Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Over Peter Langhout Reizen

Verzamelpunt busreizen

Voor de meeste van onze busreizen maken wij gebruik van een verzamelpunt. Alle servicelijnen vanuit het hele land komen samen bij het verzamelpunt, waar onze medewerksters u van harte welkom heten. Zij zorgen ervoor dat het overstappen allemaal in goede banen wordt geleid. Wilt u graag van te voren weten hoe het er op het verzamelpunt aan toe gaat? Leest u dan onderstaande informatie. Wilt u graag weten waar u voor uw busreis kunt opstappen? Bekijk dan het overzicht van onze opstapplaatsen in Nederland.

Aankomst op het verzamelpunt
Alle bussen die vanaf de verschillende opstapplaatsen de klanten ophalen, komen rond 8.30 à 9.00 uur aan op het verzamelpunt. Wanneer u met uw eigen auto naar het verzamelpunt komt, dan heten wij u ook rond die tijd van harte welkom. U kunt alvast genieten van een kopje koffie of thee en vooruit blikken op uw reis.

Uw bagage
Komt u met de bus aan op ons verzamelpunt, dan laat u de bagage in eerste instantie in de bus waar u mee gekomen bent. Als u met de auto komt, vragen wij u vriendelijk uw bagage ook nog even in de auto te laten liggen tot het moment van vertrek. Mocht u nog geen kofferlabel aan uw bagage hebben, dan liggen de kofferlabels in de zaal. Wij vragen u vriendelijk om een label in te vullen en aan uw koffer te hangen zodra u uw bagage uit de bus haalt. Zo kan er geen verwarring ontstaan over het eigendom van uw en andermans bagage.

Naar de juiste bus
Zodra iedereen aanwezig is, krijgt u van één van onze medewerkers te horen met welke bus u naar uw vakantiebestemming reist. De bussen zijn genummerd en u krijgt uw bestemming met een bijbehorend busnummer door. Tevens krijgt u een seintje op het moment dat u naar de bussen kunt gaan en iedereen klaar is om te vertrekken. U haalt eerst uw koffers en tassen uit de bus waar u mee gekomen bent. Die brengt u naar de bus die u naar de bestemming zal brengen. De chauffeurs helpen u met inladen en vinken uw naam af als u instapt. We streven ernaar tussen 9.30 en 10.00 uur te vertrekken.


Terugreis via het verzamelpunt
Ook op de terugweg reizen de meeste van onze bussen via het verzamelpunt. Bij de langere busreizen is doorgaans een afscheidsdiner inbegrepen (tenzij anders vermeld bij de omschrijving van de reis). Praat nog even na met uw reisgenoten, wissel eventueel adressen en telefoonnummers uit en geniet van het diner!

Ook op de terugweg laat u uw bagage in eerste instantie in de bus. Wanneer iedereen klaar is en de servicelijnen zullen gaan vertrekken, krijgt u van één van onze medewerkers weer te horen met welke bus u terug naar uw afstapplaats wordt gebracht. U kunt dan terugkijken op een heerlijke vakantie!

Adres verzamelpunt
Het adres van ons verzamelpunt is vanaf 21 juni: Stadion de Vliert, Victorialaan 21, 5213 JG Den Bosch.

We hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van de gang van zaken op ons verzamelpunt. Is er toch nog iets onduidelijk of heeft u een andere vraag? Stelt u die dan gerust via klantenservice@peterlanghoutreizen.nl. We helpen u graag!