Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Over Peter Langhout Reizen

Europa-Park viert 40ste verjaardag met uitgebreid feest-programma

40e verjaardag Europa-Park


Europa-Park viert in 2015 zijn 40ste verjaardag. Meer dan 100 miljoen mensen hebben de afgelopen vier decennia Europa-Park bezocht en daarvoor wil het park zijn gasten bedanken. Het gehele seizoen - van 28 maart t/m 8 november - krijgen bezoekeres “cadeaus” in de vorm van acties, evenementen en speciale attracties.

Vernieuwd entree
Eén van die verrassingen vindt u direct bij de parkeerplaats van het pretpark. Een lange overdekte loopbandbrengt u vanaf de parkeerplaats direct en comfortabel naar de hoofdingang van het park. Deze "Express Lane" staat ook tot uw beschikking aan het eind van de dag, zodat u moe maar voldaan op comfortabele wijze teruggebracht kunt worden naar uw auto.

Multimediale verrassingen
De loopband is niet de enige verrassing die Europa-Park voor u in petto heeft. Er zijn ook diverse multimediale verrassingen:

 • In Magic Cinema draait de tweede 4D-film met parkmascotte Euromaus in de hoofdrol. Samen met zijn vrienden Euromausi, Eurofant, de Zwitserse berggeit Böckli en de Franse haan Louis wordt hij door een 'tijdcarrousel' op reis gestuurd. Terug in de tijd zien we hem Gustav Eiffel helpen bij de bouw van de Eiffeltoren. En komt u onder meer te weten hoe Wilhelm Tell de appel feilloos kon raken. Effecten zoals wind, regen, geur en beweging versterken de beleving van deze 15 minuten durende film.

 • Nieuw is ook een gigantische 360-graden-projectiekoepel. Aan de binnenkant van deze 'Traumzeit-Dome' bevindt zich het grootste 'immersive media screen' ter wereld met een oppervlakte van 630 vierkante meter. Op het scherm tonen 11 projectoren de film "Beautiful Europe“. Als bezoeker kunt u al liggend op een kussen ervaren hoe het is om als een vogel over Europa-Park te vliegen, als een vis te zwemmen in de oceaan en als een vlinder te fladderen over Franse velden vol lavendel. Een unieke belevenis…

 •  

  Volop entertainment
  Tijdens het jubileumjaar kunt u ook volop genieten van entertainment. Met meer dan 23 uur show per dag noemt Europa-Park zichzelf zelfs “het grootste entertainmentpark ter wereld”.

  • Dagelijks is er een parade die door meer dan 100 artiesten begeleidt wordt. Op drie plaatsen in het park wordt een showstop gemaakt.
  • Verder is er een nieuwe ijsshow: Surpr'Ice with the Gods of Greece, waarin u getuige bent van een vete tussen Medusa en de andere Griekse goden.
  • In de varieté show „White Balance“ in Teatro dell‘ Arte staan contrasten centraal.
  • En in de show “Let’s celebrate EP“ draait alles om Elvis Presley, de King of Rock 'n Roll die dit jaar 80 jaar zou zijn geworden.
  • In de Arena-stuntshow nemen de ridders het te paard op tegen de slechteriken.
  • En vanaf 23 mei is het Portugese themagebied de plaats waar de high diving-show “Swing, Twist and Splash“ te zien is. De duikers springen niet alleen van een plateau op 25 meter, maar ook vanaf een schommel het water in.
  • Tot slot wordt in het voorjaar ook de succesvolle musical “Spook me" opgevoerd. De musical is gebaseerd op de figuren uit de attractie "Geisterschloss" die sinds 1982 in het park staat.


  • Nieuwe attractiebelevingen
   In verband met de verjaardag van Europa-Park zijn er ook diverse investeringen in bestaande attracties. Zo krijgen de uitzichttoren “Eurotower” en de waterattractie “Whale Adventures” een make-over. En kunt u onder meer in de hal van de attractie Silver Star genieten van speciale SUV-wagens. Mercedes Benz toont hier zijn meest opvallende modellen…

   Culinair genieten
   Tot slot zijn er ook culinaire verrassingen. In de diverse landen van Europa-Park kon u al genieten van een grote variëteit aan gerechten, maar dit jaar wordt de keuze nog verder uitgebreid. Het Oostenrijkse themagebied krijgt onder meer een extra Biergarten. En onder meer derestaurants Castillo en Don Quichotte zullen nieuwe buffetvormen aanbieden.

   Wilt u in 2015 ook genieten van de feestelijke evenementen, parades en attracties?
   Boek dan een arrangement Europa-Park


   En ontdek waarom Europa-Park in de afgelopen jaren regelmatig in de prijzen gevallen is.
   De award voor “Beste attractiepark ter wereld” is daarbij letterlijk de toef op de taart.