westraven, Griffioenlaan 1 bis Vlaardingen / NS Station-Oost Weert / NS Station, busstation
Zaandam / Oud Stadskantoor,Ebbehout 29 (achter NS) Zoetermeer / Sprinterstation West naast Stadshart Zwolle / NS Station, zuidzijde Hanzelaan
vanaf €689 p.p.
Prijs op basis van:
12 dagen | halfpension
8,1

Bestemming Rondreis Polen

Geen enkel land in Europa kan zich beroemen op zo'n verscheidenheid aan landschappen als Polen. Aan de Oostzee vindt u gouden stranden, in het noorden de Grote Meren en in het zuiden de rotsige toppen van het Tatra gebergte. Zelden komt men zulke uitgestrekte bosgebieden tegen als het Bialowieska Woud, dat vermeld staat op de UNESCO-lijst van het werelderfgoed.

Naast een prachtige natuur vindt u in Polen interessante steden en bezienswaardigheden. Het meest bekend zijn ongetwijfeld Warschau en Auschwitz. In de hoofdstad Warschau vindt u onder meer het Lazienkipark met het bijzondere Chopin monument, het Koningsslot - dat symbool staat voor de staat Polen – en de Sigismundzuil, het oudste gedenkteken van de stad Warschau.
vanaf €689 p.p.
Prijs op basis van:
12 dagen | halfpension

Maw van Zoggel

De vakantie was heel mooi veel gezien. Jammer dat we de Mazure met z'n meren niet konden bezoeken door problemen dat de bus te hoog was voor de brug/viaduct. .Verder een fijne chauffeur die voor iedereen in de weer was.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Ans van den Berg

Fijne vakantie gehad, met goede hotels en eten, maar wel erg veel reizen.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

E van Veelen

Wat we hebben gezien was de moeite waard, hotels waren goed doch het eten was ver benden de maat.

 • Waardering: 7,0
 • Algemeen: 7,0

Ramautarsing

De vakantie was boeiend en grandioos.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Mooie vakantie. Veel gezien en indrukwekkend.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Dhr. van Haaster

Hotels waren goed, Programma goed, gidsen goed, afscheidsmaaltijd goed. Helaas was de hotellijst deels onjuist, wat onnodige extra druk geeft bij de reizigers. (on het geval je de bus op de doorreis mocht missen). Over de chauffeur gemengd oordeel, een veilige reisleider, maar schiet te kort als reisleider, wat helaas nogal afbreuk doet aan het vakantiegevoel. Jammer ook dat de chauffeur 17 jaar geleden voor het laatst in Polen was geweest (en te vaak de weg moest zoeken). Al zijn reisinformatie over Polen die hij ons versterkte was gebaseerd op zijn ervaring van toen en bleek neer dan eens gedateerd om het zacht uit te drukken.

 • Waardering: 7,0
 • Algemeen: 7,0

A.B.M. Remkes

Mooie indrukwekkende reis! 4000 km is wel vermoeiend maar je ziet ook veel. Leuk om een indruk van een onbekend land te ontdekken. Prima hotels en goed eten. Comfortabele nieuwe bus met een goed rijdende buschauffeur. Goedkoop vakantieland. P9oolse manden zijn redelijk tot vriendelijk.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

J.Haans

Prima vakantie gehad en veel gezien.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Mooie reis veel gezien goede hotels prima chauffeur.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Op een na goede hotels, prima chauffeur.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Hogenstijn

De reis was erg mooi. Veel gezien en gedaan. Hotel Argos was qua eten het slechtste hotel. De andere hotels was oké. Hotel Soyra was erg mooi.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Peter en Gerda

 Mooie reis. Zeer goede chauffeur (Thomas). Indrukwekkende ervaring in Auswitz en Birkenau. Mooie steden: Gdansk, Warschau, Krakau. Hotel in Slubice zeer matig., ook wat betreft het eten, verdere hotels goed. Enerverende excursies in de zoutmijnen van Wieliczka. Al met zeer geslaagd.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

De steden die wel bezocht hebben waren prachtig. Ik had liever meer tijd gehad om zelf een stad te bekijken,. Dus minder info en dan dus meer tijd over.

 • Waardering: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Margriet van Buijtene

 Het was een lange, vermoeiende reis. Maar veel gezien. Goede gidsen in de steden. De rondrit door Mazurie viel erg tegen. Er zouden verschillende mooie stops worden gemaakt daar, maar dat is niet gebeurd. De chauffeur deed deze reis voor het eerst en dat kon je wel merken.

