Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu
Burgenland trekt jaarlijks vele toeristen vanwege de prachtige natuur met o.a. het grootste meer van Oostenrijk, de Neusiedler See en diverse prachtige steden. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Burgenland-Neusiedlersee
7 dagen busreis Oostenrijk en opera Turandot
  • Vertrekgarantie
  • Opera Turandot van Puccini in de historische steengroeve van St. Margarethen
  • Stadstour Wenen met Nederlandstalige gids
  • Excursies: Regensburg, Wenen, Burgenland, Eisenstadt, Rust, Neusiedlersee, Sopron en Linz
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
7 dagen
Halfpension
569
Bekijk

Burgenland-Neusiedlersee

Burgenland is de meest oostelijk gelegen regio van Oostenrijk, aan de voet van de Alpen waardoor het gebied afgeschermd is van de wind en daardoor droger en zonniger is als het westelijke deel van Oostenrijk. Hier kunt u genieten van maar liefst 300 zonnedagen per jaar.

Burgenland trekt jaarlijks vele toeristen vanwege de mooie natuur met o.a. het grootste meer van Oostenrijk, de Neusiedler See. Maar ook de gezellige en karakteristieke steden, de rijke cultuur, de goede keuken en vele bezienswaardigheden zorgen voor een grote aantrekkingskracht. Tel daar de uitstekende welnesscenters en prima smakende wijnen bij op en u begrijpt waarom deze regio van Oostenrijk een populaire vakantiebestemming is.

Op cultureel gebied vindt u in de regio Burgenland tal van slotten en burchten; vaak prachtig gelegen en zeer indrukwekkend gebouwd. Een speciale vermelding verdient het slot Esterhazy in Eisenstadt, de hoofdstad van het Burgenland. Eisenstadt was ook de thuisbasis voor de componist Haydn en het is het wijncentrum van de streek.

Qua natuur wordt het Burgenland gekenmerkt door een relatief vlak landschap met hoofdzakelijk wijnvelden, landbouwakkers en mooie bossen. U vindt er tal van ongerepte natuurgebieden en het Nationaal park Neusiedler See, hetgeen op de werelderfgoedlijst van Unesco vermeld staat. Een deel van het meer is een vogelbeschermingsgebied en fungeert als broedplaats voor circa 250 vogelsoorten.

Geniet van de natuur en vele bezienswaardigheden en boek een reis naar Burgenland-Neusiedlersee.