Vakantie Rabac

Zonvakantie Rabac
Zonliefhebbers kunnen in Rabac terecht op een van de vele kiezelstrandjes en rotsplateaus waar men onbekommerd van de zon en de zee kan genieten. Het kiezelstrand loopt slechts langzaam af in het glasheldere water en hierdoor is Rabac een ideaal vakantieoord voor families met kinderen,

Sportieve activiteiten Rabac
Ook de watersporters hoeven zich in Rabac echter niet te vervelen. Voor al diegenen die naast zon, zee en strand ook sportief bezig willen zijn op het water zijn er namelijk uitstekende mogelijkheden om te surfen, snorkelen of te waterskiën.

Excursiemogelijkheden Rabac
Heeft u een dag geen zin om aan het strand te liggen, geniet dan eens van het uitzicht op de kuststrook vanaf de boulevard. Hier vindt u ook een mooie promenade waar u heerlijk kunt wandelen. Wandeltochten zijn ook mogelijk in de omgeving van Rabac. Rabac is namelijk omsloten door pijnboombossen en oleandertuinen welke u uitnodigen om doorheen te lopen.

Vanuit Rabac bestaat eveneens de mogelijkheid tot het maken van diverse excursies, zoals bijvoorbeeld een boottocht naar het nabij gelegen eiland Cres of de gezellige badplaats Opatija. Of gaat u liever naar Lipica of de prachtige grotten van Postonja met prachtige stalagmieten en een ondergrondse trein? Ook dat is mogelijk.

Voor een prachtig uitzicht op Rabac raden wij u een wandeling naar de oude stad Labin aan, gelegen op zo’n 6 kilometer ten westen van Rabac. Zeker ’s avonds is dit uitstapje de moeite waard. De prachtig verlichte kuststrook doet dan feeëriek aan, hetgeen het uitzicht extra aantrekkelijk maakt. In Labin vindt u tal van bekende restaurants en gezellige terrasjes. Dus wanneer u wilt, dan kunt u uw wandeling eenvoudig combineren met een heerlijk diner alhier.