Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

6 dagen Fietsvakantie Rijnfietsroute

Logies en ontbijt
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
6 dagen
logies en ontbijt
449
p.p.
Prijzen & boeken
 • Oer Hollands landschap
 • Fiets door de Betuwe
 • Gezellige en levendige steden
 • Fruitbomen en strand
 • Prijzen en boeken
 • Programma
 • Accommodatie
 • Reisinformatie
 • Bestemming
Prijzen & boeken
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Aantal volwassenen
(vanaf 12 jaar)
Aantal kinderen
(2 t/m 11 jaar)
Reisgezelschap kinderen
De leeftijd waarvoor kinderprijzen van toepassing zijn verschilt per arrangement. Voor de prijs is de leeftijd op de datum van vertrek bepalend. De definitieve kinderkorting wordt na invulling van de exacte geboortedatum bij stap 1 van de boeking berekend.
Leeftijd wijzigen
Aantal baby's
(0 t/m 1 jaar)
Reisgezelschap babies
Reist u met kinderen onder de 2 jaar, houdt er dan rekening mee dat in principe voor de kinderen geen eigen stoel in bus of vliegtuig wordt gereserveerd. Het kind moet op schoot gehouden worden. Vanwege de veiligheidsvoorschriften mag een volwassene met maximaal 1 baby reizen. Vanaf 2 jaar moet voor kinderen een eigen stoel gereserveerd worden.
Vervoer
Verzorging
Klik op een prijs voor een prijsberekening. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het kopje EXCLUSIEF onder de prijstabel. Hier vindt u ook de toelichting op de eventueel verschillende weergaves van de prijzen.
Let op
 • De getoonde prijzen zijn in € per persoon
 • Evt. kinderkorting/babyprijzen zijn nog niet in deze prijzen verwerkt.
Legenda
 • 199
  Gegarandeerd vertrek
 • 199
  Aanbieding
 • 199
  Beschikbaar
 • 199
  Op aanvraag
  Op aanvraag
  Uw boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij met de accommodatieverschaffer en/of vervoerder zullen overleggen in hoeverre uw boeking gehonoreerd kan worden. Het afhandelen van uw aanvraag kan enkele dagen duren. Wanneer uw aanvraag akkoord komt, bent u verplicht het aanbod te accepteren. Wanneer u na boeking de aanvraag wil annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing conform de voorwaarden.
 • 199
  Niet beschikbaar
Inclusief
 • 5 overnachtingen in 3 en 4-sterrenhotels
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Dagelijks bagagevervoer tot aan Rotterdam (max. 1 stuk van 20 kilo p.p.)
 • Nederlandstalige routebeschrijving
 • Kaartmateriaal
Lees meer
Exclusief
 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Lokale toeristenbelastingen (ter plaatse te betalen)
 • Terugreis vanuit Rotterdam
Lees meer
Optioneel
 • Verzorging op basis van halfpension € 165,- per persoon
 • Fietshuur dames- of herenfiets € 60,- per fiets
 • Elektrische huurfiets € 125,- per fiets (op aanvraag)
 • Extra overnachting in een 2-persoonskamer incl. ontbijt
 • Extra overnachting in een 1-persoonskamer incl. ontbijt
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.
Lees meer
Programma

Omschrijving

Fiets door het door velen bezongen, beschreven en op het schildersdoek vastgelegde Nederlandse rivierenlandschap. De route leidt u over dijken en kades terwijl u kunt genieten van het mooie weidse landschap en het scheepvaartverkeer. U start in Arnhem en fietst via Wijk bij Duurstede, Leerdam en Dordrecht naar Rotterdam. Geniet van de gezellige en levendige steden en dorpen langs de rivieren en alles wat ze hebben te bieden. Voor de natuurliefhebbers is de route door de Betuwe het hoogtepunt! Fiets langs de traag stromende Linge, bewonder de prachtige bloesems (in het voorjaar) en de grootschalige tuinbouw in dit gebied. Een ontdekkingstocht in eigen land die zeker de moeite waard is!