 • Waardering: 7,0
 • Algemeen: 7,0

Anoniem

Lange reisdagen. Je zit verhoudingsgewijs heel veel in de bus en hebt te weinig tijd in de steden.

 • Waardering: 7,0
 • Algemeen: 7,0

I.Altenstad

Gaat wel. I zou er niet nog eens voor kiezen.

 • Waardering: 7,0
 • Algemeen: 7,0

anoniem

Excursie in Krakow vind ik te lang; geen vrije tijd (slechts 1uur) Extra compliment voor de chauffeuse. verder was het een prachtige reis.

 • Waardering: 8,3
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

mevr. M.C. Stoet - Bakker

Bouwina was een uitstekende chauffeuse en gids.

 • Waardering: 9,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 10,0

anoniem

Goed verzorgde reis. Leuke groep. Prima chauffeuse

 • Waardering: 8,3
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

anoniem

 Goede excursies maar soms te lang.

 • Waardering: 8,3
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Fam. van der Hoven

We waren zeer verrast door de schoonheid van de prachtige steden en de geschiedenis van de mensen. Deskundige uitleg door de diverse gidsen.

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

mevr. E. Hellemons

Zeer indrukwekkend en extra's maar wel heel vermoeiend.

 • Waardering: 8,7
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 9,0

mevr. W. de Ridder - v. Pelt

Prima reis, prachtige steden.

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

anoniem

de hotel waren ver van de plaatsen waardoor we veel uren in de bus hebben gezeten.

 • Waardering: 6,7
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 7,0
 • Algemeen: 6,0

Fam. Vermij

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Algemeen: 9,0

Dhr. A.P. Dolebout

Prima reisleider / chauffeur

 • Waardering: 8,3
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Mv. L. Hulsink - Heitkam

Kan altijd beter

 • Waardering: 7,7
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 7,0

Fam. Verhulst

Kan deze reis aanbevelen

 • Waardering: 8,3
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Mooie reis, maar lange afstanden. Een schat van een chauffeuse met veel kennis van alles

 • Waardering: 8,3
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Dhr. G.M. van Heijenoort

Een mooie reis, met goede hotels.

 • Waardering: 8,3
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Mv. A.M van Grimhuijzen

Mooie Reis

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Mv. P.E. de Haan

 • Waardering: 7,0
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 7,0
 • Algemeen: 7,0

P. Groot

 Prijs/kwaliteit goed

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Een zeer goede en complete Polen reis.

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

J.A.M. Dijkman

Prijs/kwaliteit goed. eten en hotels voor de prijs zeer goed.

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 7,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 8,0

K. Verbanck

Ik heb gekregen en bezocht wat ik in gedachten had bij inschrijving van de reis. De chauffeur heeft ons het maximum van de tijd bezorgd om activiteiten te doen. Doe zo verder, bedankt!

 

 

 • Waardering: 9,8
 • Accommodatie: 9,0
 • Vervoer: 10,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 10,0
 • Algemeen: 10,0

Harry Meis

Fijne reis.

 • Waardering: 9,0
 • Accommodatie: 9,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 9,0

L. Nagy

Hotels en Prijs/kwaliteit scoren tussen 8 en 9.

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Erg mooie reis.

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Fam.Somers-Vanroy

1 hotel bij met bedenkelijke kwaliteit, Wolvennest meer tijd doorbrengen, Chauffeur soms eigenzinnig, voor de rest alles tip-top in orde.
 

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 7,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 9,0

Ludouicus Camp

Mooie reis, veel gezien. Interessante excursies.
 

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 9,0

Anoniem

Chauffeur spreekt duidelijk en is een goede tolk, heeft overwicht en rijdt goed.

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 7,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 9,0

J. van Meer

Voor de prijs van deze reis hadden we dit niet verwacht. Het was geweldig.

 • Waardering: 8,5
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 9,0

B.J.M. Agelink

Het kan altijd beter, maar voor ons was het uitstekend. Capenil hotel toetje (nagerecht) gemist.

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

F. Metsemakers

Goede prijskwaliteitverhouding

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 8,0

J.J. Leeuwesteijn

Mooi excursieprogramma

Goede verdeling.

 Chauffeur met heel veel kennis. 

 • Waardering: 9,5
 • Accommodatie: 9,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 10,0
 • Algemeen: 10,0

Anoniem

Goed beeld van Polen gekregen. Goede chauffeur/reisleider.

