EuropaPark: 1opnieuw uitgeroepen tot beste pretpark ter wereld!
Menu

Over Peter Langhout Reizen

Europa-Park opnieuw uitgeroepen tot beste attractiepark ter wereld

Afgelopen weekend ontving Europa-Park voor de tweede keer op rij de award voor beste attractiepark ter wereld. De verkiezing van de 'Golden Ticket Award' werd voor de 18e keer georganiseerd door het vakblad 'Amusement Today'. Om in de verschillende categorieën de nummers 1 aan te wijzen, werd een wereldwijde jury van experts en fans op het gebied van attractieparken en achtbanen geraadpleegd.

Vorig jaar wist Europa-Park al de prijs voor het beste pretpark ter wereld in de wacht te slepen. Dit jaar moest het park de titel verdedigen en opnieuw de strijd aangaan met andere pretparken wereldwijd. En met succes, want Europa-Park is opnieuw het beste pretpark ter wereld! De jury prees met name de mix van de verschillende attracties voor jong en oud, het showprogramma van maar liefst 23 uur per dag, de gedetailleerde thematisering, de voortreffelijke horeca en de bijzondere themahotels.

Onlangs wezen Duitslandgangers Europa-Park ook aan als de meest geliefde bezienswaardigheid van Duitsland. Duitslands grootste attractiepark staat daarmee samen met Schloss Neuschwanstein (nr. 2) en de Kölner Dom (nr. 3) op het erepodium van de 100 populairste toeristische bestemmingen. Tevens ontving Europa-Park van Tripadvisor de Travelers' Choice Award voor beste attractiepark in Europa!

Europa-Park wint dus prijs na prijs en steeds meer Nederlanders weten hierdoor de weg te vinden naar dit fantastische pretpark. Het aantal bezoekers vanuit Nederland en België is in de afgelopen jaren verdrievoudigd. Dat ook zij het park waarderen, blijkt uit de hoge score die Europa-Park krijgt op de beoordelingssite Zoover.

Ook zin om naar Europa-Park te gaan...?

Ontdek het leukste pretpark ter wereld en boek nu direct een leuk weekendje weg! Geniet van de vele leuke attracties, spannende achtbanen, wervelende shows en unieke activiteiten. Bekijk HIER het aanbod van alle reizen naar Europa-Park.

TIP:
Maak vast een virtueel ritje in één van de achtbanen van Europa-Park en bekijk onze inspiratiepagina met de snelste achtbanen van Europa!