Dagprogramma


Fietsroute
Dag 1: Aankomst Arnhem
Dag 2: Arnhem – Wijk bij Duurstede, ca. 60 km
Dag 3: Wijk bij Duurstede – Leerdam/ Asperen, ca. 40 km
Dag 4: Leerdam/ Asperen – Papendrecht/ Dordrecht, ca. 55 - 65 km
Dag 5: Papendrecht/ Dordrecht – Rotterdam, ca. 35 km
Dag 6: Terugreis vanuit Rotterdam

Informatie over de fietstochten
De fietspaden op deze route zijn voornamelijk vlak, met af en toe een lichte helling waardoor deze fietsvakantie voor iedere type fietser geschikt is! De route bestaat uit dagelijkse fietsroutes van ca. 35 - 65 kilometer. De vermelde afstanden dienen uitsluitend ter indicatie en zijn o.a. afhankelijk van de hotels waar u verblijft en de diverse stops die u onderweg wenst te maken. Dagelijks wordt uw bagage van hotel naar hotel gebracht waardoor u onbezorgd de dag fietsend door kunt brengen. Aan het einde van de middag staat uw bagage weer voor u klaar in het volgende hotel.

Dag 1: Aankomst Arnhem
U reist op eigen gelegenheid naar uw eerste hotel in Arnhem. Geeft u bij reservering graag een voorkeur op of u graag centraal in Arnhem wenst te overnachten (handig als u per trein reist, voor de auto gelden hier parkeerkosten) of net buiten de stad (handig als u per auto reist i.v.m. kosteloos parkeren) aan de voet van Nationaal Park Veluwezoom. Afhankelijk van hoe laat u in Arnhem aankomt heeft u vandaag nog de tijd om de stad in te gaan en een kijkje te nemen bij stadspark Sonsbeek, de prachtige dierentuin of het Openluchtmuseum.

Dag 2: Arnhem – Wijk bij Duurstede, ca. 60 km
Na het ontbijt is de tijd gekomen om op de fiets te stappen voor een mooie route door de natuurrijke Zuid-Veluwe. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan o.a. het Airborne Museum Oosterbeek, de Grebbeberg en de militaire erevelden van operatie Market Garden waar de herinneringen aan de 2e Wereldoorlog nog heel levendig gehouden worden. Ook de kastelen van Doorwerth en Amerongen zijn een bezoekje meer dan waard. U overnacht in Wijk bij Duurstede.

Dag 3: Wijk bij Duurstede – Leerdam/ Asperen, ca. 40 km
Vandaag staat er een schitterende dag in de Betuwe op het programma met de monumentale stadjes Wijk bij Duurstede en Buren als historische ‘hoogtepunten’. Buren is een vestingstadje net als Oranjestad en Wijk bij Duurstede ligt aan een knooppunt van waterwegen. U kruist hier de rivier de Lek met haar fraaie boogbrugpont ‘Wijkse Veer’. De fietsroute leidt u verder Nederlands meest bekende fruitstreek, de Betuwe. U fietst hier veelal langs het schilderachtige riviertje de Linge naar Leerdam of Asperen afhankelijk van waar u vanavond overnacht.

Dag 4: Leerdam/ Asperen – Papendrecht/ Dordrecht, ca. 55 - 65 km
Vanochtend fietst u vanuit Leerdam of Asperen via de historische binnenstad van Gorinchem op weg naar de veerpont (exclusief) die u naar het vestingstadje Woudrichem brengt. Via een aantal ‘knooppunten’ doorkruist u het beschermde natuurgebied de Biesbosch, met inbegrip van één of twee ‘boottochtjes (afhankelijk van het seizoen en exclusief). De motorpont ‘De Biesbosch’ vaart het hele jaar en zet u zeker over naar Kop van ’t Land (exclusief) vanwaar u verder gaat richting Dordrecht of Papendrecht, afhankelijk van waar u vanavond overnacht.

Dag 5: Papendrecht/ Dordrecht – Rotterdam, ca. 35 km
Dordrecht is de oudste stad van Holland en het historische havengebied is zeker de moeite waard om te bekijken. Vanuit Dordrecht fietst u naar de veerpont en een heuse ‘waterbus’ zet u over naar Papendrecht. Al fietsend door de Alblasserwaard bereikt u het UNESCO werelderfgoed Kinderdijk. De negentien poldermolens, zijn een internationale trekpleister en per fiets goed te bezichtigen. Vergeet uw camera niet bij de hand te houden vandaag! Aan het einde van deze dag heeft u nog een ‘boottochtje’ naar Slikkerveer (exclusief) om vervolgens in het dynamische Rotterdam aan te komen. Vanavond overnacht u in Rotterdam, dus heeft u nog alle tijd om de stad in te gaan.

