Menu

Over Peter Langhout Reizen

TripAdvisor roept Europa-Park uit tot beste attractiepark

TripAdvisor heeft eind juni voor de vierde keer de Travellers’ Choice Awards uitgereikt voor attractie- en waterparken. Europa-Park heeft hierbij de prijs in ontvangst mogen nemen voor het beste attractiepark van Duitsland én Europa. Het is het vierde jaar op rij, dat Europa-Park als beste uit de bus komt als het om de beoordelingen van Europese attractiepark bezoekers gaat.

OP TripAdvisor kunnen mensen een review plaatsen na een bezoek aan een attractie, accommodatie of bezienswaardigheid. De Travellers' Choice Awards zijn vervolgens gebaseerd op de beoordelingen van de vele miljoenen reizigers die reviews hebben geplaatst op de website van TripAdvisor. Van alle Duitse attractieparken eindigde Europa-Park bij de ranking die eind juni bekend gemaakt is door TripAdvisor op de eerste plaats. Disneyland Paris eindigde op nummer 4, Walt Disney Studios op nummer 8 en de Efteling op nummer 12.

Roland Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park is vanzelfsprekend blij met de waardering van de bezoekers. “Dat we wederom goed beoordeeld worden, doet ons veel plezier en laat zien dat onze bestemming bij families uit binnen- en buitenland in de smaak valt.", aldus de Roland Mack. Bij eerdere prijzen die door TripAdvisor zijn uitgereikt scoorden de vijf themahotels van Europa-Park hoge ogen. Voor meer informatie over dat persbericht, klik hier.

Bekijk alle reizen Europa-Park en boek direct!