Menu

Over Peter Langhout Reizen

Peter Langhout doet zijn intrede in Het Witte Huis

Peter Langhout doet zijn intrede in Het Witte Huis


ALPHEN AAN DEN RIJN – Het Witte Huis in Zeeland is een begrip in de touringcarwereld en wijde omgeving van Brabant. Het zalencentrum heeft in de afgelopen jaren succesvol samengewerkt met diverse touringcarbedrijven en reisorganisaties. Hierdoor heeft Het Witte Huis veel expertise op het gebied van service en dienstverlening met betrekking tot grote groepen reizigers. Recent heeft Het Witte Huis er een belangrijke partner bij gekregen. Vorige week tekende Peter Langhout Reizen namelijk een contract met de eigenaren van Het Witte Huis. Met ingang van eind maart 2014 zullen de bussen van Peter Langhout Reizen samenkomen bij Het Witte Huis (Reekseweg 7, 5411 RB Zeeland).

Peter Langhout Reizen is een bekende touroperator in Nederland, zeker als het om busreizen gaat. De reisorganisatie is al meer dan 27 jaar actief in de reisbranche en organiseert met veel succes al jarenlang tal van busreizen naar bijna alle landen van Europa. Naast prachtige rondreizen bestaat het aanbod uit gevarieerde stedentrips en reizen naar onder meer één van de bekendste attractieparken van Europa: Disneyland Parijs.

Bij de verschillende busreizen kunnen klanten kiezen uit een groot aantal opstapplaatsen, verspreid over heel Nederland. Hiermee biedt de reisorganisatie haar klanten de mogelijkheid om dichtbij huis op te stappen en van daaruit met speciale servicelijnen comfortabel naar het centrale verzamelpunt te reizen. Op het verzamelpunt komen alle bussen samen en daar vandaan vertrekken de reizigers naar de geboekte bestemming.

Op dit moment maakt Peter Langhout Reizen gebruik van de diensten van Hotel van der Valk in Nuland voor de centrale wissel. Na een periode van 8 jaar zullen eind maart 2014 de laatste bussen hier samenkomen. Vanaf het nieuwe seizoen wordt Het Witte Huis in Zeeland (N-Brabant) de nieuwe verzamellocatie.

Peter Langhout Reizen is ervan overtuigd dat zij met de overgang naar Het Witte Huis de serviceverlening aan de klanten verder kunnen optimaliseren. “De ruime parkeergelegenheid is ideaal. Enerzijds voor onze eigen bussen en anderzijds voor klanten die met de auto naar Zeeland komen en deze tijdens de vakantie graag op het verzamelpunt willen parkeren”, aldus een woordvoerder van de reisorganisatie. “Tevens staat Het Witte Huis bekend om de goede en persoonlijke service en de uitstekende keuken. Aspecten die voor een juiste uitvoering van onze reizen van groot belang zijn.”

Op de heenweg kunnen de klanten op het verzamelpunt genieten van een kopje koffie met gebak en – indien inbegrepen bij de reis – op de terugweg van een speciaal afscheidsdiner, dat bij Het Witte Huis in buffetvorm zal worden geserveerd. “De goede kwaliteit en snelle bediening zijn hierbij duidelijke pluspunten van Het Witte Huis”, aldus Peter Langhout Reizen. “Tevens is het fijn dat het zalencentrum ook prima toegankelijk is voor minder validen. De gemiddelde leeftijd van veel busrondreizen ligt namelijk iets hoger en dan zijn het juist de extra service elementen die extra zwaar wegen in de dienstverlening. “

Klanten die niet uit de regio komen en geen gebruik willen maken van de gratis servicelijnen, kunnen – net als voorheen - overnachten bij Hotel van der Valk in Nuland. De meeste mensen zullen van daaruit met eigen vervoer naar Het Witte Huis rijden, alwaar men de auto tegen betaling van slechts € 2,- p/dag kan parkeren op het afgesloten parkeerterrein met camerabewaking. De organisatie biedt haar klanten echter ook de mogelijkheid om vanuit Nuland met een pendelbus naar Het Witte Huis te gaan.

Het Witte Huis is blij met de nieuwe partner. Zij zullen de komende weken alles in het werk stellen om Peter Langhout Reizen te voorzien van een eigen kantoorruimte, van waaruit de “First Ladies” van de reisorganisatie de klanten op het verzamelpunt optimaal van dienst kunnen zijn.