Menu

Over Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen geeft € 3000,- cadeau

Peter Langhout Reizen geeft € 3000,- cadeau

Peter Langhout Reizen, de reisorganisatie uit Alphen aan de Rijn, bestaat 30 jaar. In het kader van het jubileum organiseerde de touroperator een prijsvraag onder het motto “Reizen betekent voor mij…”. De hoofdprijs was 30 dagen gratis vakantie t.w.v. € 3000,-.

Vele duizenden reacties zijn binnengekomen bij de reisorganisatie. En dat reizen voor iedereen iets anders betekent, dat blijkt. Waar de één aangeeft dat reizen betekent heerlijk ontspannen genieten, geven anderen aan dat ze tijdens een vakantie graag zoveel mogelijk willen zien en ontdekken. “We zijn aangenaam verrast door de vele leuke, originele en ludieke inzendingen”, aldus een woordvoerder van de organisatie. “Veel reacties zijn binnengekomen via internet. Er waren echter ook creatieve deelnemers die soms hele kunstwerken rondom de slagzin hadden gemaakt. Uiteindelijk gaat het echter om de slagzin en de gelukkige winnaar die wij uit de vele duizenden reacties hebben getrokken is mevrouw Bakker uit Grootebroek.”

Deze week ontving de winnaar uit handen van Eugène Casteleijn van Peter Langhout Reizen een mooie bos bloemen en een reischeque t.w.v. € 3000,- die besteed kan worden aan alle reizen die de reisorganisatie aanbiedt. Mevrouw Bakker was enorm verrast toen zij het bericht ontving, dat zij de gelukkige winnaar van de slagzin-actie was. “Wij winnen nooit wat...!”, aldus Bakker.

Op de vraag of zij al reizen op het oog heeft, antwoord mevrouw Bakker: “Ik ben al diverse malen op vakantie geweest met de bus van Peter Langhout Reizen. En altijd naar volle tevredenheid. Vooral de busreizen naar onder meer de Pyreneeën, Kroatië en Italië waren heel erg mooi. Voor volgend jaar zomer ga ik dan ook zeker weer kijken voor een leuke busreis. Mijn man gaat niet graag op vakantie, maar natuurlijk gaan we ook samen lekker een paar dagen weg. Met Kerst willen we graag gaan genieten van één van de kerstarrangementen die Peter Langhout Reizen aanbiedt. En in het voorjaar denken we erover om bijvoorbeeld een paar dagen richting de Moezel te gaan. Maar ik wacht de zomergids van Peter Langhout Reizen gewoon even af en ga dan kijken wat het wordt. Er zit vast een mooi reisje tussen!”, aldus mevrouw Bakker.