Menu

Over Peter Langhout Reizen

Autovakantie populair

Autovakanties populair


Autovakanties zijn populair. Naar verwachting zijn dit jaar vier op de tien Nederlanders (42%) van plan om met de auto op vakantie te gaan. Duitsland, België en Frankrijk zijn de meest populaire vakantielanden voor de Nederlanders die kiezen voor een autovakantie. Daarnaast staan ook Oostenrijk en Italië hoog genoteerd op de lijst.

De belangrijkste reden om te kiezen voor een autovakantie is de vrijheid. Veel mensen vinden het fijn om overdag flexibel te kunnen zijn voor wat betreft de invulling van het programma. Kunnen stoppen waar men wil en genieten van spontane gebeurtenissen en plaatsen onderweg. Daarnaast vullen veel Nederlanders graag hun kofferbak met souvenirs, eten en lokale delicatessen voor onderweg en thuis.

Wij bieden u ook een breed aanbod aan autovakanties aan. Daarbij kunt u onder meer kiezen uit:

 • Stedentrips
 • Weekendjes weg
 • Autorondreizen
 • Hotelarrangementen
 • Pretparken
 • Zonvakanties


 • Naast de eerder genoemde landen, is ook een vakantie in Nederland zeer geliefd. Heerlijk een paar dagen fietsen of wandelen op de Veluwe, in Drenthe of Limburg… Het zijn slechts enkele van de vele opties. Ook voor een autovakantie Duitsland is het aanbod zeer gevarieerd. Het aanbod loopt uiteen van een paar dagen Europa-Park tot een autorondreis langs de mooiste kastelen van Duitsland. En van een heerlijke all-inclusive vakantie aan de Moezel tot een stedentrip naar Berlijn. In Frankrijk zijn met name Parijs en Disneyland Paris enorm populair. En voor wie kiest voor een autovakantie naar Oostenrijk en Italië bieden wij diverse interessante autorondreizen, zonvakanties en hotels in Tirol aan.

  Het aanbod aan autovakanties wordt continu uitgebreid. Onze autovakanties bieden u veel flexibiliteit. Bij veel reizen heeft u de mogelijkheid om uw verblijf te verlengen wanneer u dat wilt. Bekijk het aanbod en informeer naar de mogelijkheden.

  Ga naar: alle autoreizen


  Bron: Autovakantierapport 2015