Menu

Over Peter Langhout Reizen

TripAdvisor: Europa-Park uitstekende familiebestemming in Duitsland

TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, heeft in januari opnieuw de Travelers’ Choice Awards voor familiehotels uitgereikt. Maar liefst vier van de themahotels van Europa-Park wonnen een prijs in de Duitse familiehotel-top 10.

Elk jaar stelt TripAdvisor per land een lijst samen van de beste familiehotels, gebaseerd op miljoenen beoordelingen van consumenten op TripAdvisor. Reviews van families worden in de categorie “familiehotels” zwaarder meegerekend. Binnen de lijst van de meest populaire familiehotels in Duitsland, heeft Europa-Park maar liefst vier prijzen in de wacht gesleept binnen de Top 10. Hotel Bell Rock ontving brons, gevolgd door Hotel Colosseo. Op de zevende plaats eindigde Hotel El Andaluz, direct gevolgd door Hotel Castillo Alcazar op plaats acht.

Ook Nederlanders zijn zeer te spreken over de Europa-Park-hotels. Zo schrijft onder meer Jacco Paul over het winnende Hotel Bell Rock: "Mooi hotel, erg leuk thema, New England stijl, prachtig ingericht, groots, gezellige terrassen, super restaurants, showcooking, avondvullend dineren compleet met live muziek afgewisseld met shows en waterspektakel." En schrijft Brigitta S. over Hotel Colosseo: "Heerlijk hotel, heerlijk park: aanrader! Fijn dat er meerdere restaurants zijn en de shows op het plein van het Colosseo zijn absoluut de moeite waard. Heerlijk dobberen in het zwembad na een warme dag in het park met een uniek uitzicht op het "Colosseo".

Kenmerkend voor de themahotels van Europa-Park is onder meer, dat het Europese thema dat centraal staat in het themapark van Europa-Park ook doorgetrokken in de verschillende hotels. Zo kunnen de gasten van het 4-sterrenhotel Colosseo genieten van de Italiaanse sfeer en het “dolce vita”. Bij Castillo Alcazar en El Andaluz staat het Spaanse temperament centraal en in Santa Isabel, ook één van de themahotels van Europa-Park, het Portugese kloosterleven. Bij het winnende Hotel Bell Rock kunt u, zoals Jacco Paul ook in zijn review al aangaf, genieten van de sferen van New England. En bent avontuurlijk ingesteld? Dan kunt u overnachten in het Camp Resort van Europa-Park met tipitenten, blokhutten, huifkarren of caravan of tent.

Vanzelfsprekend waardeert de directie van Europa-Park de vele goede beoordelingen die geleid hebben tot de nominaties in de Duitse familiehotel-top 10. "Wij zijn enorm blij dat vier van onze hotels een plaatsje in de top 10 van familiehotels in Duitsland wisten te veroveren. We vinden het belangrijk dat grote en kleine gasten zich bij ons thuis voelen en een onvergetelijk verblijf hebben", aldus Thomas Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park.


Europa-Park opent haar poorten weer op 1 april 2017. Het zomerseizoen duurt tot en met 5 november. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze reizen naar Europa-Park in Rust, Duitsland.