Vakantie Divers Oostenrijk

Oostenrijk is al jaren een zeer populair vakantieland voor veel Nederlanders. En niet voor niets! Er is immers veel te zien en te beleven. De grote tegenstellingen, de afwisselende landschappen en de enorme culturele rijkdom zorgen ervoor dat een Oostenrijk vakantie zeer de moeite waard is.

Voor de natuurliefhebber zijn er in Oostenrijk de prachtige, ruige bergen. Wist u dat Oostenrijk zelfs meer dan 800 bergen telt die hoger zijn dan 3000 meter? En dat er bijna 1000 gletsjers zijn? De hoogste bergen liggen in Tirol, in de omgeving van Salzburg, in Vorarlberg en in Karinthië. Naast de machtige bergen zijn er de ook prachtige meren, onder andere in het Karintisch merengebied. Of wat dacht u van de Bodensee, dat de natuurlijke grens vormt met Duitsland en Zwitserland? Ook een fantastisch gebied!

Oostenrijk tel ook tal van interessante steden en plaatsen, zoals de hoofdstad Wenen, Salzburg, Kirchberg en o.a. Zell am See. Zowel 's zomers als 's winters is hier altijd van alles te beleven! Plaatsen als Kirchberg en Zell am See organiseren ook jaarlijks grote evenementen. De Musiklente, Musikherfst en de Almabtrieb. Boek een Oostenrijk vakantie en maak een keuze uit ons gevarieerde aanbod!