Plopsaland De Panne verkozen tot beste pretpark van België
Menu

Over Peter Langhout Reizen

Plopsaland De Panne verkozen tot beste pretpark van België

Onlangs werd voor de vijfde keer de gerenommeerde Diamond ThemePark Awards uitgereikt. Plopsaland de Panne werd daarbij uitgeroepen tot het beste Belgische Pretpark. Met viermaal goud kwam Plopsaland de Panne als één van de grote winnaars van de ThemePark Awards uit de bus.

Plopsaland De Panne viert dit jaar zijn vijftiende verjaardag. “De waardering van de professionele vakjury en 45.000 pretparkfans, die het park benoemden tot Beste Belgische Pretpark is een mooi verjaardagsgeschenk.”, aldus de Parkmanager Wim Wauters. “Vijftien jaar geleden hadden we nooit kunnen denken dat we nu tot de absolute top van de pretparken in de Benelux zouden behoren.”

Bij de Awards is Plopsaland de Panne voor de vijfde keer op rij ook verkozen tot het Meest Kindvriendelijke Pretpark van België. “Het park is een droom voor elk kind.”, verduidelijkt Patrick Joossens, organisator van de Diamond ThemePark Awards. “Zo is er de mogelijkheid om hun favoriete televisiehelden te ontmoeten tijdens een meet&greet of tijdens één van de talloze liveshows. Daarnaast spreekt Plopsaland De Panne enorm tot de verbeelding door de ver doorgedreven thematisering. Tenslotte houden we bij onze beoordeling ook rekening met praktische voorzieningen, zoals buggyparkings, de mogelijkheid om luiers te verversen, een aangepast attractieaanbod voor diverse leeftijden en aangepaste kindertoiletten.”

Nog een prijs ging naar de attractie ‘Anubis The Ride’, de spectaculaire stalen achtbaan in Plopsaland De Panne. Die attractie wint voor de vierde maal in de categorie Beste Achtbaan van België. De launch coaster werd geopend in 2009 en is een absolute publiekstrekker. Bezoekers worden in 2 seconden gelanceerd tot een snelheid van 90 km/u.

Tot slot ontving ook de online marketingafdeling van Plopsa een prijs. Zij werden voor de vierde keer op rij bekroond met een E-award.

Wilt u zelf ervaren waarom Plopsaland De Panne zo succesvol is? Maak dan een keuze uit één van onze arrangementen naar het pretpark.

Bekijk alle reizen naar Plopsaland De Panne