Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven
Wij rijden uitsluitend met touringcars die zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven; een Stichting die toeziet op de kwaliteit en veiligheid van het vervoer per touringcar. Door de samenwerking met de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven, kunt u wanneer u bij ons in de touringcar stapt vertrouwen op:

  • Een perfect onderhouden touringcar, die voldoet aan alle technische eisen van het Keurmerk en die regelmatig geïnspecteerd wordt door de Rijksdienst wegverkeer.  
  • Een chauffeur die geselecteerd is op vakmanschap en ervaring en die in het bezit is van alle vereiste diploma’s, zowel op rij- als reistechnisch niveau.  
  • Een strikte naleving van de rij- en rusttijdenwet, hetgeen een garantie voor uw eigen veiligheid is.
  • Bovendien zijn alle touringcarbedrijven van het Keurmerk meer dan adequaat verzekerd, voor het geval er onverhoopt iets mis mocht gaan.

Het Keurmerk wordt slechts voor de periode van één jaar verleend. Verlenging vindt alleen plaats als het busbedrijf na de periodieke controle nog steeds voldoet aan de gestelde vereisten. Zo wordt de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd en doen wij er alles aan om uw busreis zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij staan dan ook volledig achter de slogan van het Keurmerk: “Met vertrouwen op weg!”

Peter Langhout Reizen maakt gebruik van cookies voor verbetering van uw gebruikservaring, integratie met sociale media en weergave van (gerichte) advertenties. Door onze website verder te bezoeken, stemt u in met het gebruik van onze cookies.