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

A. Smit

Prachtige steden bezocht, lange eentonige afstanden. Leuke reis.

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 7,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Polen was voor mij zeer onbekend, deze reis gaf mij een zeer goed beeld over dit mooie, grote, cultuurrijke land - zeer goede opbouw naar het sterkste en diepste ervaringsmoment: Auschwitz.

 • Waardering: 9,5
 • Accommodatie: 9,0
 • Vervoer: 10,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 10,0
 • Algemeen: 9,0

J.J. Ermers

Schitterende reis met veel informatie van de reisleider en gidsen.

 • Waardering: 9,0
 • Accommodatie: 6,0
 • Vervoer: 10,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 10,0
 • Algemeen: 10,0

Janny Eimers

Zeer mooi en goed verzorgd

 • Waardering: 9,5
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 10,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 10,0
 • Algemeen: 10,0

Anoniem

Uitstekende bus (bijna nieuw) en chauffeur Peter. Hotels als het kan toch iets dichter bij de stadscentra en altijd alternatief voor vis laten aanbieden. Gidsen: Geen oordeel want ik heb zelf de steden bezocht.

 • Waardering: 7,5
 • Accommodatie: 6,0
 • Vervoer: 10,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 7,0
 • Algemeen: 7,0

W. Brunt

Goede verhouding reistijd versus excursies/vrij tijd. Zeer goede chauffeur. Wel graag betere invulling reisdag in natuurgebied met bijvoorbeeld een stop in een dorp.

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

H.A. Helmond-Rietveld

Prima vervoer, boeiende excursies, goede organisatie, prettig gezelschap, prima chauffeur en reisleider, nette hotels. Zeer gunstig weer.

Misschien iets meer vrije tijd (en rust) is mijn aanbeveling. 

 

 • Waardering: 8,5
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 9,0

Fam. Lunshof

Erg complete reis met erg goede Nederlandse gids in Wroclow. Graag alle gidsen Nederlandstalig.
 

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

D. de Bruijne

Onderweg van chauffeur weinig informatie gehad.

 • Waardering: 7,2
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 7,0
 • Algemeen: 7,0

I. Nijkamp

Te ver van het centrum, s' avonds niet veel te doen.

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Mooie reis, veel excursies en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goede gidsen!

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 7,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 8,0

C. Bloks

De reis was uitstekend, maar we hadden meer informatie over Polen verwacht van de chauffeur.

 • Waardering: 7,2
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 7,0
 • Algemeen: 7,0

van Veen

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

T. van de Laar

Onderweg weinig bezienswaardigheden. Steden zijn mooi, alleen wel grote afstanden.

 • Waardering: 7,5
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 7,0

Anoniem

Goede indruk met prima gidsen.

 • Waardering: 8,5
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 8,0

M.W. Pogorzelski

Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Hotels goed tot zeer goed en de indeling van de dagen is goed. De chauffeur René heeft alle problemen accuraat en met humor opgelost -> super!

 • Waardering: 8,5
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 10,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Prima, vrolijke chauffeur. Goede gidsen, die veel informatie gaven. Heel gevarieerd programma voor heel Polen.

 • Waardering: 8,5
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 9,0

Fam. Heinenberg

Mooie reis. Complimenten voor onze chauffeur René.

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

L.M. de Bruin-vd Graaff

Gewoon tevreden met alles. Dit was mijn 23e reis en ik door tot minstens 25 reizen!

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Peter Rufi

Gelukkig niet zo'n bus met 45/50 personen. Fijne groep (TOPchauffeur, gezellig-precies goed) Hij heeft in principe de toon gezet. Veel gelachen, veel gezien.

Mazzel - Koning Willem Alexander en Koningin Maxima precies op die dag (en ongeveer de tijd, half uurtje gewacht bij het graf van de onbekende soldaat waren (kranslegging met militaire muziek, eer, etc.). Was toch apart.  

 

 • Waardering: 8,4
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,5

E. Hoetink

De schoonheid van het land en gidsen om hun uitleg
 

 • Waardering: 8,8
 • Accommodatie: 9,0
 • Vervoer: 10,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Prachtige rondreis. Weinig tijd zelf iets te doen. De lengte en hoogte van de bus gaf soms wel enige problemen. Een lagere bus voor de tunnels

 • Waardering: 8,8
 • Accommodatie: 9,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 9,0

Thieu Nielissen

Prachtige rondreis met goede hotels en heel veel mooie steden welke wij o.l.v. heel goede gidsen bezochten. Daarnaast hadden we voldoende tijd om zelf op ontdekkingstocht te gaan. Prima chauffeur/reisleider (Fred). Heel mooie natuur onderweg en ijskoude rillingen in Auschwitz en Birkenau. Kortom een geweldige reis. Het was onze eerste keer met P.Langhout en is goed bevallen.

