Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Over Peter Langhout Reizen

Europa-Park kondigt mega-attractie voor 2017 aan: 'Project V'

Heeft u er altijd al van gedroomd om te kunnen vliegen? Ga dan in 2017 naar Europa-Park. In de loop van 2017 opent Europa-Park namelijk het grootste 'flying theater' van Europa. U kuny hier kennismaken met de wonderlijke wereld van luchtvaartpioniers en een fantastische vlucht maken over Europa. De werktitel van deze attractie is “Project V”, dat de duurste attractie in het park zal worden. Voor wie nieuwsgierig is naar “Project V” is er een preview center in het park geopend, waar u meer informatie over de nieuwe attractie kunt vinden.

Roland Mack, de directeur/eigenaar van Europa-Park, is ervan overtuigd dat het pretpark met de investering in "Project V” haar gasten vanaf volgend jaar een ware top-attractie te bieden heeft. “Per uur kunnen er straks maximaal 1400 bezoekers in het “flying theater” meevliegen en genieten van een adembenemende reis over Europa”, aldus de directeur.

In het “flying theater” zit u als bezoeker in een soort brede stoeltjeslift, die voor een gigantisch scherm hangt. Doordat de gondel kan bewegen, krijgt u de indruk dat u meevliegt met de film. Voor deze nieuwe attractie bouwt Europa-Park op 4.800 m2 een compleet nieuw theater. In het hoofdgebouw komen twee zalen met elk 70 zitplaatsen, verdeeld over 3 etages. Bij de attractie bent u als bezoekers te gast in het laboratorium van de luchtvaartpioniers Egbert en Kaspar Eulenstein. Van jongs af aan zijn zij geobsedeerd om te kunnen vliegen. Ze maakten in hun jeugd talloze schetsen en studies om te kijken of zij een luchtwaardige machine zouden kunnen ontwikkelen. De pioniers wilden maar één ding: zo vrij als een vogel door de lucht vliegen. Na een rondgang door verschillende ruimtes van het laboratorium, komt u in één van de twee theaterzalen waar u op een megascherm kunt genieten van een 4,5 minuut durende vlucht over de mooiste plekken van Europa. Effecten als wind, water, geur en special effects zullen zorgen voor een zeer intense beleving. De attractie is toegankelijk voor iedereen vanaf 4 jaar.

Wilt u Europa-Park bezoeken en alvast een kijkje nemen bij het informatiecentrum van Project V? Boek dan een leuk weekendje weg! Europa-Park is nog geopend t/m 5 nov. 2016. Of bezoek Europa-Park tijdens de kerstvakantie tijdens de speciale winteropening!

Bekijk het aanbod