Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Overig

Cadeaucheques

Op zoek naar een origineel cadeau...?

Met een cadeaucheque van Peter Langhout Reizen heeft u altijd een geliefd cadeau. Want wie houdt er nu niet van reizen? U kunt de kadobon in elk gewenst bedrag bestellen. U ontvangt de kadobon in een mooie verpakking. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! En het leuke is: er zit geen geldigheid op de reischeque. De ontvanger kan die dus inwisselen wanneer hij of zij dat zelf wilt. En op alle reizen uit ons assortiment.


Bestellen
U kunt uw kadokaart op verschillende manieren bij ons bestellen. Dat kan telefonisch via 0172-468800 of per e-mail op klantenservice@peterlanghoutreizen.nl. Wij vragen u dan om de volgende gegevens:

 • Uw eigen naam, adres en telefoonnummer
 • Het bedrag van de kadokaart

 • Na uw bestelling sturen wij u een factuur voor de kadocheque. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de cheque per post toe, zodat u iemand blij kunt maken met dit originele cadeau.

  Verzilveren van de kadobon
  De ontvanger van uw cadeau maakt er vast graag gebruik van. Hij of zij kan dan bij ons op de website een leuke reis uitzoeken of eerst een brochure bestellen. Zodra diegene de reis heeft uitgezocht, kan de reis gewoon geboekt worden. Het inwisselen van de cadeaucheque mag op alle reizen uit ons assortiment.

  Men zal een bevestiging per e-mail (bij een internetboeking) of per post (bij een telefonische boeking) ontvangen. Wij verzoeken dan vriendelijkeen kopie van de bevestiging, samen met deoriginelekadocheque, naar ons op te sturen. Wij zullen dit dan verrekenen met de betaling.
  Vragen?
  Bij vragen mag u of de ontvanger natuurlijk altijd contact met ons opnemen per e-mail of bel met 0172-468800. Onze reisinformatrices helpen u graag!