Groepsreizen

Op reis met uw eigen groep!
Bent u op zoek naar een goedkope groepsreis, origineel bedrijfsuitje of personeelsuitje? Onze afdeling Groups & Incentives helpt u graag! Een reis in groepsverband is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Even weg met uw eigen groep doorbreekt de dagelijkse sleur en wordt als zeer positief ervaren.

Elke groepsreis wordt door de afdeling Groups & Incentives voor u op maat gemaakt naar aanleiding van uw wensen, verwachtingen en budget. Het organiseren van een groepsreis moet voor u vooral plezierig en zorgeloos zijn en wij maken het u makkelijk. U kunt uw wensen telefonisch kenbaar maken en desgewenst komen wij graag persoonlijk bij u langs om in goed overleg de perfecte reis voor u samen te stellen.

Standaard reizen op reizen op maat
Wanneer u het prettig vindt, hebben wij ook diverse programma’s in concept voor u klaarliggen. Deze kunnen uiteraard in overleg op maat worden aangepast aan uw wensen. Of u de reis per vliegtuig, boot, trein, auto of bus wilt maken, dat maakt ons niet uit. Evenals de grootte van de groep; van 20 personen tot 1000 of meer… Alles is mogelijk! 

  • U profiteert van voordelige prijzen vanwege onze lange inkoopervaring met leveranciers op diverse bestemmingen. 
  • Alle details van uw reis worden door ons compleet verzorgd. Hiermee bespaart u veel tijd en energie. 
  • Bij de busreizen bent u gegarandeerd van een ervaren chauffeur, daar wij uitsluitend zaken doen met Keurmerk touringcarbedrijven. 
  • Ondersteuning bij eventuele calamiteiten tijdens de reis door onze chauffeurs/reisleiding en medewerkers van onze 24-uurs telefonische hulpdienst.

Vragen of een offerte?
Heeft u interesse, wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of meer weten over de mogelijkheden? Mail naar onze afdeling groepsreizen: groepsreizen@peterlanghoutreizen.nl. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0172-468825.