Vakantie Nuland

In Nuland bevindt zich ons verzamelpunt voor alle busreizen. Wanneer u uitgerust aan uw vakantie wil beginnen kunt u voorafgaand aan uw busreis een overnachting boeken in het Van der Valk hotel in Nuland. Ook aan het einde van uw vakantie met de bus kunt u er eventueel nog 1 nachtje aan vast plakken om nog lekker na te genieten. Informeer naar de mogelijkheden!

De omgeving van Nuland leent zich ook perfect voor het maken van leuke uitstapjes, wandelingen en fietstochten. Houdt u van winkelen? Dan raden wij u Den Bosch en Nijmegen aan. Beide steden hebben een zeer gezellig centrum met een uitgebreid aanbod aan winkels. Grote warenhuizen, maar ook minder bekende kleine winkels.

Familiepret beleeft u in de Efteling of het Autotron. Vanaf Nuland rijdt u in circa 20 minuten richting de Efteling en het Autotron ligt op slechts enkele kilometers afstand.

Cultuurliefhebbers komen volop aan hun trekken en ook op sportief gebied valt er genoeg te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietstocht door het fraaie achterland. Al fietsend kunt u genieten van kronkelige dijken, rivieren, prachtige polders en bossen, elk met hun eigen flora & fauna. Het gebied rondom Nuland is ook rijk aan monumentale gebouwen. Bezoek de diverse kastelen en molens, zoals bijvoorbeeld het imposante kasteel van Heeswijk, waar u een rondleiding kunt maken door het kasteelmuseum. Of bezoek een van de historische vestingstadjes aan de rivier de Aa, vaar met de pont over de Maas en bezoek de prachtige tuinen of het indrukwekkende stoomgemaal van Appeltern. Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden voor een geslaagde dag uit in de omgeving van Nuland.