Financieel onvermogen


Op 18 december 2019 heeft Peter Langhout Reizen B.V. financieel onvermogen bij de SGR gemeld. Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de SGR.

Op dit moment is boeken via de website niet mogelijk. 

Menu

Ontdek onze kerstreizen

Ga kerstshoppen of vier de feestdagen op reis

Waar wilt u heen?
Periode
De leukste kerstreizen vindt u bij Peter Langhout Reizen

Kerstreizen en Oud en Nieuw arrangementen

Busreizen, auto kerstreizen & kerstcruises

Niets is gezelliger dan er even tussenuit gaan rond of tijdens de feestdagen. Alleen of samen, langer of kort. Een kerstmarkt busreis of een romantisch oud en nieuw vieren. Wilt u in 2019 met de Kerst graag op reis? Houdt u dan onze website in de gaten of meldt u HIER aan voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte. 

Direct meer lezen over


Onze trots: kerst busreizen met excursies. Vier de Kerstdagen op vakantie! Samen met een gezellige groep gaat u naar een prachtige bestemming, waar u de mooiste excursies maakt en geniet van uw welverdiende vakantie.

Tijdens onze kerstreizen bent u tijdens de Kerst met vakantie. Op de vakantiebestemming wordt een gezellig kerstdiner geserveerd en kunt u genieten van de kerstsfeer. Als u wat langer op reis gaat, viert u ook Oud & Nieuw op vakantie! Tijdens een feestelijke avond luiden we dan het nieuwe jaar in.

--> Veel kerst busreizen hebben gegarandeerd vertrek. U weet dan 100% zeker dat de reis doorgaat!

 

Wat is er nu heerlijker dan een paar dagen shoppen tijdens een stedentrip en niet hoeven na te denken over het vervoer en parkeren? Stap gewoon in één van onze bussen en laat u meevoeren naar de kerstmarkten in Duitsland. De keuze is veelzijdig en bij sommige reizen worden meerdere kerstmarkten gecombineerd. Het ultieme kerstshoppen!

--> Ook veel bus kerstmarkt reizen hebben gegarandeerd vertrek. Boek een kerstmarkt met vertrekgarantie en u bent verzekerd van uw reis. De voorpret kan dan meteen beginnen!

U kunt ook met eigen auto naar een kerstmarkt rijden. Er zijn vele kerstmarkten in Duitsland en Nederland die goed bereikbaar zijn met de auto. Vooral Duitsland heeft veel kerstmarkten. Bekijk onze inspiratiepagina's met onder meer tips voor de leukste kerstmarkten van Europa of de tips voor kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf. 

 


Wilt u kerstshoppen in Engeland? Boek dan een minicruises en ga kerstshoppen in Londen of York. Of ga voor een unieke kerstmarkten cruise naar Duitsland of de kerstmarkten in België!

Niet zozeer kerstshoppen, maar wel zin om er een paar dagen tussenuit te gaan met Kerst? Boek dan één van de leuke kerstarrangementen.

Hiervoor heeft u twee keuzes:
- U kiest voor een langere kerstreis waarbij u de kerstdagen én oud en nieuw op vakantie viert.
- U kiest enkel voor een busreis oud en nieuw en gaat spetterend het nieuwe jaar in op uw vakantiebestemming.

Zo kunt u bijvoorbeeld een stedentrip boeken met Oud & Nieuw, bijvoorbeeld naar Londen of Praag. Of denk aan een leuk weekend weg met oud en nieuw naar de Moezel.


Wilt u met de feestdagen letterlijk alles laten varen? Boek dan een mooie Kerstcruise of Oud & Nieuw cruise en vier de Kerst dit jaar op bijzondere wijze. Het aanbod is zeer gevarieerd! Geïnteresseerd? Bekijk dan onze speciale cruise inspiratiepagina met de mooiste Kerstcruises en Oud & Nieuw cruises.

Altijd al eens magische feestdagen willen beleven? Boek dan snel een Disneyland Parijs kerst arrangement of sluit knallend het jaar af tijdens de feestelijke Oud & Nieuw viering. De Disney Parken zijn tot in de puntjes versierd met kerstversieringen en nergens zult u de kerstsfeer zo proeven als in Disneyland Parijs, het vroegere Euro Disney. 

Als u besluit een Eurodisney kerstreis te boeken, dan kunt u kiezen voor een busreis of een autoreis. We moeten helaas elk jaar mensen teleurstellen omdat de reizen al vol zitten, dus wees er snel bij en boek uw plek op tijd!

Gaat u met Oud en Nieuw naar Disneyland, dan kunt u op 31 december genieten van het Disneyland Park tot 18 uur. Na die tijd is het Disneyland Park uitsluitend geopend voor de speciale  New Year's Eve Party. Hiervoor kunt u via Disneyland speciale kaarten kopen. Op vertoon van uw reguliere ticket heeft u na 18 uur wel gewoon toegang tot de Disney Studios, waar het jaar ook feestelijk zal worden afgesloten. Net als de Kerstreizen naar Disneyland, zijn ook de Oud & Nieuw reizen naar Disneyland Parijs altijd zeer geliefd. Boek dus op tijd en maak een keuze uit de feestelijke Oud en Nieuw busreizen of autoreizen.
Bekijk alle Kerstreis en kerstmarkt reizen