 • Waardering: 7,2
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 7,0
 • Algemeen: 7,0

J. v. Betuw

De reis was uitstekend. De gidsen waren ook uitstekend, ook het weer en Fred, onze chauffeur.

 • Waardering: 10,0
 • Accommodatie: 10,0
 • Vervoer: 10,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 10,0
 • Algemeen: 10,0

P. Schouwenberg

Prachtige rondreis we hebben enorm veel gezien van het prachtige Polen!

 • Waardering: 8,8
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 9,0

Anoniem

Prettige en deskundige chauffeur!
Mooie reis en een goed programma!

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

   

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 7,0
 • Algemeen: 8,0

B. v. Ulden

Sommige hotels was het bedienend personeel wat stug. Diner mocht wel wat beter. Ook wel vriendelijkheid ontvangen. Wij zijn tevreden en het is een aanrader voor anderen en zeker met Fred als chauffeur!

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Anoniem

Een mooie reis met excursies tegen een goede prijs!

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 8,0

Hoevenapel

Zeer goed verzorgd!

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

N.H. v. Wijk

Alles klopt goed volgens het programma!

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

T. Boots

De prijs/kwaliteits verhouding is goed!
Zeer mooie reis!

 • Waardering: 8,0
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

J.J. de Jong

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 7,0

W. de Ruijter

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 7,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Boven

Mooi land! Dat had ik niet gedacht. Iets meer stoppen onderweg. Maar we zijn Nederlanders dus we moeten iets te klagen hebben. Het rijden met de bus was prima, een hele goede chauffeur

 • Waardering: 9,0
 • Accommodatie: 9,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 9,0
 • Algemeen: 9,0

A. Buitendijk

Het was een geweldige reis met een prima chauffeur!

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 7,0

F. Oosterveer

We hebben een prima reis gehad met veel informatieve excursies!

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 7,0
 • Vervoer: 9,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 7,0
 • Algemeen: 8,0

Fam. van Klaveren

Wij willen het niet zo uit voerig allemaal uitvergroten,maar wij zijn met uw 3x in Italie geweest,
2x in Hongarije-2x kroatie- 1x Polen - 1x Oostenrijk -2xTjechie ( Praag )+ Balatonmeer-1x Duitsland(Berlijn) misschien ben ik nog wat vergeten, maar dat kunt u nog beter beoordelen.

Maar om het kort te houden, wij hebben het nog altijd naar ons zin gehad, en ook de ene keer iets beter dan de andere
maar nooit zo dat wij klachten hadden zo dat wij zouden zeggen, nou daar gaan we nooit weer mee weg,
en dat wilde ik toch even kwijt, en wij zitten nu ook weer te kijken hoor.

 • Waardering:

Anneke Wijnrox

We hebben een heerlijke reis gehad. Hotels waren bijzonder goed en eten was prima. Onze verschillende gidsen waren duidelijk verstaanbaar en vertelden veel. Alle exursies klopten op de minuut. Kon niet beter. De chauffeur was een perfecte rijder en een hele goede gastheer.Heb nog niet zo'n goede chauffeur mee gemaakt! Peter Langhout bedankt voor deze reis. De indrukken die we op hebben gedaan zijn we nog aan het verwerken.

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 7,0
 • Algemeen: 8,0

Joop Hoogendoorn

We hebben deze reis van Peter Langhout als zeer plezierig en interessant ervaren. Mooie routes en steden. Bijzondere ervaringen: het wolvennest (schuilplaats Hitler) en Auschwitz.

 • Waardering: 8,2
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 8,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 9,0

F schipper

Een vermoeiende, maar fijne reis gehad met een chauffeur / reisleider die onder alle omstandigheden positief bleef. Ik heb al veel reizen gemaakt met Peter Langhout, maar dit was wel de interessantste, vooral historisch gezien. Tevens een fijne groep mensen. En dat is ook belangrijk!

 • Waardering: 7,8
 • Accommodatie: 8,0
 • Vervoer: 7,0
 • Prijs/ Kwaliteitsverhouding: 8,0
 • Algemeen: 8,0

Klantwaardering:
8,1
88 klanten gaven hun reactie
Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.