Europa-Park: eerste en enige attractiepark ter wereld met 2 Michelin-sterrenNet als bij Disneyland Paris, kunt u voor een bezoek aan Europa-Park in Duitsland kiezen uit een aantal sprookjesachtige themahotels. Eén van deze themahotels is "Hotel Bell Rock", een uitstekend 4-sterrenhotel, waar u vertoeft als een echte ontdekkingsreiziger van Amerika. Op de begane grond van de 35 meter hoge vuurtoren van Hotel Bell Rock bevindt zich het fine-dining restaurant van Europa-Park: "Ammolite". Deze naam is afgeleid van een schelp die ooit gevonden is in de Rocky Mountains en dus uitstekend past bij het thema van de ontdekkingsreizigers in Amerika.

Het restaurant "Ammolite" telt slechts 36 zitplaatsen. U kunt hier heerlijk in alle rust dineren en genieten van de zeer exclusieve en elegante uitstraling van het restaurant. Exclusief is ook de menukaart, evenals de kwaliteit van de diners en lunches in het fine-dining restaurant. Restaurant Ammolite is namelijk voor de derde keer op rij onderscheiden met maar liefst twee Michelin-sterren. Europa-Park is daarmee het eerste - en tevens enige - attractiepark ter wereld met een Michelin-sterrenkeuken. De keuken staat onder leiding van de 39-jarige Peter Hagen-Wiest, die op uitstekende wijze de regionale keuken combineert met internationale specialiteiten. Peter Hagen-Wiest wordt bijgestaan door een uitstekend topteam, waaronder de sommelier Marco Gerlach en patissier David Mahn, die ook diverse culinaire prijzen in ontvangst mochten nemen. 

Wilt u ook culinair genieten in Europa-Park?
Boek dan voor een arrangement in Hotel Bell Rock
of één van de andere themahotels van Europa-Park.
Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.