Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Over Peter Langhout Reizen

Europa-Park wint Travelers Choice Awards

TripAdvisor, 's werelds grootste beoordelingssite met 350 miljoen unieke bezoekers per maand, heeft deze week de Travelers Choice Awards voor familiehotels uitgereikt. Hierbij viel onder meer het hotelresort van Europa-Park in de prijzen. Hotel Bell Rock kreeg de hoogste notering, gevolgd door Hotel Colosseo. Hotel El Andaluz eindigde op een vierde plaats. Vorig jaar ontving Europa-Park de Travelers Choice Award voor het beste attractiepark van Europa.

Jaarlijks stelt TripAdvisor per land een lijst samen van beste familiehotels. Deze ranking komt tot stand door de miljoenen beoordelingen en commentaren op de beoordelingssite van TripAdvisor te bundelen. De beoordelingen van families worden in de categorie 'familiehotels' zwaarder meegerekend. Opvallend is, dat in Duitsland vooral de themahotels van attractieparken goed scoren.

Ook Nederlanders en Belgen spreken vol lof over de Europa-Park-hotels. Zo schrijft een reiziger uit Hoorn over Hotel Colosseo: “Ideaal hotel om Europa-Park te bezoeken. Binnen enkele minuten loop je het park in en je hebt echt het gevoel dat je in Italië bent. Het hotel is schoon en verzorgd en het ontbijt zeer uitgebreid.” En ook de reacties op Hotel Andaluz zijn lovend: “Het hotel was voor ons echt perfect. Super mooie kamer en heerlijk geslapen. Het personeel is erg vriendelijk en doet zich alle moeite om het je naar de zin te maken. En natuurlijk is het geweldig dat er een eigen ingang naar het park is.”.

Europa-Park is enorm blij dat de Park-hotels zo goed scoren. “De gewonnen awards van TripAdvisor zijn geweldige erkenning van onze internationale gasten”, aldus een woordvoerder van het park.

Evenals in het park, is het Europese thema ook doorgetrokken in de themahotels. In de 4-sterren-belevenishotels “Colosseo”, “Castillo Alcazar”, “El Andaluz”, “Santa Isabel” en “Bell Rock” kunnen de gasten achtereenvolgens genieten van het Italiaanse “dolce vita”, het Spaanse temperament, het Portugese kloosterleven en de sferen van New England beleven. Avontuurlijk ingestelde gasten kunnen overnachten in het Camp Resort met tipitenten, blokhutten en huifkarren of in de eigen caravan, tent of camper op de camping.

Wilt u ook naar Europa-Park, inclusief een verblijf in één van de bovenstaande hotels en accommodaties?

Bekijk dan het aanbod!
Bron: persbericht Europa-Park