Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Service

Pretpark

Indien een boeking binnen 3 maanden voor vertrek gemaakt wordt, zijn de prijzen flexibel en zullen wij deze bij Disneyland Paris moeten controleren. Het kan zijn dat er op dat moment een ander tarief geldt. Deze prijs zal u medegedeeld worden, waarna u kunt bepalen of u de boeking definitief wilt maken.

Bij de reizen met 1 dag entree is er altijd entree op de 2e dag van het arrangement. Over het algemeen vertrekken deze reizen op vrijdag en is de entree dus altijd op zaterdag. Bij 1 dag entree geldt dat er toegang is tot één van de Disney parken: Disneyland Park of Walt Disney Studios Park. U  kunt deze keuze ter plaatse maken.

Bij de 3-daagse reizen (of langer) met 2 dagen entree is er toegang op dag 2 en dag 3. Bij aankomst op vrijdag heeft u op zaterdag en zondag entree. Bij aankomst op maandag heeft u op dinsdag en woensdag entree tot de Parken. Wanneer u 2 dagen entree heeft, krijgt u een zgn. "Hopperticket" waarmee u onbeperkt toegang heeft tot beide parken. 

Wilt u graag alle dagen entree tot de Disney Parken? Dan hebben wij ook verschillende arrangementen voor u. Bekijk het aanbod aan autovakanties naar Disneyland Parijs of busreizen naar Disneyland Parijs.  

Wij bieden verschillende reizen naar Disneyland Parijs aan. U kunt kiezen uit autovakanties en busreizen.

  • Indien u kiest voor een busreis naar Disneyland Parijs, dan ontvangt u de entreetickets voor Disneyland via de chauffeur tijdens de reis.
  • Voor autoreizen, waarbij niet alle dagen entree is inbegrepen, worden de entreekaarten circa 1,5 week voor vertrek via separate en aangetekende post naar uw huisadres in Nederland of België gestuurd. De Disney tickets worden apart aangeboden door de postbode en u dient voor ontvangst te tekenen. Houdt u er rekening mee, dat het versturen van de Disney tickets minimaal 2 werkdagen duurt. Bij boeking van een reis binnen 1 week voor vertrek, hangt het van uw woonplaats af of wij de Disney tickets nog aangetekend kunnen toesturen. Indien dit niet mogelijk is, dient u de tickets af te halen bij ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Houdt u er verder rekening mee, dat wij de Disney tickets niet langer dan circa 10 dagen voor vertrek kunnen toesturen. En wanneer u de tickets naar een adres buiten Nederland of België wilt laten versturen, dan zijn de extra verzendkosten voor uw eigen rekening.
  • Kiest u voor een autoreis naar Disneyland met ALLE dagen entree in de titel van de reis, dan worden de Disney tickets voor u klaargelegd in het hotel.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze reisinformatrices.

Bekijk de pagina over de Disney hotelverschillen voor een overzichtelijk schema van de faciliteiten.

Voor wie op loopafstand van de Disney Parken wil verblijven, hebben we een aantal Disney Hotels: Hotel Newport Bay, Hotel Sequoia Lodge en Hotel Cheyenne, Newport Bay is een 4-sterrenhotel, gevestigd in een landhuis met de architectuur uit omstreeks 1900. Hier kunt u genieten van een luxe maritieme sfeer. Het hotel ligt op circa 15 minuten lopen van de ingang van de Parken. Tevens kunt u gebruik maken van de gratis Disney shuttle.

Sequoia Lodge biedt u de sfeer van een gezellig bergdorp, waar u het authentieke gevoel kunt ervaren van een heerlijke avond bij het knapperende haardvuur. Ook dit hotel ligt op circa 15 minuten loopafstand van de ingang van de beide Disney Parken. Tevens kunt u gebruik maken van de gratis shuttle.

Wilt u graag uw kamp opslaan in het Wilde Westen? Kies dan voor Disney's Hotel Cheyenne, waar drukke saloons en gezellige restaurants zorgen voor een authentieke pionierssfeer. Vanaf Hotel Cheyenne is het 20 minuten lopen of een paar minuten met de gratis shuttle naar de Parken.

Ibis Syles Velizy is het voordeligste hotel en ligt op een rijafstand van ca. 45 minuten van Disneyland Parijs. Ideaal als u voordelig naar Disneyland Parijs wilt gaan en/of een bezoek aan Disneyland wilt combineren met een bezoek aan de wereldstad Parijs zelf.

