Menu

Over Peter Langhout Reizen

Europa-Park is het beste pretpark ter wereld

Zowel in 2014 als 2015 won Europa-Park de prijs voor het beste pretpark ter wereld. Dit jaar moest het pretpark opnieuw de titel verdedigen en de strijd aangaan met andere pretparken wereldwijd. En met succes, want tijdens de “Golden Ticket Award” in Ohio is Europa-Park opnieuw uitgeroepen tot het beste pretpark ter wereld!

Een wereldwijde jury van experts en fans op het gebied van attractieparken en achtbanen konden voor de verkiezing hun stem uitbrengen. Zij prezen Europa-Park met name vanwege de grote variatie attracties voor jong en oud, het uitgebreide showprogramma van maar liefst 23 uur per dag, de uitstekende horeca en perfecte thematisering van het park. Een speciale vermelding kreeg Europa-Park dit jaar vanwege de wereldprimeur “Coastiality”, waarbij bezoekers bij twee achtbanen kunnen genieten van een speciaal “virtual reality” avontuur met behulp van een VR-bril. Een unieke attractie in de wereld! Bezoekers die een VR-ride willen maken kunnen hiervoor ter plaatse een apart ticket kopen voor € 2,- p.p. per rit.

Wilt u het leukste pretpark ter wereld ontdekken? Boek dan nu direct een leuk weekendje weg en geniet van de unieke attracties, spannende achtbanen en wervelende shows. Europa-Park is nog geopend t/m 5 nov. 2016. Of bezoek Europa-Park tijdens de kerstvakantie tijdens de speciale winteropening!

Bekijk het aanbod