Menu
Slovenië en Kroatië zijn twee prachtige vakantielanden in het zuidoosten van Europa. Geniet van betoverend natuurschoon in Slovenië en zon, zee en strand in Kroatië. Lees meer
  • Reisaanbod
  • Lees meer over Kroatië-Slovenië
8 dagen Autorondreis Slovenie en Kroatie
  • Combineer het mooiste van Slovenië en Kroatië
  • Entree kasteel Bled en amfitheater Pula inclusief
  • Incl. koffie met cream cake in Bled
  • Prachtige natuur en gezellige stadjes
Vanaf
Prijs op basis van:
2 personen
8 dagen
Logies en ontbijt
359
Bekijk

Kroatië-Slovenië

Slovenië en Kroatië zijn twee prachtige vakantielanden in het zuidoosten van Europa. Kroatië is al jaren enorm populair bij veel Nederlanders. Slovenië is daarentegen de nog onontdekte parel in dezelfde regio. Een prachtig land met verrassende bezienswaardigheden. Veel mensen die in Istrië vakantie vieren maken vaak al een uitstapje naar Slovenië voor één dag. Onder meer om een bezoek te brengen aan de wereldberoemde grotten van Postojna. Het is slechts één van de vele natuurlijke hoogtepunten die Slovenië haar bezoekers te bieden heeft.

Ontdek onder meer ook het magnifieke Meer van Bled, een ware “ansichtkaart bestemming”. Het kristalheldere water met het haast sprookjesachtige eilandje in het midden wordt omgeven door ruige bergtoppen waar tot laat in het voorjaar vaak nog een restje sneeuw op de top ligt. Meer dan fotogeniek en een beeld dat u zich waarschijnlijk nog lang zult kunnen heugen.

Ook in Kroatië zijn er tal van bezienswaardigheden en natuurgebieden die bij zullen dragen aan een perfecte vakantie. Ontdek het zeer gevarieerde landschap van het eiland Krk en geniet van zon, zee en bezienswaardigheden in elk van de kustplaatsen in Istrië. Onder meer Pula, Rovinj, Porec en Opatija de belangrijkste toeristische bestemmingen van Istrië. Maar ook de andere plaatsen langs de kust en in het binnenland zijn zeker de moeite waard.