Menu

Overig

Autohuur

Uw vakantie is geboekt dus de voorpret kan beginnen! Wilt u graag op uw vakantiebestemming een auto huren? Dat kan! In samenwerking met Sunny Cars bieden wij u de mogelijkheid om in maar liefst 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd een auto te huren.

Autohuur via Sunny Cars is all-in. Dit betekent dat alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen, inclusief een extra WA-verzekering van € 7,5 miljoen (als de lokale dekking onvoldoende is). Ook dak-, banden-, bodem- en glasschade is gedekt. Daarnaast wordt het eigen risico standaard terugbetaald. En wat dacht u van het 24/7 Nederlandstalige noodnummer, wel zo handig mocht er onverhoopt onderweg iets gebeuren. Gaat u met het vliegtuig naar de bestemming? Kies dan voor de luchthaven als plek om uw huurauto op te halen. Dat is wel zo makkelijk en u kunt dan direct genieten van alle vrijheid.

Om uw huurauto perfect op maat te reserveren biedt Sunny Cars ook nog diverse servicepakketten aan. Zo maakt u uw reservering geheel naar eigen wens en kunt u alles naar behoefte vooraf regelen.

Kortom, met een huurauto van Sunny Cars kunt u dus 100% zorgeloos genieten!

Bekijk de voorwaarden en de mogelijkheden en boek vandaag nog uw huurauto via Sunny Cars.