De volgende hotels liggen vlakbij Disneyland en liggen allen aan dezelfde weg. Deze hotels beschikken over een gratis shuttle service die u in ca. 10 minuten naar de ingang van het pretpark brengt: Kyriad Hotel, Dream Castle Hotel en Magic Circus Hotel en het Explorers Hotel. Het Dream Castle Hotel is geheel ingericht in de stijl van prinsessen en ridders en beschikt over een zwembad. In het 4-sterren Magic Circus Hotel waant u zich in het Circus en ook dit hotel heeft een zwembad.  Het Kyriad Hotel en Explorers Hotel hebben geen thema, maar zijn wel heel sfeervol en hebben een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding! A

Hotel HiPark Serris
is een prima 4-sterrenhotel, gelegen in Val d'Europe, op 10 minuten loopafstand van de metro/trein (RER). Binnen 2 haltes bent u bij Disneyland Paris. Gaat u met de auto, dan bent u binnen 10 minuten bij de Disney Parken. Op 5 minuten lopen van dit hotel vindt u het grote winkelcentrum van Val d'Europe met een outlet (la Vallee Village), restaurantjes en Sealife France. 

Hotel B&B Disneyland Paris is eind maart 2015 geopend en ideaal gelegen op slechts 5 of 10 minuten rijden van de Disney® Parken. Vanaf het hotel vertrekken ook gratis shuttle-bussen naar de ingang van de parken. Het hotel biedt comfort voor een betaalbare prijs. Qua architectuur doet het hotel denken aan kloosters van weleer, waar rust en comfort centraal staan. 

Hotel Campanile Torcy ligt op ongeveer een kwartier rijden van Disneyland Parijs. Op loopafstand van het hotel bevindt zich ook een groot winkelcentrum met een metrostation. Van hieruit is er een directe metroverbinding met Disney en met het centrum van Parijs.

Camping Le Soleil de Crécy is mooi gelegen op het Franse platteland, op slechts 15-20 minuten van Disneyland. Het is een kleinschalige camping onder Nederlandse leiding. Op de camping zijn zowel mobile homes/stacaravans als kampeerplekken voor uw eigen tent of caravan beschikbaar.

Met Kerst en Oud & Nieuw wordt het aanbod Disney hotels altijd uitgebreid. Bekijk de omschrijvingen van de hotels om te zien of het aan uw wensen voldoet. U vindt het verschil meestal in de afstand naar de Disney Parken.

Voor onze reizen naar Disneyland Parijs maken wij gebruik van diverse hotels. De gegevens van het hotel ontvangt u bij de tickets. Onderstaand de adressen van de meest geboekte accommodaties:

Hotel Newport Bay: Avenue Robert Schuman, 77700 Coupvray, Frankrijk
Hotel Cheyenne: Rue du Bœuf Agile, 77700 Coupvray, Frankrijk
Hotel Sequoia Lodge: Avenue Robert Schumann, 77700 Coupvray, Frankrijk
Kyriad Hotel: 10 Avenue la Fosse des Pressiors, 77703 Magny-le-Hongre/Marne la Vallee, Frankrijk
Dream Castle: 40 Avenue de la Fosse des Pressoirs, 77703 Magny-le-Hongre/Marne la Vallee Cedex 4, Frankrijk
Magic Circus: 20 Avenue de la Fosse des Pressoirs, 77703 Magny-le-Hongre Marne la Vallee Cedex 4, Frankrijk
Hotel B&B Disneyland Paris: 60 Avenue de la Fosse des Pressoirs, 77700 Magny-le-Hongre, Frankrijk
Campanile Torcy: 34 Rue de General de Gaulle, 77200 Torcy, Marne la Vallee, Frankrijk
HiPark Serris: 18 Cours de l'Elbe, 77300 Serris, Frankrijk
Explorers Hotel: 50 Avenue de la Fosse des Pressoir, 77700 Magny-le-Hongre, Frankrijk
Ibis Syles Velizy: 39 Avenue de l Europe, 78140 Velizy Villacoublay, Frankrijk
Camping le Soleil de Crecy: Route de Serbonne, 77580 Crécy-la-Chapelle, Frankrijk
Ibis Marne la Vallee Emerainville: Boulevard de Beaubourg, 77184 Émerainville, Frankrijk
Heeft u een beperking, handicap of speciale behoefte? Dan is het handig om te weten, dat Disneyland® Paris u diverse services kan bieden om extra van uw verblijf in de Disney Parken te genieten.  

