Algemeen

Wilt u altijd op de hoogte zijn van nieuws of aanbiedingen? Schrijft u dan in voor onze gratis wekelijkse e-mail nieuwsbrief, volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube.


Over Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen is opgericht in 1987. In eerste instantie is de organisatie gestart als bus touroperator, 100% gericht op busreizen. In de loop der jaren is het aanbod enorm uitgebreid, waardoor u vandaag de dag kunt kiezen uit honderden reizen naar tal van bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Naast busreizen bieden wij u een uitgebreid aanbod aan aantrekkelijke fietsvakanties, cruise vakanties, autorondreizen en gevarieerde korte autovakanties, aantrekkelijke all inclusive arrangementen, stedentrips en o.a. reizen naar bekende thema- en pretparken in Europa. Bekijk het aanbod en laat u verrassen! 


Betrouwbaarheid
Wij zijn aangesloten bij branche-organisatie ANVR. Dat betekent dat vakantiegangers kunnen vertrouwen op deze 6 zekerheden:

  • Eerlijke reisvoorwaarden,
  • Een goed en deskundig advies,
  • Een goede prijs/kwaliteitverhouding,
  • Een veilige uitvoering van uw reis,
  • Zekerheid omtrent een goede afhandeling van eventuele klachten,
  • Een financieel betrouwbare organisatie.

Daarnaast is onze organisatie lid van het SGR en het Calamiteitenfonds. Lees meer over deze zekerheden onder het kopje 'Kwaliteit'.


Busreizen, Stedentrips, Disneyland en meer...
Wij zijn expert in busreizen, stedentrips met de bus en de auto en vakanties naar Disneyland Parijs met de bus of uw eigen auto. Maar u vindt bij ons ook prachtige rivier- en zeecruises, fietsvakanties, autovakanties & autorondreizenall inclusive reizen en tal van andere pretpark arrangementen, zoals Movie Park Germany, Kalkar Wunderland en o.a Europa-Park.

Iedereen is van harte welkom bij Peter Langhout Reizen. Met het vakantiegevoel in het achterhoofd selecteren onze vakmensen de beste bestemmingen. Daarbij worden de wensen van de reiziger altijd voorop gesteld. U kunt zelf uw reis boeken via deze website of ons bellen op +31(0)172-468800. Heeft u nog vragen? Stelt u ze dan gerust telefonisch, per e-mail of op Facebook / Twitter. We helpen u graag verder.


Bestemmingen
De Peter Langhout busreizen gaan naar bestemmingen binnen heel Europa. Duitsland, Italië, Oostenrijk en Kroatië zijn al jaren enorm populair. Maar u kunt ook mooie reizen boeken naar o.a. Spanje, Engeland, Scandinavië, Polen, Zwitserland en vele andere landen in Europa. Kijk gerust eens rond op onze website en bekijk het complete overzicht van onze reizen. U kunt ook onze gratis brochure aanvragen, die u binnen een paar dagen in huis heeft. 

Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.