Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

iDEAL

Direct online betalen via iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen online kunt afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Na het bevestigen van uw boeking kunt u aangeven of u direct online wilt (aan)betalen. Na ontvangst van het reserveringsnummer kiest u indien gewenst voor iDEAL. Met 1 klik kunt u op een veilige en snelle manier uw betaling online in orde maken.

Voor de verwerking van uw betaling werken wij samen met Docdata Payments, een gerenommeerd bedrijf dat voor vele professionele bedrijven in Nederland en daarbuiten de online betaling snel en veilig afhandelt. Zo kunt u veilig en snel uw aanbetaling of volledige betaling in orde maken.