Vakantie Tirol

Tirol is wellicht de bekendste vakantieregio in Oostenrijk. Het is zowel ’s zomers als ’s winters een geliefde vakantiebestemming van veel Nederlanders. De afwisselende natuur, de gezellige dorpen, uitgebreide sportmogelijkheden en typisch Oostenrijkse “Gemütlichkeit”  zijn de belangrijkste toeristische trekkers.

Innsbruck is als hoofdstad van Tirol ongetwijfeld het culturele hoogtepunt van de regio. Op het natuurlijke vlak zijn er echter tal van concurrenten” die ervoor zorgen dat wij Nederlanders in zulke grote getale naar Tirol op vakantie gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de machtige Zugspitze, het mondaine Seefeld, het Kaisergebergte met het Kaiserdal waar tal van faciliteiten voor de sportieve vakantiegangers te vinden zijn. Of Kufstein, de belangrijkste stad in het Kaisergebergte en vooral bekend vanwege het feit dat u hier het grootste openluchtorgel ter wereld vindt met maar liefst 4307 pijpen.

Tirol – en in het bijzonder Kirchberg en Brixen – is ook bekend om de wintersport mogelijkheden. Zowel skiën als langlaufen is popolair. En winterwandelen natuurlijk! Zowel ’s winters als ’s zomers kunt u er uitgebreid van de natuur genieten. De omgeving is prachtig en u vindt in de diverse dalen een grote variatie aan landschappen.

Ontdek de vele verschillende kanten van Tirol en boek nu uw vakantie naar deze fraaie regio van Oostenrijk. U heeft de keuze uit een autovakantie of busreis.