Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Over Peter Langhout Reizen

Plopsa-parken bekroond met European Star Awards

Op 6 oktober 2015 werden de European Star Awards uitgereikt door het vooraanstaande Europese vaktijdschrift Kirmes & Park Revue. Maar liefst drie Plopsa-parken vielen hierbij in de prijzen.

De prestigieuze European Star Awards werden voor het vierde jaar op rij uitgereikt. Voor de awards beoordeelde een onafhankelijke jury de diverse uitzonderlijke prestaties van verschillende pretparken.

Plopsaland De Panne is het grootste pretpark van België. Het park doet het goed binnen de Europese markt. Het themapark combineert de magie van Studio 100 met het plezier van leuke attracties voor jong en oud. Dat deze combinatie niet alleen door de bezoekers op prijs wordt gesteld, bleek gisteren tijdens de European Star Awards. Uit handen van de jury ontving Plopsaland De Panne namelijk de tweede prijs binnen de categorie “Europe’s Best Family Parks 2015”.

CEO van de Plopsa Group - Steve Van den Kerkhof - nam de prijs in ontvangst. “De awards zijn een bekroning voor het hele Plopsa-team.”, aldus Van den Kerkhof. “De reacties van onze bezoekers op deze attracties zijn erg lovend, maar daarenboven zijn we enorm tevreden met deze officiële erkenning van de experts in het vak! Het is fantastisch dat onze investeringen gewaardeerd worden, hetgeen een drijfveer is om onze bezoekers op de meest verrassende manieren te blijven entertainen.”

Nieuw: Prinsessia kasteel
Eén van de nieuwe attracties waarmee Plopsaland De Panne haar bezoekers binnenkort zal verrassen, is het Prinsessia Kasteel. Naast een prachtig decor of een ritje in De Koffiekopjes, kunt u hier ook gaan genieten van heerlijke klassegerechten. In een het exclusieve restaurant zal er bediening aan tafel zijn.

Halloween in Plopsaland
En tot en met 8 november kunt u in Plopsaland De Panne ook genieten van een geweldig Halloween feest. Heksen, pompoenmannen, piraten en andere griezels kleuren het park en de speciale Halloween Parade. Daarnaast besluiten Piet Piraat en Berend Brokkenpap Halloween te vieren in een verlaten piratenmuseum. Wanneer Berend echter een oud, stoffig beeldje kapot laat vallen, komen de twee piraten in een spannend avontuur terecht met spoken, sprekende spiegels en schatkisten.

Plopsaqua De Panne
Naast Plopsaland de Panne is ook het recent geopende waterpark Plopsaqua De Panne in de prijzen gevallen. Het waterpark veroverde een mooie achtste plaats binnen de categorie “Europe’s Best Water Parks 2015”. Plopsaqua telt maar liefst 4 zwembaden en 6 spectaculaire glijbanen, waaronder ‘Sky Drop’. Met 19 meter hoogte is dit de hoogste waterglijbaan van België.
Wilt u dit jaar ook nog naar Plopsaland de Panne? Bekijk dan het aanbod!