Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Over Peter Langhout Reizen

Zoover Award voor Hotel de Elderschans

De review-site Zoover organiseert jaarlijks de Zoover Awards voor onder meer de beste reisorganisatie en het beste hotel in Nederland. In deze laatste categorie is Hotel de Elderschans in Zeeland in de prijzen gevallen. Hotel de Elderschans is verkozen tot het meest populaire hotel van Nederland.

Het hotel wordt vooral gewaardeerd om de uitstekende service, goede prijs/kwaliteit verhouding en fraaie ligging in een groene omgeving aan de rand van het historische dorpje Aardenburg. De all inclusive formule van het hotel is uitgebreid. Naast ontbijt, lunch en diner zijn overdag diverse drankjes gratis te verkrijgen en kunnen klanten onbeperkt gebruik maken van de sauna en fitnessruimte. Qua ligging wordt vooral de omgeving van Hotel de Elderschans zeer gewaardeerd. Vanuit Aardenburg is België met de steden als Brugge en Gent slechts een half uurtje rijden en ook de Zeeuwse en Belgische kust zijn eenvoudig te bereiken. Daarnaast nodigt de directe omgeving van het hotel uit tot het maken van heerlijke fietstochten. Kortom: Hotel de Elderschans biedt voor ieder wat wils.

Naast de Zoover Award die het hotel eind september officieel in ontvangst mag nemen, viel Hotel de Elderschans ook in de prijzen bij de Succesfactor. Die heeft Hotel de Elderschans uitgeroepen tot het beste All Inclusive hotel van Nederland!

Wilt u ook genieten van een weekendje weg en een verblijf in Hotel de Elderschans? Bekijk dan hier het aanbod.