Bezoekers met beperkte mobiliteit
Wanneer u een mobiliteitsbeperking heeft, kunt u bij Disneyland een "Access Card" (Priority Card) aanvragen. Deze kaart geeft u het recht om bij sommige attracties gebruik te maken van een speciale ingang voor bezoekers met beperkte mobiliteit. Voor de exacte voorwaarden verwijzen wij u graag naar de website van Disneyland Parijs. Elke attractie heeft namelijk zijn eigen toegangsprocedures. U dient de Priority Card zelf ter plaatse aan te vragen. Wij kunnen dit helaas niet voor u regelen.

Om de "Acces Card" te verkrijgen, dient u bij aankomst in de Disney® Parken samen met uw begeleider(s) naar City Hall of Studio Services te gaan. Houdt u er rekening mee, dat er minimaal één gezonde volwassene als begeleider van u moet zijn. Minimum leeftijd van uw begeleider/ster is 18 jaar. Wanneer u aan de voorwaarden voldoet voor de "Acces Card", zal een Cast Member (Disneymedewerker) u ter plaatse informeren over de exacte toegangsmogelijkheden van attracties en - indien nodig - van een Priority Card voorzien.

Om in aanmerking te komen voor een Priority Card, dient u in principe een invalidenkaart of medische verklaring (in Engels of Frans) te kunnen overleggen. En wilt u ter plaatse een rolstoel huren? Houdt u er dan rekening mee, dat u een creditcard nodig heeft voor de borg.

Bezoekers met verstandelijke, cognitieve of visuele beperking
Ook wanneer u als bezoeker met een verstandelijke of cognitieve beperking wilt kunnen genieten van de attracties, dient u bij aankomst in de Disney® Parken met uw begeleider(s) - waarvan er één een gezonde volwassene moet zijn van minimaal 18 jaar - naar City Hall of Studio Services te gaan. Een Cast Member (Disneymedewerker) bij de receptie van de City Hall/Studio Services zal u van informatie voorzien over toegangsmogelijkheden van attracties. Indien nodig zal hij/zij u ook kunnen kunnen voorzien van een Access Card. Om in aanmerking te komen voor deze Priority Card moet u een invalidenkaart of een medische verklaring kunnen overleggen. Met een Priority Card mag u door maximaal 4 personen begeleid worden bij de attracties.  

Bezoekers met lichtflitsgevoelige epilepsie
Wanneer u last heeft van toevallen veroorzaakt door licht, raden we u aan uw huisarts om advies te vragen voordat u Disneyland® Paris bezoekt. U komt veel visuele- en lichteffecten in onze parken tegen. De lichteffecten die het meest gebruikt worden, zijn stroboscopen en knipperlichten. Daarnaast maakt Disneyland gebruiken van:

- Buitenverlichting voor gebouwen (stroboscoopeffecten voor neonverlichting enz.)
- Discoverlichting (discobollen, knipperende en kantelende spots enz.

Slechthorende bezoekers
Bent u slechthorend? Gaat u dan bij aankomst in de Disney® Parken met uw begeleider(s) - waarvan er één een gezonde volwassene moet zijn van minimaal 18 jaar - ook naar City Hall of Studio Services. Via één van de medewerkers aldaar kunt u een Priority Card krijgen. Voorwaarde is, dat u een invalidenkaart of medische verklaring kunt overleggen. Verder is het handig om te weten, dat diverse attracties en Disney-informatiepunten zijn voorzien van een ringleiding. De attracties zijn: CinéMagique, Animagique, Disney Junior Live on Stage, Stich Live en The Twilight Zone Tower of Terror. Een Cast Member van Disney kunt u laten zien waar u de ringleidingen bij de attracties kunt vinden. Bij de meeste andere attracties is het geluid niet/minder van belang om van de attractie te kunnen genieten.

Voor alle overige informatie verwijzen wij u graag naar de juist informatie op de website van Disneyland Paris. Of download de informatie toegankelijkheidsgids van Disneyland® Paris.
Heeft u een beperking, handicap of speciale behoefte? Dan is het handig om voor uw vertrek op de hoogte te zijn van de eventuele speciale voorzieningen die het pretpark heeft om uw mobiliteit te optimaliseren. Onderstaand vindt u per pretpark een overzicht. Deze informatie hebben wij rechtstreeks van het pretpark ontvangen. Aan eventuele fouten kunnen derhalve geen rechten ontleend worden. Heett u na het lezen van de informatie nog specifieke vragen? Neemt u dan contact op met één van onze reisinformatrices of informeer direct bij het pretpark zelf.

Informatie voor minder validen bij:

Europa-Park
Movie Park Germany
Plopsaland de Panne
Efteling
Phantasialand
Wunderland Kalkar
Slagharen

Voor de informatie over Disneyland Paris, verwijzen wij u naar de overige FAQ's bij de categorie pretparken.