Tip: als u nog graag wat verder wilt fietsen dan kunt u nog doorfietsen naar Hoek van Holland, waar de Rijn in de Noordzee uitmondt. Hiermee verlengt u de fietsroute met ca. 30 km. Vanuit Hoek van Holland kunt u vervolgens met de trein terug naar Rotterdam reizen.

Dag 6: Terugreis vanuit Rotterdam
Als u wilt kunt u ook vanmorgen nog de stad ontdekken met haar moderne gebouwen, de indrukwekkende haven en gezellige binnenstad. Vandaag zit de fietsvakantie er weer op en reist u per trein (exclusief en trein naar keuze) op eigen gelegenheid terug naar Arnhem. Indien u fietsen heeft gehuurd, dan kunt u deze in Rotterdam achterlaten en reist u enkel nog met uw bagage terug naar Arnhem om uw auto op te halen. Mocht u met de trein naar Arnhem zijn gekomen, dan kunt u vanuit Rotterdam direct naar huis.

Wilt u graag aansluitend of tijdens uw fietsvakantie ergens een nacht extra verblijven ? Dat kan! Bij reservering kunt u ervoor kiezen om een extra nacht bij te boeken. Geeft u s.v.p. bij reservering door in welke plaats u een extra nacht wilt verblijven en de gewenste datum.

Excursie & Extra

 • Toeristisch informatiepakket
 • Nederlandstalige routebeschrijving
 • Kaartmateriaal
Veluwe - fietsen Nederland - typisch Hollandse boerderij Nederland - Kinderdijk Fietsen - Nederland - boerderij Arnhem - Park Sonsbeek - NL Watermuseum Betuwe - fietsen 3 Nederland - Kinderdijk - 4
6 dagen Fietsvakantie Rijnfietsroute
Logies en ontbijt
Accommodatie

Algemeen

Tijdens deze fietsvakantie verblijft u in goede middenklasse hotels van een 3 en 4-sterrenniveau. U verblijft in een éénpersoonskamer of tweepersoonskamer. Alle kamers beschikken minimaal over een badkamer met een bad of douche en toilet.

Tijdens deze fietsvakantie verblijft u in onderstaande hotels of vergelijkbaar:
Dag 1: Arnhem - Best Western Haarhuis of Postillion Hotel Arnhem
Dag 2: Wijk bij Duurstede – Hotel De Gouden Leeuw of Hotel Bistro Florian
Dag 3: Leerdam – Gasterij het Oude Posthuys of Asperen – Hotel de Schildkamp
Dag 4: Papendrecht – Hotel Apollo of Dordrecht – Hotel Bellevue
Dag 5: Rotterdam – Hotel SS Rotterdam of Inntel Hotel

In welk hotel u verblijft is afhankelijk van de beschikbaarheid op de door u gekozen reisdatum. Het is niet mogelijk om een keuze te maken uit de hotels waar u verblijft, enkel voor Arnhem kunt u een voorkeur opgeven of u graag centraal in Arnhem wenst te overnachten (handig als u per trein reist) of net buiten de stad (kosteloos parkeren van uw auto) aan de voet van Nationaal Park Veluwezoom.

Wilt u graag aansluitend of tijdens uw fietsvakantie ergens een nacht extra verblijven? Dat kan! Bij reservering kunt u ervoor kiezen om een extra nacht bij te boeken. Geeft u s.v.p. bij reservering door in welke plaats u een extra nacht wilt verblijven en de gewenste datum.

Verzorging

Iedere ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor u klaar zodat u dagelijks topfit aan uw fietsroute kunt beginnen. Wilt u graag ook de diners (excl. drankjes) vooraf reserveren? Dan kunt u optioneel half pension bijboeken. U dineert dan iedere avond in het hotel waar u overnacht of in een nabijgelegen restaurant.

