Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Over Peter Langhout Reizen

Plopsaqua overtreft de verwachtingen

Op 22 maart 2016 was het precies 1 jaar geleden dat Plopsaqua de Panne de deuren geopend heeft. Plopsaqua de Panne is het allereerste Plopsa-waterpretpar, direct gelegen naar het themapark van Plopsaland de Panne. Het is een unicum in de Benelux, mede dankzij het volledig doorgevoerde en gethematiseerde decor met Wickie de Viking als hoofdrolspeler.

Plopsaqua is het subtropische zwemparadijs van Plopsaland De Panne. Net als in het themapark, is er in het waterpark een uitstekende balans voor kinderen, jongeren en volwassenen. Naast peuter- en kleuterbaden zijn er diverse aromatische whirlpools, een golfslagbad, diverse uitdagende glijbanen en onder meer een 25-meter bad voor degenen die graag een baantje willen trekken. Vanaf het hoogste punt van Plopsaqua heeft u een prachtig uitzicht over Plopsaland en de omgeving. Hier vindt u ook de spectaculaire Sky Drop, speciaal voor mensen die op zoek zijn naar adrenaline. De jongste bezoekers zullen zich uitstekend vermaken in Wickie’s speeldorp, waar ze naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren, onderwijl ze verrast worden door speciale watereffecten.

CEO van de Plopsa Group – Steve van den Kerkhof – blikt tevreden terug op het eerste levensjaar van Plopsaqua: “In het afgelopen jaar ontvingen we meer dan 300.000 bezoekers. Een erg mooi resultaat! Daarnaast zijn we in december 2015 uitgeroepen tot het “Zwembad van het Jaar” in de categorie binnen- en combibaden Vlaanderen. Eveneens een mooie bekroning op het harde werk.”.

Wilt u ook genieten van Plopsaqua of Plopsaland de Panne? Boek dan één van onze aantrekkelijke autoreizen!