Opstapplaatsen

Bij Peter Langhout Reizen kunt u kiezen uit een groot aantal op- en afstapplaatsen door het hele land. Er is er vast wel een bij u in de buurt. In verband met het aantal vertrekkende bussen kan het zijn dat de opstapschema's en de vertrektijden van elkaar verschillen. U doet maximaal 6 opstapplaatsen per reis aan maar meestal is dit minder. Dit betekent dat u altijd snel op ons verzamelpunt zult arriveren zonder onnodig veel andere plaatsen aan te doen.

Als de door u geboekte op- en afstapplaats om reistechnische redenen niet kan worden aangedaan, krijgt u de kosten van openbaar vervoer (2e klasse) van ons vergoed.  Dit zijn de kosten van de door u gekozen op- en afstapplaats naar de door ons aangewezen opstapplaats. Deze vergoeding geldt niet voor lastminute boekingen die 14 dagen voor vertrek gemaakt worden. In dit geval zijn de ophaalroutes met de opstapplaatsen reeds bepaald . In dit geval dient u op eigen gelegenheid naar de dichtstbijzijnde opstapplaats of naar het verzamelpunt te komen.

Het wijzigen van een op-en afstapplaats kost € 15,-  en is op aanvraag. Dit betekent dat wij ons best doen om de opstapplaats voor u te wijzigen maar dat wij geen garantie kunnen geven.  
 
De juiste opstapplaatsen worden op deze site vermeld bij elke reis onder het tabblad "reisinformatie".