Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Overig

Autohuur

Uw vakantie is geboekt dus de voorpret kan beginnen! Wilt u graag op uw vakantiebestemming een auto huren? Dat kan! In samenwerking met Sunny Cars bieden wij u de mogelijkheid om in maar liefst 120 landen op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd een auto te huren.

Autohuur via Sunny Cars is all-in. Dit betekent dat alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen, inclusief een extra WA-verzekering van € 7,5 miljoen (als de lokale dekking onvoldoende is). Ook dak-, banden-, bodem- en glasschade is gedekt. Daarnaast wordt het eigen risico standaard terugbetaald. En wat dacht u van het 24/7 Nederlandstalige noodnummer, wel zo handig mocht er onverhoopt onderweg iets gebeuren. Gaat u met het vliegtuig naar de bestemming? Kies dan voor de luchthaven als plek om uw huurauto op te halen. Dat is wel zo makkelijk en u kunt dan direct genieten van alle vrijheid.

Om uw huurauto perfect op maat te reserveren biedt Sunny Cars ook nog diverse servicepakketten aan. Zo maakt u uw reservering geheel naar eigen wens en kunt u alles naar behoefte vooraf regelen.

Kortom, met een huurauto van Sunny Cars kunt u dus 100% zorgeloos genieten!

Bekijk de voorwaarden en de mogelijkheden en boek vandaag nog uw huurauto via Sunny Cars.