Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Over Peter Langhout Reizen

Europa-Park opnieuw beste pretpark ter wereld

Europa-Park: Beste pretpark ter wereld

Afgelopen weekend vond in Connecticut (USA) de uitreiking van de 'Golden Ticket Awards' plaats. Net als in 2014, 2015 én 2016 ontving Europa-Park ook dit jaar de award voor het Beste Attractiepark ter Wereld.

De verkiezing van de 'Golden Ticket Awards' wordt jaarlijks georganiseerd door het maandelijkse vakblad ‘Amusement Today’. Fans van attractieparken en achtbanen vanuit de hele wereld bepalen wie de winnaars zijn in de verschillende categorieën. De belangrijkste categorie is die van 'Beste Attractiepark ter Wereld'. Een titel die Europa-Park voor het vierde jaar op rij in ontvangst mocht nemen.

Jürgen Mack, directeur/eigenaar van Europa-Park, nam de award in ontvangst. Net als alle 3700 medewerkers van het attractiepark is hij ongelooflijk trots op de award. "Met deze prijs krijgen we de bevestiging dat we door moeten gaan met onze innovaties om onze bezoekers iedere dag opnieuw het beste te bieden", aldus Mack.

De award voor het Beste Attractiepark ter Wereld is overigens niet de enige prijs die Europa-Park dit jaar in ontvangst mocht nemen. Europa-Park ontving onder meer ook van Tripadvisor voor de vijfde keer op rij de Travelers' Choice Award voor het Beste Attractiepark in Europa. En onlangs presenteerde 'Welt am Sonntag' de resultaten van een onderzoek onder 40.000 Duitsers, die Europa-Park aanwezen als het meest familie-vriendelijke attractiepark van Duitsland.

Wilt u ook naar Europa-Park? Bekijk dan HIER het aanbod.