Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Service

Bijzondere reizen

Reizen die in de categorie "Bijzonder & Leuk" vallen zijn doorgaans net even anders als veel van onze andere reizen. Reizen in de categorie "Bijzonder & Leuk" kunnen zowel met auto, bus, fiets als cruiseschip zijn. Vaak zijn speciale extra's bij deze reizen inbegrepen. Bekijk het aanbod!
Dit wisselt per hotel maar meestal zijn de kamers vanaf 15.00 uur beschikbaar. Tot die tijd kunt u uw bagage achterlaten bij de receptie. Op de dag van vertrek kunt u doorgaans tot 11.00 uur op de kamer blijven. De meeste hotels hebben een receptie die 24 uur per dag bemand is. Indien u verwacht na 18.00 uur te arriveren, adviseren wij u om vooraf contact met de accommodatie op te nemen om de verwachte aankomsttijd door te geven. De contact- en adresgegevens van het hotel ontvangt u bij de reisbescheiden.
U ontvangt van ons het adres van het hotel bij de reisbescheiden die wij u uiterlijk 2 weken voor vertrek toesturen.
Ons verzamelpunt is bij Hotel Van der Valk in Nuland. Het adres van het Van der Valk Hotel Nuland is: Rijksweg 25, 5391 LH Nuland.
Vrijwel iedereen gaat jaarlijks op vakantie. Veel mensen zelfs meer dan één keer. Op welke manier we dat doen is van een aantal factoren afhankelijk. Denk hierbij aan gezinssamenstelling, het budget dat u te besteden heeft, het reisdoel, type vakantie, voorkeur voor een bepaald vervoermiddel, etc. Over het algemeen zijn auto en het vliegtuig de meest geliefde vervoermiddelen voor de vakantie. In de afgelopen jaren kiezen echter ook steeds meer mensen voor een vakantie met de touringcar.

Uit onderzoek blijkt dat mensen reizen per bus prettig vinden vanwege de gezelligheid en het gemak. In een bus leg je makkelijk contact en wanneer u boekt, weet u bijna zeker dat u met gelijkgestemden op reis gaat. Mensen die met de bus op vakantie gaan, vinden het ook prettig dat de chauffeur alles voor ze regelt en dat lokale gidsen juist de plekken laat zien, die je zelf nooit snel zou ontdekken.

Het zijn slechts een aantal redenen om voor een busvakantie te kiezen, want de argumenten die in het voordeel pleiten van een busreis zijn talrijk. Wist u bijvoorbeeld dat een busreis de meest milieuvriendelijke manier van reizen is in vergelijking met auto en het vliegtuig? En dat het ook één van de veiligste vormen van vervoer is? Na het vliegtuig en de trein staat de touringcar op nummer 3 van de meest veilige vervoermiddelen. Daarmee is de bus veel veiliger dan uw eigen auto!

Ook niet onbelangrijk is dat een reis per luxe touringcar vaak ook voordeliger is. Het vervoer zelf is goedkoper dan een vliegticket en wanneer u zelf uw vakantie regelt dan krijgt u vaak tijdens de reis nog te maken met tal van bijkomende kosten. Denk maar aan brandstof, afschrijving auto, tolwegen en nog veel meer. Kosten die bij een busreis over het algemeen inbegrepen zijn bij de prijs. Evenals veel entreegelden en excursies, wanneer u een excursie- of rondreis boekt. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. En dat is wel zo prettig!

Wanneer u met de bus op vakantie wil gaan, zijn er tal van verschillende type busreizen. Zo kunt u onder meer een excursie- of rondreis boeken, kiezen voor een reis naar één van de vele bekende attractiepark in Europa, richting wintersport gaan of juist kiezen voor een zonvakantie. Voor alleenstaanden zijn er tegenwoordig ook speciale single-busreizen en ook een stedentrip met de bus is weer helemaal in. Geen hoge parkeerkosten en toch overal voor de deur afgezet worden. Makkelijker kan het niet! Geen wonder dat steeds meer mensen voor een stedentrip kiezen voor de bus,

Wanneer u richting zon of wintersport wil, heeft u vaak de keuze uit losse bustickets of een compleet arrangementen inclusief vervoer en verblijf. U heeft doorgaans de keuze uit diverse opstapplaatsen in Nederland, zodat u niet verplicht naar één opstappunt moet gaan zoals bijvoorbeeld het geval is voor een vliegreis. Comfortabele Royal Class nachtpendels brengen u vervolgens naar uw bestemming. U stapt ’s avond in Nederland in en komt ‘s morgens redelijk uitgerust aan op uw bestemming.

U ziet het: redenen genoeg om komend jaar voor een busvakantie te kiezen.