Menu
Kroatië is een fantastisch vakantieland dat haar bezoekers enorm veel te bieden heeft. U vindt er prachtige bezienswaardigheden en adembenemend mooie Nationale Parken. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Rondreis Kroatie
9 dagen Autorondreis Kroatie
  • Erg populaire rondreis Kroatië
  • Inclusief entree Nationaal Park Plitvice Meren
  • Inclusief wijnproeverij
  • Maak kennis met Krk, Split, Zadar en Zagreb
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
9 dagen
Logies en ontbijt
299
Bekijk

Rondreis Kroatie

Kroatië is een fantastisch vakantieland dat haar bezoekers enorm veel te bieden heeft. De azuurblauwe zee met de grillige kustlijn, die afgewisseld wordt met mooie baaien, uitnodigende stranden en sfeervolle dorpen en steden hebben al jaren een grote aantrekkingskracht op veel toeristen. De stranden zijn schoon, het zwemwater van een uitstekende kwaliteit en op de meeste plaatsen kunt u genieten van veilig strandplezier. Voor de kust van Kroatië liggen tal van prachtige eilanden die ook zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Zon, zee en strand zijn echter niet de enige aantrekkingskrachten van Kroatië. Ook cultuurliefhebbers komen tijdens een vakantie of rondreis door Kroatië volop aan hun trekken. Kroatië telt maar liefst 7 werelderfgoederen, waaronder o.a. Dubrovnik, Trogir, Sibenik, Split en de Plitvice Meren. Wereldwijd zijn er ruim 960 werelderfgoederen, verdeeld over circa 157 landen. Een bezoek aan deze bezienswaardigheden zijn vaak een hoogtepunt tijdens de vakantie; bezienswaardigheden die u niet mag missen als u toevallig in de buurt komt. Tijdens een busrondreis Kroatië bezoeken wij ook een aantal van de UNESCO werelderfgoederen. Andere bezienswaardigheden die een vermelding waard zijn, zijn onder meer het Nationaal Park Krka, het Nationaal Park Kornati, en diverse pittoreske plaatsen in Istrië.

Houdt u van natuur? Ook dat zult u ongetwijfeld genieten van een rondreis door Kroatië. Niet alleen de kustlijn is op veel plaatsen adembenemend mooi. Ook de diverse nationale parken vormen een trekpleister van de eerste orde. In totaal vindt u in Kroatië acht verschillende nationale parken, waarvan de Plitvice Meren ongetwijfeld het meest bekend zijn. Daarnaast zijn Kornati en Krka echter ook zeker een vermelding waard. Krka is één van de nieuwste nationale parken; een waar natuurpareltje…!