6 dagen Fietsvakantie Rijnfietsroute
Logies en ontbijt
Reisinformatie

Inclusief

 • 5 overnachtingen in 3 en 4-sterrenhotels
 • Verzorging op basis van logies en ontbijt
 • Dagelijks bagagevervoer tot aan Rotterdam (max. 1 stuk van 20 kilo p.p.)
 • Nederlandstalige routebeschrijving
 • Kaartmateriaal

Exclusief

 • Reserveringskosten € 15,- op internet (€ 20,- via contactcenter)
 • Lokale toeristenbelastingen (ter plaatse te betalen)
 • Terugreis vanuit Rotterdam

Optioneel

 • Verzorging op basis van halfpension € 165,- per persoon
 • Fietshuur dames- of herenfiets € 60,- per fiets
 • Elektrische huurfiets € 125,- per fiets (op aanvraag)
 • Extra overnachting in een 2-persoonskamer incl. ontbijt
 • Extra overnachting in een 1-persoonskamer incl. ontbijt
 • Vergeet niet de juiste verzekeringen bij uw vakantie af te sluiten. Wees verstandig en wees goed voorbereid in onvoorziene situaties.
  • Reisverzekering voor de duur van uw reis: € 1,57 per persoon per dag + € 3,50 poliskosten
  • Standaard annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 6,65% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • All Risk annuleringsverzekering voor de duur van uw reis: 8,47% van de reissom + € 3,50 poliskosten
  • Deze verzekeringen kunt u afsluiten bij het reserveren van uw reis.
  Gaat u vaker per jaar op vakantie? Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd, ongeacht hoe vaak u op vakantie gaat. Bekijk hier de mogelijkheden van deze verzekeringen.

Bijzonderheden

 • GPS tracks zijn op aanvraag beschikbaar van deze fietsvakantie.
 • De vermelde afstanden zijn een indicatie en bijvoorbeeld afhankelijk of u onderweg veel uitstapjes naar bezienswaardigheden maakt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende hotels kunnen de afstanden ook iets afwijken.
 • U reist op de laatste dag van Rotterdam naar Arnhem of terug naar huis met de trein. Het treinticket is niet inbegrepen in de prijs. Houdt u er rekening mee dat u voor uw fiets een zgn. dagkaart fiets moet kopen en u tijdens de spits geen fietsen mee mag nemen in de trein.
 • Indien u uw eigen fiets mee wilt nemen is dat uiteraard mogelijk, echter wijzen wij u erop dat dit op eigen risico is. Mocht u dit wensen te verzekeren neemt u dan contact op met uw reisverzekering.
 • Belangrijk: er zijn afwijkende voorwaarden van toepassing op deze reis. Neemt u hier een kijkje voor meer informatie of neem contact op met onze reisinformatrices.
6 dagen Fietsvakantie Rijnfietsroute
Logies en ontbijt
Bestemming

Bestemming Nederland

Waarom voor uw vakantie ver weg gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn…..? Gezellige steden, pittoreske dorpen, fraaie natuurgebieden en mooie zandstranden. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Geniet van een lange wandeling door de duinen of stap op de fiets voor bijvoorbeeld een rondje IJsselmeer; al jaren een zeer geliefde fietsvakantie in eigen land! Ook de Nederlandse wateren zijn het waard om ontdekt te worden. Boek daarom eens een riviercruise Nederland en ontdek onder meer de Hanzesteden, zoals Deventer, Zwolle en Kampen. Ook Noord-Holland heeft haar bezoekers veel te bieden. Alkmaar en de Zaanse Schans worden jaarlijks door toeristen uit binnen- en buitenland bezocht en bewonderd! Of wat dacht u van Friesland en de schitterende waddeneilanden? Eveneens een bezoek waard. Boek een vakantie in Nederland en ontdek hoe mooi ons land is...!

Bekijk hier het complete aanbod aan vakanties in Nederland >>
6 dagen Fietsvakantie Rijnfietsroute
Logies en ontbijt
Klantreacties

Klantwaardering:

8.1
klanten gaven hun reactie
6 dagen Fietsvakantie Rijnfietsroute
Logies en ontbijt